Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bor kapsule

bor kapsule

ali kdo jemlje kapsule bora. Ali pomagajo pri reumi. Hvala

Kakšne kapsule in od katere čistoče boraksa, ker bor je v boraksu?
Koliko to stane?

Osebno kupujem boraks, preverjene 99.9 čistoče. Jemlje se le, kar ostane kristalov vrh prsta, ne pa več, za enkratno jemanje.
Povsem drugo je kopanje v banji ali pršenje telesa, z raztopljenim boraksom.
Dokazano zdravi artritis, urejuje pa še 1000 stvari.
Naj omenim še, da je kg boraksa zanemarljivo poceni, pod 5€.
Vse ostalo je le marketinški nateg.

Še to, boraks kopljejo, pridobivajo, v posušenih jezerih, v Turčiji in Kaliforniji, nekaj malega tudi drugod. V posušenih jezerih.

Kdor vas želi prepričati v kaj drugega, ta laže. Bejžte stran od tam, četudi je to lekarna.

Tudi jaz sem si kupil pred tremi leti borax v prahu. Kila je bila 9e. Imel sem pa preje več kot deset let občasno večje , občasno pa manjše bolečine v desnem kolenu. Motor mi je izgleda povzročil te težave z revmatizmom. Poleti, ponavadi ni bilo težav, ko je pa prišla jesen so se pa že začele pojavljati blage bolečine.
Ko sem začel jemati borax so te očitno revmatične bolečine v kolenu po dobrih treh tednih popolnoma izginile. Občasno se so še malo pojavile, ampak to je zanemarljivo malo. Tako, da boraks še vedno jemljem ampak s presledki, ne redno in iskreno vam povem, da pri tem mojem problemu odlično pomaga.
Občasno ga dajem tudi očetu, ki ima tudi težave z bolečinami v sklepih, ki so po vsej verjetnosti povezane tudi s putiko, ampak on se nič kaj dosti ne pohvali, da bi mu borax pomagal.
Očitno je tako, da borax lahko nekomu pomaga, nekomu drugemu pa ne.

Kje kupuješ in kateri?
Hvala za info.

Kje se ga kupi?

Sloga Kranj ga je imela po en kilogram. Če ga ima še ne vem.

Bor je resnično odličen zdravilni mineral. En zdravilec v Avstraliji je naredil odlično raziskavo o tem, lepo opisana v praksi. Je tudi uporabljal boraks, naj bi bila varna uporaba 6 mg na dan, v Evropi sicer prodajajo vecinoma po 3 mg tablete in so kar precej cenovno zasoljene, pridobivajo pa jih po vsej verjetnosti iz poceni boraksa, ki ga kopljejo kot je zgoraj opisano. Spodaj je povezava do strani, zal v anglescini ampak z googl prevajalnikom jo lahko prevedete brez težav.

http://www.rexnewnhamarthritiseducation.com/paper.asp

Kupi se ga celo kg, je poceni.

Na spletu so dobavitelji.

Kje kupujete boraks?

Hvala za odgovor

https://www.earthclinic.com/remedies/borax.html#intro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close