Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bonton

Bonton

[sup]nekaj za vmes iz zaloge izpred let, ko se mi je še dalo tipkati:[/sup]

RAW:
Končno jima je uspelo, da sta za dva dni in noči uspela iti skupaj. Poznala sta se že več let in
tudi dvakrat se jima je že uspelo odtrgati od skupne družbe. Družba je bila vedno bol poslovna kot
osebna. Največkrat sta se srečala na raznih promocijah. On je direktor manše firme, ki uvaža avte
ona pa ima svojo agencijo za PR i n oba sta vpeta v posel in obveznosti do glave.

Ta, drugi večer skupnega pobega se je pričel počasi. Po popoldanskem jahanju v okolici male haciende
v Istri se jima je po savni prav prijetno pridremalo.
Po vseh izkušnjah prejšnjega popoldneva, noči, jutra in dopoldneva sta imela čas.
Takoj ob prihodu prejšnji dan in vstopu v prijetno ogreto sobo z bidermajer opremo se jima je že
zgodilo. Ko sta odložila kovčke in slekla vrhnja oblačila sta se na poti v kopalnico znašla tik drug
ob drugem. Ker sta se telesi poznali že od preje so bile reakcije spontane. On ji je med njeni nogi
podtaknil svoje bedro in jo z levico čvrsto prijel za križ. Nagonsko se mu je napol sedla na bedro
in lahno podrgnila. Že precej dvignjeno krilo je samo še malo potegnil navzgor in ji segel v vroče
mednožje, medtem, ko mu je eno odpenjala šlic in se zarila pod spodnjice. Prevzelo jo je s takšno
silo in hitrostjo, da je napol omedlela in šele, ko je prišla k sebi je začutila v dlani gosto tekočino.

Ležala sta drug ob drugem z glavami pri nogah drugega in na pol dremala. Ona se je napol vlegla nanj
in roka ji je samodejno odtavala v njegovo mednožje. Počasi si je zaželela igranja z njegovo moškostjo.
Prav narahlo si ga je ujela med prste, ga ovijala, gladila in odpirala glavico. Čedalje bolj jo je igrica
prevzemala in splazila se je do njega tako, da si ga je lahko naslonila na lice. Z drugo roko mu je
težkala in gnetla mošnjo. On se je njene dejavnosti na pol zavedal in se ji čisto prepustil. Ustnice
je oblikovala vlahni poljub in se z njimi sprehodila po vsej dolžini korena.

Po večerji prvega večera sta se v kopalnici v raghli zadregi zaradi popoldanskega dogodka nasmihala
drug drugemu v zrcalu. Ob urejanju frizure je njej zadnjica migala tik pred njim in se občasno dotaknila
bjegovih stegenj. Njegova reakcija je bila povsem spontana in začutil je moč, ki se je nabiraja v
mednožju in dvigovala tiča. Malo je pokrčil kolena tako, da se je njegova nabreklina naslonila na njeno
nabreklo mokro mednožje. Naslonila se je s hrbtom na njegova prsa in ga poljubila na vrat. Z dlanjo
ji je gladil napeti komaj opazni trebušček z drugo roko pa objel pod prsmi. Z lahnimi gibi ji ga je
drgnil med bedri po mednožju. Stegna je stisnila ravno toliko, da ga je dobro čutila in da je še vedno
lahko polzel med njimi. Z eno roko ga je prijela za vrat z drugo pa močno stisnila njegovo ritnico
in se še sama aktino gibala v njemu nasprotni smeri. Valovi strasti so ju ponovno preplavili in
končala sta v globokih vzdihljajih.

Z jezikom mu je oblizala ves koren in se z zobmi nežno zagrisla v kožo mošnje. Počasi je vzela v
usta najpej en nato drug testis in potem vso mošnjo. Ob tem se je njegov tič napenjal kot, da je
vanj odarila vsa kri njegovega telesa. Glavica je izzivalno štrlela navzgor nad vrhom trikotnika
mehkih dlak. Prav uživaško je položila lice na dlake in z vrhom jezika potovala po glavici.
Z roko si ga je povlekla do usnic in spet spustila, da se je postavil v svoj položaj. Prav zabavalo
jo je, kako se ji je pred očmi repenčil. Vrh glavice si je vzela med ustnici in mu s konico jezika
zadirala v šranjico. Čedalje globje si ga je jemala v usta in to jo je močno podžigalo. Zaželela si
ga je v sebi. Samo tiča, brez lastnika.
Iz hladilnika v dosegu roke je vzela ohlajeno steklenico vina, si jo naslonila med dojki in se počasi
počepnila nad njim. Z roko si je nastavila nabreklega otepača in se nasadila.
On se je zavedal kaj se dogaja in skozi priprte veke opazoval. Užival je ob pogledu na njeno oblo
ritko, ki mu jo je ob natikanju tako radodarno nastavila na vpogled.

