Bonton
Klek je 1753 m visoka gora, ki se nahaja med Hruškim vrhom in bolj znano Golico. Z vrha, ki meji med Slovenijo in Avstrijo, se nam odpre lep razgled na zahodni in osrednji del Karavank, Julijske Alpe, Visoke Ture in na del Dravske doline. Odlična izhodiščna točka za polete….z metlo…:))
Drugače pa Margot, ti tako lepo pišeš, kar purjo kolt dobim, od pričakovanja ne morem spat, ne morem jest, ne morem seksat…no ja, to pa je močnejše od mene….a je že, a je že, aaaa?????
Hvala za idejo za enega izmed mojih prihodnjih podvigov:).[/quote]
Malenkost…za nas hribovske odvisnike pa je zakladnica idej tule[/url][/quote]
Ja, super stran. Pri načrtovanju hribovskih izletov pri meni ne gre brez te strani;).
Všeč mi je bilo že prej, ampak knjig pa res ne berem v družbi, ker me zanimivi pogovori prehitro odvrnejo od čtiva.
V bistvu sem hotela biti vsaj malo fair, pa nekaj žrtvovati v zameno za tvoj trud – veš, kaj bi dal moj dragi za to, da mu neham težiti s tem, da se reče “pred dvema letoma”, ne pa pred “dvemi leti” ipd.? :)[/quote]
Ti mu kar teži… slovenščina je nekaj posebnega in morali bi biti vsaj toliko zavedni, da jo vsaj pravilno govorimo..[/quote]
Če je že pišemo ne, a ne? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.