Bomo klonili satanistom in fašistom ,ki izvajajo maraton…
Darč… Ste že. Cisto so vas locili od Boga, razvrednotili, poneumili…
Sam uno temo si poglej o partnerjih. Smesno bi ji bilo ce bi moza spraseval. Ja valda stari. Tako je bilo. A te bo spustil v druzino al ne. Skenira te… Kaj bo ena tamala al pa tamau od 18 let vedel. In to naj bi bila ugledna druzina? My ass. Kako te bo nekdo kot druzino spostoval??? Heh… Pa treba da drhče ko pride prosit.
Pa ni cudno da je tako. Propada druzba darci moj. Svobodno, svobodno… Neke norme in pravila morajo! obstajati. Zivali nimajo norme. Njim je nepomembna. Zato pa mamo ta cirkus.
Neko, 07.09.2021 ob 15:22
Darč… Ste že. Cisto so vas locili od Boga, razvrednotili, poneumili…
Sam uno temo si poglej o partnerjih. Smesno bi ji bilo ce bi moza spraseval. Ja valda stari. Tako je bilo. A te bo spustil v druzino al ne. Skenira te… Kaj bo ena tamala al pa tamau od 18 let vedel. In to naj bi bila ugledna druzina? My ass. Kako te bo nekdo kot druzino spostoval??? Heh… Pa treba da drhče ko pride prosit.
Pa ni cudno da je tako. Propada druzba darci moj. Svobodno, svobodno… Neke norme in pravila morajo! obstajati. Zivali nimajo norme. Njim je nepomembna. Zato pa mamo ta cirkus.
Če se ločiš od Boga se sam, ker to ni v “njihovi” moči. Niti razvrednotenje in poneumljanje. “Se” trudijo, da bi bilo temu tako ampak še vedno je vsak sebi odgovoren.
Darwin477, 07.09.2021 ob 15:15
Bomo klonili satanistom in fašistom ,ki izvajajo maraton nad svetovno populacijo? Imajo vojojsko, imajo polilicijo, imajo ognjeno ororožje, monopol nad prehrano in ostalimi viri za preživetje.
Žal, tako kaže. Zgleda, da bomo potegnili takratko tisti, ki smo brez PCT. Nimam pojma kaj bo še sledilo.
Para Bellum, 07.09.2021 ob 15:26
Se suženjsko podredili ali se revolucionarno uprli? Oboje namreč počnejo že vso zgodovino…
Ah, revolucije so bile redke, pa še te so se kmalu sprevrgle v svoje nasprotje in novo tiranijo. Suženjstvo pa obstaja že tisočletja. Suženjstvo je zaziher koncept. Zato, ker so ljudje iz “ljudstva” vedno prašiči drug do drugega. Za pet dek koristi bi me zajebal, da bi se šefu priliznil. Ljudstvo gre v revolucijo (no, nikdar ni šlo celo, samo manjši del ljudstva), šele takrat, ko se ga organizira in prepriča. kdo ponavadi prepričuje in organizira “tlačene in ponižane”? Po pravilu tisti iz privilegiranih razredov, ki so se vladajočim zamerili in izgubili priboljške. Taki zaradi osebnih zamer začnejo revolucije proti tistim, s katerimi so še včeraj skupaj pili in v kurbarijo hodili.
Kdo je organiziral slovensko “osamosvojitev”? Slovenski komunisti. Proti komu? Proti jugoslovanskim (srbskim) kolegom komunistom. Ljudstvo je petinštirideset let pizdilo potihem čez komuniste, ni pa bilo sposobno enega upora proti njim, dokler jih komunisti niso organizirali proti drugim komunistom.
Desperadodajka, 07.09.2021 ob 15:47
Ah, revolucije so bile redke, pa še te so se kmalu sprevrgle v svoje nasprotje in novo tiranijo. Suženjstvo pa obstaja že tisočletja. Suženjstvo je zaziher koncept. Zato, ker so ljudje iz “ljudstva” vedno prašiči drug do drugega. Za pet dek koristi bi me zajebal, da bi se šefu priliznil. Ljudstvo gre v revolucijo (no, nikdar ni šlo celo, samo manjši del ljudstva), šele takrat, ko se ga organizira in prepriča. kdo ponavadi prepričuje in organizira “tlačene in ponižane”? Po pravilu tisti iz privilegiranih razredov, ki so se vladajočim zamerili in izgubili priboljške. Taki zaradi osebnih zamer začnejo revolucije proti tistim, s katerimi so še včeraj skupaj pili in v kurbarijo hodili.