Enkrat sredi prve noči sta se v poželjenju drug po drugem zbudila. Že njen pogled je zadoščal, da je
bil tudi on takoj vznemirjen in pripravljen. Brez predhodnih nežnosti se ji je namestil med visoko
dvignjeni nogi in ji ga dal – pravzaprav je kar potonil vanjo. Prijela se ga je pod rokami za hrbet
in se mu z meči na ramah dala. Nekaj časa sta se nepremično gledala v oči nato pa sta zdivjala.
Slišati je bilo samo globoko dihanje in tleskanje teles, ko sta se združevala, se jemala in dajala.
Strast ju je gnala do konca. Ob glasnem grlenju in jemanju sape jo je napolnil in globoko v njej
obstal. Z nogami ga je oklenila okoli ledij kot, da ji daje življenje. Potna in zadovljena sta v
objemu zaspala.

Za začetek je čisto narahlo gibala boke in uživala v dražljajih njene notranjosti. Čutila ga je vse
do hrbtenice in mravlinci so se ji sprehajali po njej. Potem pa je kot popoldan na konju prešla v
rahel drnc in samo za nekaj centimetrov vzdigovala medenico. Ko se je ustavila, se je vlegla po
njegovih nogah in mu ljubkovala in grizljala podplate in prste na njih. Ravno, ko si je zaželela
je tudi začutila njegove dlani, ki sta ji božali in gnetli krajca, se sladili nad njenimi boki in
ji božali predel križa. Kot mačka se je še vedno nataknjena obrnila k njemu. Njegovi dlani sta se
pričeli sprehajati od povsem obrite pičkice preko trebuha do prsnega koša. Več se ni pustila in se
je zato nagnila nazaj. Prsi si je sam gladila in božala ter med prsti svalkala bradavici. Nikamor
se jima ni mudilo in tudi strast ju ni preganjala. Lahko sta se igrala in ona je uživala, ker si ga
je lahko jemala.

K zajtrku sta se odpravila šele, ko je bilo zunaj že svetlo tako, da sta šla lahko po broku na sprehod
po posestvu. Rahli vetrič je njeno oblačilo ovijal okoli nje, da se ji je prilegala kot koža. Videti
je vse njene ženstvenosti od nabreklih bradavičk, ploskega trebuščka, obrisa smokvice in lepo oblokovanih
stegen. Pogled nanjo ga je vznemirjal in to se je dobro videlo na nabreklini tankih hlač. Oba sta
bila brez perila. Vonj po domačih živalih, ki so se pasle v ogradah ali pa pohajale po posestvo je v
njima budil prav živalske nagone. Držeč se za roke, objemajoča se čez rame in pas sta hodila drug ob
drugem pa ona tesno za njim in nato on za njo pa zopet eden pred drugim sta utvarjala poželjenje
drug po drugem. Zavila sta v hlev, da bi se skrila pred očmi drugih gostov in domačih. Vonj, ki ju
obdal ob vstopu jima je pognal kri po žilah s svetlobno hitrostjo. Od zadaj jo je prijel, jo nagnil
čez jasli ji dvignil krilo in si odpel hlače skoraj z istim gibom in jo nasadil od zadaj – živalsko
kot samec samico ali konj kobilo. Rahlo je kriknila nato pa opletla z rijo in nastavila in mu ritnila
nasproti. Zše globje se je prdklonila se z eno roko držala visoko za jasli z drugo pa ga je pograbila
za jajca in diktirala peklenski tempo. Zdelo se ji je, da še premalo prihaja v njo in je dvignila nogo
ter jo naslonila na napajalnik. Gnetel, stiskal rahlo tleskal je po njeni riti jo vsake toliko trdo
zgrabil za boke, da ji ga je lahko nabil do konca – dobesedno sta se gonila. V trenutku, ko je začutila,
da se v njem nabira sila izbruha se je obrnila mu kurca vzela v roke in usmerila špric na svoje prsi.

