Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bonton

Bonton

Tile fantje imajo res fletn wc 🙂
Kakšni parfumi in vonjave ne ostanejo dolgo v njem :))

http://www.youtube.com/watch?v=ga0XA-Spc0U

glej 0:30

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

tis peder … ne pa gay

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

tis peder … ne pa gay[/quote]

NM-3w, imam novo ime zate: Schupakface.

tis peder … ne pa gay[/quote]

NM-3w, imam novo ime zate: Schupakface.[/quote]
kaj, ko bi se ti kdaj pogledala v špegu …. rit nilskega konja ti je lahko “benč mark” koliko shujšaj
in o tem, kakšno “ime” imam so odločili moji starši – ne pa neka gnida od nicka !!
res si popolen babji šuft

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3w, imam novo ime zate: Schupakface.[/quote]
kaj, ko bi se ti kdaj pogledala v špegu …. rit nilskega konja ti je lahko “benč mark” koliko shujšaj
in o tem, kakšno “ime” imam so odločili moji starši – ne pa neka gnida od nicka !!
res si popolen babji šuft[/quote]
Moja postava je zgledna in te čisto nič ne briga! Popolen? Kaj to pomeni? Schupakface, schupakface…tralalalala, tralalalala…..

No, no, počasi…
Meni se še nikoli ni zgodilo, da bi me kdo očitajoče gledal ali kaj podobnega, saj pravim, da sem bila totalno frapirana, ko sem slišala za to.

Nasedla? Zato pa sprašujem, ker se mi zdi bizarno, še posebej, če se spomnim, kako prepričano je delovala oseba, ki nam je to povedala (nas je bilo še par zelo presenečenih). In forum – kot stičišče širokega spektra različnih profilov – se mi zdi primeren “prostor” za vpogled v mnenja glede nečesa tako občega.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še nikoli nisem slišal za kaj takega, če je to bonton, potem sem raje neolikan in grem lulat kadar me tišči. Seveda pa je vljudno prositi za dovoljenje preden oskruniš njihovo domače svetišče…
Adi Smolar ima eno luštno pesmico…. hujše muke ni kot, če te orng scat tišči..

Prvič slišim. Se pa strinjam, da bi bilo lahko vljudno in po bontonu vprašati gostitelja. Morda ima poseben WC za goste.. nikoli ne veš. WC je pač zelo intimen prostor, tako kot spalnica in gost bi se tega naj zavedal in spoštoval. Je pa res, da če bi mi gostitelj odrekel uporabo WCja, pač nikoli več ne bi bil njemu gost 🙂

Mah, nekaj je na tem… Jaz imam menda ne zdržljiv mehur in moj dedc pravi, da se obnašam kot sanitarni inšpektor. Poznam vsa stranišča vseh prijateljev in znancev, vseh bencinskih črpalk, vseh nakupovalnih centrov… Če me lulat – me lulat ! On pa tišči do zadnjega momenta in pravi, da ko je na obisku nikoli, res nikoli – če ne bi bila zares huda sila, ne bi šel na stranišče. Jaz pravim, da je to samo ena fix ideja v glavi in mu je nerodno, ker ga tišči lulat. Jaz pa običajno vprašam še to, če imajo kaj za jesti. Kaj čem, sem tudi pogosto lačna. Zgleda, da imam poleg mehurja majhen tudi želodec (čeprav po trebuhu ravno tega ne bi mogli reči :)).

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Uf, sem se nasmejala.
Da ne bi bilo vljudno it na WC. Kaj pa je vljudno, da pomočiš stol? Niti se mi ni še nikoli zgodilo, da bi kdo čudno pogledal, ko sem vprašala, če smem oz. kje imajo WC.
Pač pri meni je tako, da grem na WC takrat, ko me tišči. Nimam plenic s sabo. Tako, da ne morem kar v hlače spustit.

Je pa nekaj drugega skrajno nevljudno in mi gre res na živce. Včasih pride kdo k nam in namesto, da bi šel na WC, se uščije zunaj pred hišo. To je pa nevljudno in nesramno. Res, eni moški so totalni brezobrazneži.

To o čekiranju omarci je pa tudi smešno. Sploh nikoli nisem pomislila, da kdo to počne. Niti sama nisem nikoli tega počela in se niti spomnila nisem na to,d a bi kdo drug pri meni to počel.

Zanimivo izgledajo tile tvoji obiski: O dober dan kako ste? Ja res je ze dolgo se nismo videli a imate kaj za jest?

Cez deset minut: Odlicno je bilo hvala.
A grem lahko zdej lulat? Ne ne mi kazat kje je wc! Sem bila ze zadnjic petkrat in natancno vem kje je!