Kdo je organiziral slovensko “osamosvojitev”? Slovenski komunisti. Proti komu? Proti jugoslovanskim (srbskim) kolegom komunistom. Ljudstvo je petinštirideset let pizdilo potihem čez komuniste, ni pa bilo sposobno enega upora proti njim, dokler jih komunisti niso organizirali proti drugim komunistom.
Pa veš, zakaj takšni začno z revolucijo po kakih dogodkih,ki so se zgodili?
Zato,ker tisti, ki so se družili z omenjenimi gnusobami vedo, da so tisti proti katerim naj bi bila revolucijska tendenca vedo, kakšni so in kdo so. Niso zavedeni, da so tisti nekaj posebnega, čistega in lepega ampak točno vedo iz lastnih izkušenj kakšen gnus in poden od podna so.
brez PCT, 07.09.2021 ob 15:45
Žal, tako kaže. Zgleda, da bomo potegnili takratko tisti, ki smo brez PCT. Nimam pojma kaj bo še sledilo.
Če dojemaš do sedaj, kaj se dogaja potem lahko tudi predvidevaš kaj se še bo in ne da nimaš pojma. Imaš pojma ne govori si da ga nimaš. Vprašaj se kaj pokvarjenost, gnusoba lahko vse še hoče? Kaj je nasprotje tistega, kar si želiš. Potem pa lahko izveš in predvidevaš.
Neko, 07.09.2021 ob 15:48
Eeee moj darči… Eeeee moj darči… Eeeeeeeeeeeeeeeeeee moj darči…
Sem ze zadnjic hotel napisat to.
Sepravi… Odprilike..
Mi smo kot nogometasi… Bog je pa kot komentator igre. Vidi nas in kaj se dogaja vpliva pa nima? Tako nekako?
Ne vem zakaj smatraš, da nima vpliva? Ker se ne neha?
Vse “uspešne” revolucije so samo preoblekle sistem uzurpacije človeka po človeku v neke nove klišeje in bleferstvo. Ustanovni očetje ZDA, ki so pisali sveto ustavo in se zaklinjali na človekove pravice, so bili bolj ali manj vsi sužnjelastniki. Do smrti! In ZDA, dežela svobodnih, demokracija in ne vem kaj, je še skoraj sto let po osamosvojitvi vztrajala v sužnjelastništvu. Saj to je sicer podobno kot Merkel demokracija, ki dobro ve, da so v nemških kurbiščih spolne sužnje pod nadzorom ruske, srbske, turške, albanske in vsakršne mafije, pa ne naredi ničesar. Maske na gobcih so bolj pomembne. “Punči, masko daj gor, ko te posiljujejo, veš, da se ne boš česa nalezla.”
V Franciji je bilo malo drugače, ampak vseeno podobno. Buržoazna revolucija ni uničila svojega sovražnika – fevdalnega plemstva – sprejela ga je vase, v novo kapitalistično elito. Kaj pa raja? jah, raja je pa osvobojena fevdalizma šla v služenje kapitalistični buržoaziji za škorjo kruha. V fevdalizmu si sam cel dan prideloval žito in spekel iz njega kruh, v kapitalizmu si pa sam cele dneve rintal na istem posestvu, da si ga po šihtu lahko kupil v trgovini.
Darwin477, 07.09.2021 ob 15:57
Če dojemaš do sedaj, kaj se dogaja potem lahko tudi predvidevaš kaj se še bo in ne da nimaš pojma. Imaš pojma ne govori si da ga nimaš. Vprašaj se kaj pokvarjenost, gnusoba lahko vse še hoče? Kaj je nasprotje tistega, kar si želiš. Potem pa lahko izveš in predvidevaš.
Raje rečem, da nimam pojma kot pa, da tu gor napišem kaj pričakujem, ker se bo našla ena “kopriva”, ki bo to prebrala in bo že naslednji teden v odloku.
brez PCT, 07.09.2021 ob 18:54
Raje rečem, da nimam pojma kot pa, da tu gor napišem kaj pričakujem, ker se bo našla ena “kopriva”, ki bo to prebrala in bo že naslednji teden v odloku.
Ja, te razumem, bi ji dala idejo. Mislim, da se glede tega ni preveč za bati. So imeli že dovolj časa, da so si priskrbeli ideje in jih želijo realizirati.
tudi jaz brez pct, 07.09.2021 ob 20:50
tudi jaz brez pct tole nasilje se bo stopnjevalo dokler bo janez na oblasti. a ta tip ne vidi cez palec, kdo ga bo volil drugo leto ob takihle zadevah, jaz ze ne.
Ni to samo Janez kriv, da se dogaja kar se. Je potrebno kar več “Janezev” za kaj takega ne sam eden.
Forum je zaprt za komentiranje.