Z eno roko je prijela njegovi dlani in mu ju čvrsto pritisnila nad njegovo glavo z drugo se je naslonila
na njegova prsa in zdivjala v galop. Nekaj v njej je hotelo moškega pof.u.kati. Hotela in dobila je to
možnost. To niti ni bila potreba po seksu ali partnerju – to je bil njen jaz, volja in hotenje biti
močna in prevladujoča imeti in si podrediti, jemati in vzeti – občutek je imela, kot da se njena bit
ovija in zvija po trdem tiču. Prišlo ji je sunkovito in njena pička je izločala sokove v potokih. Še
predno se ji je prvi val iztekal je jahala na naslednjem in še naslednjem in še enem dokler je zadnji
val strasti ni podrl. Sunkovito se je snela s kurca in z odprtimi usti padla po njem. Tudi izliv je
še hotela dobiti v sebe. Niti opazila niti čutila ni beč, kako jo on grobo za lase nabija na kurca v
želji, da tudi sam konča agonijo.
Šele proti jutru sta bila sposobna vzeti se še enkrat. Tokrat zlagoma, nežno in skoraj romantično.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

legenda Stane Sever, Decameron … pa mal pazi kaj tipkaš, ker s tem izdajaš kolikokrat si še 18 letna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

legenda Stane Sever, Decameron … pa mal pazi kaj tipkaš, ker s tem izdajaš kolikokrat si še 18 letna ☺[/quote]

Srce, takrat sem bila še v pleničkah 😉 Ampak sem bila že takrat zelo pametna. Sej veš ://

Zdaj pa nazaj k telenoveli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nadaljevanje …

Tačas je bila zabava pri sebatu111 že v polnem razmahu.

Antilopa, za katero se je zdelo, da je poet sploh ne opazi, je sedaj vso svojo naklonjenost namenila m111. Ta je bil zadolžen za glasbo in je skrbel za prijetno vzdušje na zabavi. Vendar on si je ogledoval Senzo. Od nekdaj so mu bile všeč ženske, ki so od moškega pričakovale daljše in zahtevnejše osvajanje. Čeprav se je zavedal, da je po naravi sramežljiv, bi se sedaj od ponosa najraje potrkal po svojih junaških prsih. Končno je tudi on prišel na svoj račun, ker, če mu česa ni nikoli primanjkovalo, je bila to potrpežljivost.

WhishYouWhereHere, X6 in Paco Morallesu je pijača dokončno razvezala jezik. Celo do te mere, da je eden izgubil vso svojo umetniško noto, drugi vero, tretji pa še tisto malo morale, ki jo je premogel. Bikini jih je ves čas opazovala. Nekako zviška je gledala na njih in si živčno mencala svojo ušesno mečico. Kdorkoli jo je poznal je vedel, da bi vsakemu od njih najraje primazala nekaj krepkih zaušnic. Bila je tako zatopljena v zgražanje nad vsebino njihovega pogovora, da ni niti opazila, da On_ in seba111 prav tekmujeta v buljenju v njen razkošen dekolte.

Matjažko si je zadal na videz nemogočo nalogo. S pogledi je hotel sleči Goldfishko, ki se je pred njim zvijala v ritmu muzike in ga spravljala ob pamet. Čeprav je bilo njegovo početje skregano z vso zdravo pametjo in obsojeno na neuspeh, je vseeno vztrajal, ker je bila želja močnejša od slednje. Njegov ud je že nabreknil, da ga je v hlačah že pošteno tiščalo. Po dolgem času zelo dolgočasnega in zelo samskega življenja je kazalo, da se bo naposled le dotaknil ženskega telesa.

Vendar ni nihče opazil, da njun osvajalski pohod opazuje tudi poet. V živo si je lahko predstavljal prepletanje njunih teles, mešanje njunega vonja in razločno je lahko slišal stokanje, ki bi se jima od naslade trgalo od ust. Vedno zvest svoji izbranki, a labilen v svoji pohoti mu ni preostalo drugega, kot da se je zatekel na stranišče.

