Najdi forum

Boni ah ti boni

Zanima me, če se da koristiti rezervacijo preko booking.com tako, da plačaš račun na recepciji z bonom-po 20. junijiu.

Ali pač to ne velja ?

NE
nočejo da bo slovenski denar šel ameriški firmi

Ne, so se premislili.

kaj so si premislili?
točno tako je, kot smo nekateri rekli že na začetku … Bon lahko upravičenci uporabijo tudi pri rezervaciji prek rezervacijskih platform, kot je Booking, a le, če se račun poravna ponudniku storitve. Če se bo račun plačal že ob rezervaciji na platformi, bona ne bo mogoče uporabiti.
https://siol.net/novice/slovenija/znane-bodo-podrobnosti-glede-turisticnih-bonov-vzivo-527380

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

A jaz lahko čisto resno nekaj vprašam? Torej, če bon porabite za 4 člansko družino recimo za nastanitev v toplicah v neki hiški. Predpostavljam, da 4 članska familija dobi 4 bone. Za kolk 200 eur. Torej to je 800 eur a ne? In? Kje je problem? To imate teden dopusta z zajtrkom a je tako?
Zakaj tako komplicirate? A vi veste, da je meni moja sestra ko sva danes govorila rekla, da baje bodo ponudniki storitev vsi po vrsti te bone celo zavračali. Torej?
Pismo rosno, ljudje. Ne veste kaj bi spalamudili s temi boni? Kaj hočete??? A dejansko hočete, da vam država plača hotel s petimi zvezdicami s polnim penzionom in da vam zraven da še žepnino za živalski vrt?
Groza kako ste požrti.
Sirotinje. Mene bi bilo sram na recepciji bon iz žepa ven potegnit. Sramota bi me bila. Da mi mora država za mojo družino dopust plačevat…
To bo sama ciganija letos v Sloveniji dopustovala. Sami neotesanci, ki v lajfu niso šli na dopust drugam kot pod smreko. Taki bodo letos po hotelih se valjali pa žokali paštete v ruzake zjutraj pri zajtrku. Otroci se bodo drli, skakali celo noč… to je nenavajena raja, ta raja ne zna biti na kultiviranemu dopustu v hotelu no.
Ajde, letos bomo mi Slovenijo kar spustili. Bomo ostali kar v AUT. Mogoče gremo za kak teden na sever ampak… Med cigojnarje slovenske pa zagotovo ne.
Z boni dopust plačevali. To ni res…

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

In zdaj naj zaradi tvojega mišljenja pustim priliko, da mi propade 200€. Vnovcil jih bom, pa ti govori kar hočeš.

A jaz lahko čisto resno nekaj vprašam? Torej, če bon porabite za 4 člansko družino recimo za nastanitev v toplicah v neki hiški. Predpostavljam, da 4 članska familija dobi 4 bone. Za kolk 200 eur. Torej to je 800 eur a ne? In? Kje je problem? To imate teden dopusta z zajtrkom a je tako?
Zakaj tako komplicirate? A vi veste, da je meni moja sestra ko sva danes govorila rekla, da baje bodo ponudniki storitev vsi po vrsti te bone celo zavračali. Torej?
Pismo rosno, ljudje. Ne veste kaj bi spalamudili s temi boni? Kaj hočete??? A dejansko hočete, da vam država plača hotel s petimi zvezdicami s polnim penzionom in da vam zraven da še žepnino za živalski vrt?
Groza kako ste požrti.
Sirotinje. Mene bi bilo sram na recepciji bon iz žepa ven potegnit. Sramota bi me bila. Da mi mora država za mojo družino dopust plačevat…
To bo sama ciganija letos v Sloveniji dopustovala. Sami neotesanci, ki v lajfu niso šli na dopust drugam kot pod smreko. Taki bodo letos po hotelih se valjali pa žokali paštete v ruzake zjutraj pri zajtrku. Otroci se bodo drli, skakali celo noč… to je nenavajena raja, ta raja ne zna biti na kultiviranemu dopustu v hotelu no.
Ajde, letos bomo mi Slovenijo kar spustili. Bomo ostali kar v AUT. Mogoče gremo za kak teden na sever ampak… Med cigojnarje slovenske pa zagotovo ne.
Z boni dopust plačevali. To ni res…
[/quote]

Tebe naj bo kar sram. Drugače pa itak ne razumeš nič, ker si butl. Tudi boni so denar. In država ti ne plača nič, ker je to denar vseh nas – davkoplačevalcev.

Očitno imaš sindrom polne riti, zato pa takole vihaš nos nad boni in Slovenijo. Kar ostani tam kjer si. Tu te ne bo noben pogrešal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close