Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bonton

Bonton

Poet ne vem 3 zenske so spravile name v zameno za telenovelo. Ocitno jim ni vsec : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj, po telenovelah ni povpraševanja…le kdo to gleda????

Saj, po telenovelah ni povpraševanja…le kdo to gleda????[/quote]

Torej Seba, potem pa preusmeri na kakšno erotično fantazijsko akcijsko dramo…lahko ti pomagam:)

Poet beseda je tvoja : ))

Bentiš, bonton in sekret (potrebe), nekako imam občutek, da se ne da uskladiti. Toliko besed zaradi enega navadnega sr…ja, ali sc..ja!?!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Torej Seba, potem pa preusmeri na kakšno erotično fantazijsko akcijsko dramo…lahko ti pomagam:)[/quote]

Ccc…sam da steče beseda o sexu, že je poet zraven :))))

Seba, ti bom kasneje točno napisala kako gre, da boš imel malo več materiala.
Zdaj sem malo na knap s časom :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se greš pred odgovorom usr.t, ali usc.t?

Torej Seba, potem pa preusmeri na kakšno erotično fantazijsko akcijsko dramo…lahko ti pomagam:)[/quote]

Ccc…sam da steče beseda o sexu, že je poet zraven :))))[/quote]

Margot, ne morem si pomagati, to je resna bolezen, v strokovnih krogih imenovana kronično f.u.k.otožje:)

Ccc…sam da steče beseda o sexu, že je poet zraven :))))

Seba, ti bom kasneje točno napisala kako gre, da boš imel malo več materiala.
Zdaj sem malo na knap s časom :)))[/quote]

Hahah Margot ok : )))

Kako da ne? Pa ravno v teh dneh se snema nova…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako da ne? Pa ravno v teh dneh se snema nova…[/quote]

Telenovele res niso moj žanr 😉 postanem kar nataknjena, če jih kje kdo omenja…brrrrrrrrr….

Telenovele res niso moj žanr 😉 postanem kar nataknjena, če jih kje kdo omenja…brrrrrrrrr….[/quote]
Tudi moj ne (ne gledam TV-ja), ampak definitivno obstaja populacija, zaradi katerih so telenovele na programu (če pogledaš spored Pop TV-ja, so vsako popoldne 4 zapored), in če odstotek gledanosti ne bi bil dovolj visok, bi najbrž predvajali kaj drugega, kar dviguje ratinge… (zgolj moja predvidevanja, ampak baje nimam veze z logiko, hihi)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Po dobrih telenovelah in dobrem sexu je med monovkami vedno povprasevanje : ))))

Telenovele res niso moj žanr 😉 postanem kar nataknjena, če jih kje kdo omenja…brrrrrrrrr….[/quote]

ehh, čak da nm plus dodatek tole vidi:))))

ehh, čak da nm plus dodatek tole vidi:))))[/quote]
videl … menda je redna stranka na vaškem granitnem konfinu pod lanterno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To pomeni, da Monovke zaradi telenovel niso priljubljene pri moških. 🙂

Najprej, da razčistimo nekaj: nismo samo punce uscanke :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ehh, čak da nm plus dodatek tole vidi:))))[/quote]
videl … menda je redna stranka na vaškem granitnem konfinu pod lanterno[/quote]

Ne vem kaj je to niti kje je to, torej si me z nekom zamenjal 🙂

Kakšne telenovele folk? To je za teleta!

O Margot to je pa prakticna zadeva : )))

v do.pi.čj.aku je uporabno tudi za bejbe ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Samo punčke ste lahko uscanke!!!!!!!!!!
Mi smo pa uscanci!!

Dobra telenovela? Ali to res obstaja? Mislim, da monovke ne gledajo telenovel….upam, da vsaj seksajo dobro in veliko:)

Dobra telenovela? Ali to res obstaja? Mislim, da monovke ne gledajo telenovel….upam, da vsaj seksajo dobro in veliko:)[/quote]

Ne prvo, ne drugo, ni interesa :))))))))

Dobra telenovela? Ali to res obstaja? Mislim, da monovke ne gledajo telenovel….upam, da vsaj seksajo dobro in veliko:)[/quote]

Ne prvo, ne drugo, ni interesa :))))))))[/quote]

Srce se mi para…..predvsem zaradi drugega….:)
Življenje je kot vrtiljak, od nas pa je odvisno ali smo samo konj, ki ga drugi jahajo, ali pa jezdec, ki veselo jezdi…;) hrz..hrz…

Ne prvo, ne drugo, ni interesa :))))))))[/quote]

Srce se mi para…..predvsem zaradi drugega….:)
Življenje je kot vrtiljak, od nas pa je odvisno ali smo samo konj, ki ga drugi jahajo, ali pa jezdec, ki veselo jezdi…;) hrz..hrz…[/quote]

Le glej, da se ti ne razpara, da ne bom česa kriva 🙂

ps: a ti nisi nikoli “konj”? :))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close