Boni so UNICILI Slo turizem
Anonimno 5390, 26.07.2021 ob 23:03
Po tujih forumih se ze pise o teh bonih in kako,zaradi teh, so gostje po hotelih na meji s klosarji ali z opicami ki se ne znajo obnasat! Itak,da odsvetujejo obisk slovenije!
In omajo POPOLNOMA PRAV!
Pač je Janez pozabil dat navodila, da se je treba obnašat, kot prideš v hotel in da se ne userješ na hodniku. Ni šans, da kadarkoli ponucam te bone. Na koncu mi bo še kdo očital, da smo “zastonjkarji”. Kar imejte svoje “bonbone”.
Potem je pa najbolj smešno, da se usrano slovensko govedo pritužuje nad državljani naših bivših Jugoslovanskih republik. Paradoksalno.
Medtem, ko vsi izobraženci iz Ljubljane nimajo proti našim bivšim sodržavljanom z juga. Ampak izobraženci pač niso na nivoju bednih praznovernih kmetavzarjev za katere je znanost poslušanje o letečih angelcih v cerkvah. Ravno tisti, ki so nekaj manj so nestrpni in ksenofobični.
Mi doma s eukvarjamo s turizmom. Majhen druzinski hotel.
Pred par dnevi so nas klicali stalni gostje iz Italije in vprasali ce mi sprejemamo bone. Sem jih zacudeno vprpasala zakaj to vprasanje (samo Slo drzavljani imajo te bone) in so mi odgovorili, da so slisali kaksna je sedaj (zelo slaba) struktura turistov v Sloveniji,ravno zaradi teh bonov. Ko sem jim ordgovorila,da jih sprejemamo ,so lepo rekli,da gredo raje na Hrvasko.
Boni SO pokvarili ugled Slo turizma in to je DEJSTVO!
Galeb873, 29.07.2021 ob 20:56
Mi doma s eukvarjamo s turizmom. Majhen druzinski hotel.
Pred par dnevi so nas klicali stalni gostje iz Italije in vprasali ce mi sprejemamo bone. Sem jih zacudeno vprpasala zakaj to vprasanje (samo Slo drzavljani imajo te bone) in so mi odgovorili, da so slisali kaksna je sedaj (zelo slaba) struktura turistov v Sloveniji,ravno zaradi teh bonov. Ko sem jim ordgovorila,da jih sprejemamo ,so lepo rekli,da gredo raje na Hrvasko.
Boni SO pokvarili ugled Slo turizma in to je DEJSTVO!
Pri nas isto. Vsi smo na istem.
Nic tujcev.
quote:
Po tujih forumih se ze pise o teh bonih in kako,zaradi teh, so gostje po hotelih na meji s klosarji ali z opicami ki se ne znajo obnasat! Itak,da odsvetujejo obisk slovenije!
In omajo POPOLNOMA PRAV!
9735’9759749p759759’347905934789’57’94787349’789’7843’9778
Ne bit pol tak klošar pa opica, če o teb že po tujini pišejo al kako
Samo res, kup nekih zgodbic, nobenega linka, nobenega odgovora v kateri tujini naj bi o tem razpravljali. Namreč živim v Avstriji, tu se nikomur ne sanja o kakih bonih v Sloveniji. Kolega živi v Italiji, še par drugih kolegov drugje po Evropi, nikjer nobenih razprav o tem, ker avtor natolcuje.
Mogoče je avtor kak joint skadil pa se mu zdaj malce suklja pa piše pravljice pod veči niki.
kokoši, 27.07.2021 ob 06:18
Potem je pa najbolj smešno, da se usrano slovensko govedo pritužuje nad državljani naših bivših Jugoslovanskih republik. Paradoksalno.
Medtem, ko vsi izobraženci iz Ljubljane nimajo proti našim bivšim sodržavljanom z juga. Ampak izobraženci pač niso na nivoju bednih praznovernih kmetavzarjev za katere je znanost poslušanje o letečih angelcih v cerkvah. Ravno tisti, ki so nekaj manj so nestrpni in ksenofobični.
Hi hi, to je pa res.
Forum je zaprt za komentiranje.