Bonton
Saj, po telenovelah ni povpraševanja…le kdo to gleda????[/quote]
Torej Seba, potem pa preusmeri na kakšno erotično fantazijsko akcijsko dramo…lahko ti pomagam:)[/quote]
Ccc…sam da steče beseda o sexu, že je poet zraven :))))
Seba, ti bom kasneje točno napisala kako gre, da boš imel malo več materiala.
Zdaj sem malo na knap s časom :)))
Torej Seba, potem pa preusmeri na kakšno erotično fantazijsko akcijsko dramo…lahko ti pomagam:)[/quote]
Ccc…sam da steče beseda o sexu, že je poet zraven :))))
Seba, ti bom kasneje točno napisala kako gre, da boš imel malo več materiala.
Zdaj sem malo na knap s časom :)))[/quote]
Hahah Margot ok : )))
Saj, po telenovelah ni povpraševanja…le kdo to gleda????[/quote]
Kako da ne? Pa ravno v teh dneh se snema nova…
Kako da ne? Pa ravno v teh dneh se snema nova…[/quote]
Telenovele res niso moj žanr 😉 postanem kar nataknjena, če jih kje kdo omenja…brrrrrrrrr….[/quote]
Tudi moj ne (ne gledam TV-ja), ampak definitivno obstaja populacija, zaradi katerih so telenovele na programu (če pogledaš spored Pop TV-ja, so vsako popoldne 4 zapored), in če odstotek gledanosti ne bi bil dovolj visok, bi najbrž predvajali kaj drugega, kar dviguje ratinge… (zgolj moja predvidevanja, ampak baje nimam veze z logiko, hihi)
Telenovele res niso moj žanr 😉 postanem kar nataknjena, če jih kje kdo omenja…brrrrrrrrr….[/quote]
ehh, čak da nm plus dodatek tole vidi:))))[/quote]
videl … menda je redna stranka na vaškem granitnem konfinu pod lanterno
Dobra telenovela? Ali to res obstaja? Mislim, da monovke ne gledajo telenovel….upam, da vsaj seksajo dobro in veliko:)[/quote]
Ne prvo, ne drugo, ni interesa :))))))))[/quote]
Srce se mi para…..predvsem zaradi drugega….:)
Življenje je kot vrtiljak, od nas pa je odvisno ali smo samo konj, ki ga drugi jahajo, ali pa jezdec, ki veselo jezdi…;) hrz..hrz…
Ne prvo, ne drugo, ni interesa :))))))))[/quote]
Srce se mi para…..predvsem zaradi drugega….:)
Življenje je kot vrtiljak, od nas pa je odvisno ali smo samo konj, ki ga drugi jahajo, ali pa jezdec, ki veselo jezdi…;) hrz..hrz…[/quote]
Le glej, da se ti ne razpara, da ne bom česa kriva 🙂
ps: a ti nisi nikoli “konj”? :))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.