Margotka in Spider sta primerjala in občudovala članski izkaznici lokalne knjižnice. In medtem ko je on pripovedoval o perfektno izpiljenih likih svojega oboževanega Dostojevskega, je ona s svojo izprijeno domišljijo citirala misli, za katere je bila prepričana, da jih je de Sade zapisal med vrsticami. Sadni in Matkič sta kot zvesta lovska goniča sedela pri Spiderjevih nogah. Eden od njiju je spraševal kako ugotoviš kaj piše med vrsticami, drugi kaj je vrstica. V trenutkih, ko ni jedla, lulala ali kadila, se je pritoževala nad počasno glasbo in je ob prvi priložnosti, ki se je ukazala, zamenjala ritme, medtem pa je m111 opazil, da je stranišče zasedeno. Pa prav zdaj, ko ga je najbolj potreboval.

Nekaj časa je stopical pred zaprtimi vrati, na koncu pa se je odločil, da poišče odrešitev v naravi. Za tako kratek čas ga ne bo nihče pogrešil, je pomislil in ne zavedajoč se nevarnosti neopaženo izginil iz hiše naravnost v kremplje dveh brezvestnih zločincev.

Naenkrat je začutil močne roke, ki so ga vklenile in mrzlo rezilo noža pod svojim vratom. Začutil je tudi prijetno toploto, ki se je spuščala po njegovi hlačnici prav do njegovih čevljev. Predvideval je, da je strah naredil svoje, a se za to nezgodo zdaj ni mogel meniti, kajti njegovo življenje je viselo na nitki.

»Kaj počnejo zgoraj?« je za seboj zaslišal raskavi glas NM-3w-ja.

M111 je od strahu odrevenel, a se je potolažil, da tudi če ne bi, se ne bi mogel premakniti, saj so ga na mesto prikovale njegove stare in zgubane roke.

»Kaj počnejo zgoraj, sem vprašal,« je ponovil nekje za njegovim ušesom, tokrat bolj glasno in še strožje.

»Z … z… zabavajo se,« mu je nekako uspelo odgovoriti.

»A zabavajo da se?« je ponovil za njim s ciničnim glasom. »Se tudi ti zabavaš?« je še vprašal in ga sunil v ledvico.

»Aaauč …boli me,« je zatulil in zamižal od bolečine.

Ko si je nekoliko opomogel od bolečine, je odprl oči. Pred seboj je zagledal silhueto, ki je razkrivala lepo oblikovano telo. Pripadalo je ženski. Lepi ženski. Nekajkrat je še trepnil, da bi prepoznal skrivnostno lepotico, ki se je sedaj odločno postavila predenj z razkoračenimi nogami.

»Izpusti ga,« je rekla in takoj je prepoznal Misonkkin glas.

NM-3w si ni pustil ukazovati. Še močneje je m111 stisnil k sebi, da je sedaj že čutil njegovo sapo za svojim ušesom.

»Izpusti ga, sem rekla,« je vnovič zaukazala. »Saj je vendar še otrok!«

»Otrok gor ali dol,« je oporekal NM-3w, »vrat mu vseeno bom prerezal.«

»S tem pipčem ga še raniti ne moreš, ti bedak!« se mu je posmehovala in nadaljevala. »Kaj ne vidiš, da se je revež uscal od strahu. Izpusti ga!«

NM-3w je sedaj nejevoljno izpustil m111, da se je ta opotekel in komaj ujel na nogah. S pogledom se je zahvalil Misonkki. Ta je stopila bližje in čeprav ni bila videti nič manj nevarna kot NM-3w, mu je bilo pri srcu vseeno nekoliko lažje. Postavila se je tik predenj in ga pogledala s svojimi prodornimi temnimi očmi.

»Šel boš gor. Nazaj na zabavo. In zvabil Margotko in Matjažkota sem,« je nizala ukaz za ukazom s svojimi krvavo našminkanimi ustnicami. »Tako, da ne bosta nič posumila. Si razumel?«

Ničesar ni razumel. S pogledom se je zatekel k NM-3w. V tistem trenutku se je pripeljal mimo avtomobil in ga obsvetil. Videl je njegov od sovraštva skremžen obraz in oči, ki so bile videti kot dve ozki špranji. Ni mu ušlo tudi, da je na njegovem ovratniku videl madež v barvi, ki se je neverjetno ujemal z barvo Misonkkinih ustnic. Spreletelo ga je, da sta si onadva bližje, kot bi si sploh lahko mislil, vendar je na ta detajl pozabil v trenutku, ko je usahnila luč avtomobila, ki se je ustavil na sosednjem dovozu.

»Kako naj to izpeljem?« je zaječal in nemočno razširil roke.

