Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bon prix izkušnje

bon prix izkušnje

Zanima me, kakšne imate izkušnje z naročanjem pri bon prixu? Jaz sem enkrat naročila tri stvari, ene nisem nikoli prejela (brez pojasnila), drugi dve sta prišli vsaka posebej po zelooo dolgem času. To kar sem dobila je bilo drugače zelo OK. Rada bi spet nekaj naročila samo ne bi, če bi vedela da bo spet trajalo celo večnost ali pa da sploh ne bom dobila. To me res moti, ko bi vsaj vnaprej sporočili, da bo trajalo malo dlje. Še sploh bi pa lahko obvestili, če neke stvari ni več.

poglej na kulinarika.net, je identično vprašanje:-)

Ti kar naroči. Če ne dobiš v določenem času jih pokliči. Ti bo gospa, ki se oglaša na telefon povedala kako je s tem in se bo potrudila, da takoj prejmeš naročilo.

Zelo slabe. Naročila sem enkrat in nikoli dobila. Soseda pa je naročala dvakrat, dobila pa le eno majčko in sicer po skoraj dveh mesecih. Nikoli več!

No, tut jst sem spomladi naročila par stvari za otroka…….zdej je jesen, pa nisem dobla nič!!! Sem poslala mail, če morda naročila niso prejeli…..dobila nazaj NIČ odgovora :-((

Pa sem prejšnji teden spet “šla na led” in spet nekaj naročila, si shranila povratni mail, da je naročilo kao sprejeto…..zdaj bom pa verjetn spet čakala do pomladi, mogoče bom pa kaj res dobila:-)))))))

Skratka, bonprix nas mal nateguje!!!!!!

Jaz naročam že nakej let in to po telefonu. Vedno dobim najkasneje v treh tednih in sem zelo zadovoljna. Če kaj vrnem, denar nakažejo hitro. So mi bolj všeč kot Neckermann in Quelle, pa še cene imajo bolj ugodne, zato ogromno pri njih kupujem. Verjetno naročanje po internetu pri njih ne deluje, zato niste naročenega nikoli dobile. Uporabljajte raje osebni stik po telefonu, so prijazne gospe tam.

Cene so precej višje kot pri Bonprix Italija. Poleg tega za nekatere izdelke ponujajo popust. Popust  pa izračunajo tako, da običajno ceno povišajo in na to dajo popust. Tako da popusta dejansko ni.

Meni so kar precej v redu. Odnos zaposlenih, večina oblačil (razen dveh kosov),  kvalitetnih. Všeč so mi še posebej kavbojke, ki niso samo standardnih velikosti, pač pa tudi za majhne in večje ljudi, torej, hlačnice so lahko kratke ali podaljšane, ne samo normalne. IN ZATO NI TREBA K ŠIVILIJI POPRAVLJATI in imeti dodatnih stroškov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close