Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bombay-prenočišče

Bombay-prenočišče

Pozdravljeni,

Čez 10 dni se odpravljam v Indio. Priletim v Bombay, kjer bom ostal tudi nekaj dni.
Pozna kdo kakšen poceni hostel?
Kolko približno stane taksi iz letališča do centra-hostla?

Pa za vse tiste, ki ste bili v Bombayu, kaj mi svetujete kaj je vredno ogleda v samem Bombayu in okolici.

lep pozdrav
zoran

Mumbai je najdražji kraj v Indiji. Odidi prvi dan in

ostani tam na koncu, če boš imel čas in denar.

Za več info me pokliči.

LP!

Š3tof

Jaz si ponavadi hotel vsaj za prvo noč rezerviram vnaprej – tako da se mi po dolgem in utrujajočem poletu ni treba ubadati z iskanjem hotela v mestu, ki ga ne poznam itd.

Morda kakšno idejo za poceni hotel v Bombayu dobiš tukaj:
http://www.exoticjourneys.org/slo/hoteli/hoteli_bombaj.htm

Oj!

V bombayu obstaja en hotel s skupnimi ležišči. ta je najcenejši (135 rs za eno osebo z zajtrkom). to je edini hotel s skupnimi posteljami, ne vem kako se imenuje(je zapisan v LP).

Ne spomnim koliko stane taksi iz letališča (kakšnih 300 -400 rs). se vozis pa kar skoraj dve uri.

V bombaju si je pametno ogledati kaksen njihov film. Al pa nastopiti kot stilist v njihovih filmih. saj te itak najdejo na ulici (turisti so oblegani). meni je zal, da nisem.

lp
tanja

…priporocam ti da iz letalisca vzames taxi do colabe.to je tisti del bombaya ki je najbolj turisticen.
osebno priporocam sea shore hostel.za dva sem placal 300 rp.osnovno prenocisce ki je cisto pa se tv ima.drgac sem pa tud nastopil kot statist v boolywoodu.te sami najdejo in prosijo pa se 5oo rp ti dajo.colaba je polna turistov.
zvecer priporocam leopold caffe .
za na easy hang out
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close