»Znajdi se!« je bila neizprosna Misonkka. »Sicer…« je še dodala, a na srečo ni dokončala stavka.

M111 je pohlevno prikimal in se ritensko umaknil. Ko je bil dovolj oddaljen od njiju je stekel stran in se ustavil šele v varnem zavetju hiše. Upehan se je naslonil na vrata in razmišljal, kaj naj naredi. Misonkke in NM-3w-ja ga je bilo resnično strah. Ni imel druge možnosti, kot da pohlevno uboga njun ukaz. Da bi bila situacija še slabša, v vodo so mu sedaj padli vsi načrti, ki jih je imel s Senzo. Takole poscan se ji ni smel prikazati pred očmi. Bil je tako prestrašen in zbegan, da je spregledal, da ga je ves čas spremljal še en par oči.

Ali se bo m111 rešil zagate in ali bo Matjažkotu končno uspelo izgubiti nedolžnost boste izvedeli v nadaljevanju…

Samo …ej, fuck stari, pa kako si se spomnil ??? To si poguglal, priznaj! Tega nisi vrgel iz glave.

oo ti presneto matr,danes si mi pa dala vetra Margi:) Vse še nekak štima,le oči so sinje plave in ne temne:)) Blizu si blizu:)) hehe

moje avtorsko delo – preverljivo na Izgnani iz raja. ☺
na mojem ključku jih je še par ☺

Margot, zgodba postaja vedno bolj napeta, kdo ve kaj bo prinesla naslednja epizoda:) Upam le, da ne bo preveč krvavo…NM-3w s svojo zgodbo pa si dokazal nekaj kar že nekaj časa vem…..pa ne povem:)

Margot, in za koga se na koncu odločim? Za m111 ali poeta? :)))

Priporočam geparda, čeprav nisem bil vprašan!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Čakamo na ustvarjalca telenovele seba111, ki za vas pripravlja extra žgečkljivo vsebino, ko Matjažku tik pred usodnim trenutkom njegovo veliko ljubezen spelje njegov največji rival. Ostanite z nami…

Antilopa, ne bodi neučakana no… :)))

… dobro, boljše, najboljše 🙂
Kako lep začetek tedna!

Kako bo še lepše, ko bo sreda:).

Takrat bo pa že naravnost kičasto 🙂

Najbolje bo da kar za oba….hkrati….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najbolje bo da kar za oba….hkrati….. ;)[/quote]Matjazko bo pa svečo držal….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najbolje bo da kar za oba….hkrati….. ;)[/quote]Matjazko bo pa svečo držal….. :D[/quote]

Prevelika gužva za moj okus…Margot mene kar pusti na WC-ju do konca zgodbe…bom na varnem..upam, da ima Seba vsaj kakšno odraslo revijo tam, da mi ne bo dolgčas:))

Matjazko bo pa svečo držal….. :D[/quote]

Prevelika gužva za moj okus…Margot mene kar pusti na WC-ju do konca zgodbe…bom na varnem..upam, da ima Seba vsaj kakšno odraslo revijo tam, da mi ne bo dolgčas:))[/quote]Bodi vesel, da ni vse delo na tebi…. boš lahko vmes še malo zabušaval…. 😀

Najbrž zame 🙂

Margot po moje si ti dosti bolj talentirana za pisanje zgodbic kot jaz :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Prevelika gužva za moj okus…Margot mene kar pusti na WC-ju do konca zgodbe…bom na varnem..upam, da ima Seba vsaj kakšno odraslo revijo tam, da mi ne bo dolgčas:))[/quote]

Hhahaha poet na wc-ju bolj križanke rešujem hahah 😀

Prevelika gužva za moj okus…Margot mene kar pusti na WC-ju do konca zgodbe…bom na varnem..upam, da ima Seba vsaj kakšno odraslo revijo tam, da mi ne bo dolgčas:))[/quote]

Saj te bom … z mano. Madonca, mi boš recitiral :))))

Margot po moje si ti dosti bolj talentirana za pisanje zgodbic kot jaz :)))[/quote]

A-a-a-a… jaz sem rekla, da ti bom samo malo pomagala :)))
Gre ti pa odlično!

No Margot lahko pa priznam, da si mi s temi tvojimi dolgimi razgaljenimi nogami odlična inspiracija :)))

Saj te bom … z mano. Madonca, mi boš recitiral :))))[/quote]

Hm, zveni kot nespodobno povabilo…:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close