Cez dvajset minut: Joj oprosti, ker prekinjam pogovor ampak spet moram na wc. Kaj cmo če me lulat me lulat!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

:)))) ti si pa taka ko moji otroc

tako za lulat, kot za jest…

No, saj so po mami…

Mogoče je to eden tistih, ki to naredi iz vljudnosti, ker ni po bontonu hoditi na wc pri drugih. :)) Mogoče je prišel od kakega drugega obiska direkt k tebi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče je to eden tistih, ki to naredi iz vljudnosti, ker ni po bontonu hoditi na wc pri drugih. :)) Mogoče je prišel od kakega drugega obiska direkt k tebi. :))[/quote]

A z repom tudi maha, da tačko in se povalja?

Mogoče je to eden tistih, ki to naredi iz vljudnosti, ker ni po bontonu hoditi na wc pri drugih. :)) Mogoče je prišel od kakega drugega obiska direkt k tebi. :))[/quote]

A z repom tudi maha, da tačko in se povalja?[/quote]
Mogoče, če ga lepo pobožaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, točno tako. Pa še za sladico rečem. Saj če nimajo mi je tudi nutella v redu.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, točno tako. Pa še za sladico rečem. Saj če nimajo mi je tudi nutella v redu.[/quote]

Popravek:

Zdravo Sonja kako si? Poslušaj sem prišla malo naokoli, ker se nismo že sto let videli. Kaj je novega?

A res? Mož ti je umrl?

Ojoj groza !! A imaš morda vseeno kaj sladkega zame? Karkoli samo da je sladko! Morda imaš še kaj od pogrebne pojedine?

Čez 5 min: Hvala odlično je bilo!

Imaš še kaj morda?

Čez 30 minut: Joj Sonja odličen čaj si postregla vem da sem bila že dvakrat danes ampak spet moram na wc. Če me lulat me lulat !

Mož: Pa daj no Margot že dvakrat si bila danes tu na wc-ju pa še trikrat pri Mariotu saj si kot sanitarni inšpektor !

Kaj morem menda imam ne zdržljiv mehur.

Mož: Margot vem ampak petkrat v eni uri?? Pa saj bodo ljudje mislili, da jim hodiš preverjat čistočo kopalnic!

Tiho bodi! Če me lulat me lulat !

Sonja napravi mi še malo piškotov od pogreba za kasneje!

prejšni moj post je seveda parodija na Margotin post in ni namenjem žaljenju uporabnice Margot, ki jo spoštujem in cenim 🙂

Eh Sebo, a ti pa tiščiš, greš domov ko te tišči ali sploh ne greš na obisk? Ali sploh nimaš prijateljev, da bi šel na obisk in prišel v situacijo, da moraš it na wc?

Madonca, kakšne ljudi pa imate za prijatelje, če vam je groza it pri njih na wc ali pa da grejo oni pri vas!? Naši prijatelji lahko zaradi mene na wc-ju še kaj drugega, kot lulajo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj, če je on uni od hihtajke na dvorišču :))

sam hec, seba:)

Ahahaha raglja 😀 😀

Ce se jaz nasmejim na tuj racun pa naj se se na svojega haha 😀

kaj, če je on uni od hihtajke na dvorišču :))

sam hec, seba:)[/quote]

Hm, mogoče se bo pa zamislil, če je on tisti :). Ne resno kaki dedci so to, da ti pride in se ti uščije na dvorišču ob nekem grmu, drevesu?
Eni mislijo, če si na podeželju doma, da očitno nimaš WCja. Samo zanimivo, ženske pa vedo, da ga imamo :).

Punce se malo me boste špikale pa se bom jaz spravil na vas. Na vsako enkrat : )))

Ja, točno tako. Pa še za sladico rečem. Saj če nimajo mi je tudi nutella v redu.[/quote]

Popravek:

Zdravo Sonja kako si? Poslušaj sem prišla malo naokoli, ker se nismo že sto let videli. Kaj je novega?

A res? Mož ti je umrl?

Ojoj groza !! A imaš morda vseeno kaj sladkega zame? Karkoli samo da je sladko! Morda imaš še kaj od pogrebne pojedine?

Čez 5 min: Hvala odlično je bilo!

Imaš še kaj morda?

Čez 30 minut: Joj Sonja odličen čaj si postregla vem da sem bila že dvakrat danes ampak spet moram na wc. Če me lulat me lulat !

Mož: Pa daj no Margot že dvakrat si bila danes tu na wc-ju pa še trikrat pri Mariotu saj si kot sanitarni inšpektor !

Kaj morem menda imam ne zdržljiv mehur.

Mož: Margot vem ampak petkrat v eni uri?? Pa saj bodo ljudje mislili, da jim hodiš preverjat čistočo kopalnic!

Tiho bodi! Če me lulat me lulat !

Sonja napravi mi še malo piškotov od pogreba za kasneje![/quote]

Seba, ti si skriti talent..tole lahko prodaš kot začetni scenarij za prvo slovensko telenovelo…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close