Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bom razmislil o cepivu, če

Bom razmislil o cepivu, če

če bodo pravilno vodeni in javno objavljeni vsi podatki o stranskih učinkih. Dokler slišim z vseh strani, da so jih imeli, zdravniki pa odmahujejo z roko in jih nočejo sporočiti v register, mi je vse jasno.

Dejansko težko gledam vse te vsakodnevne laži pristojnih v Sloveniji. Ne, v Sloveniji ne zbolevajo cepljeni, ne v Sloveniji ni cepljenih v bolnišnicah. Mi smo nek nadnarod – to se dogaja samo drugod. In ravno po povečuje nezaupljivost. Kako verjeti nekomu, ki laže?

Po podatkih iz UK in Izraela je cepljenih v bolnišnicah toliko kot necepljenih. Starejši so ljudje, slabše prime cepivo in ja, tudi cepljeni umirajo. V Sloveniji zbolevajo pa samo necepljeni. Prav gabijo se mi.

P. S. Sem dobila prvo dozo cepiva na dan odprtih vrat – in niti ena oseba mi ni rekla, kam naj sporočim stranske učinke. Nič o tem. Dobiš list, da si seznanjen z njimi (torej kdo ti je kriv, če nisi in umreš), ki ga moraš podpisat, da te cepijo. In adijo.

Podpiram cepljenje starejših in rizičnih, druge naj pa postajo pri miru, ker s cepljenjem za svojo zaščito ne naredijo nič, za zaščito drugih pa še manj, odkar vemo, da so cepljeni enako kužni kot necepljeni.

In po včerajšnjih podatkih iz Izrael cepivo niti proti long covidu ne ščiti vseh.

V Izraelu cepijo starejše že s 3. dozo, ob tem pa priznavajo, da sploh ne vedo, ali bo kaj pomagalo. Učinkovitost cepiv namreč po pol leta drastično pade.

V VB delež necepljenih v bolnišnicah pada, povečuje pa se delež cepljenih, ki jih je zdaj že 22 odstotkov! Pri nas pa lažejo, da cepljenih v bolnišnicah ni.

The proportion of people in hospital who are unvaccinated has fallen slightly, at 58 per cent, compared to 62 per cent two weeks ago, while 22 per cent of people admitted to hospital had had two doses, up from 16 per cent in the last update.

En stranski učinek je težko skriti in to je smrt. Do sedaj smo imeli eno. Skratka cepljenje je ene 100* varnejše od vožnje z avtomobilom, pa vas zaskrbljenih anticepilcev ne vidim hodit okoli in se na polno izogibat prometu.

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7782, 30.07.2021 ob 17:13

En stranski učinek je težko skriti in to je smrt. Do sedaj smo imeli eno. Skratka cepljenje je ene 100* varnejše od vožnje z avtomobilom, pa vas zaskrbljenih anticepilcev ne vidim hodit okoli in se na polno izogibat prometu.

Torej hočeš reči, da ta smrt ni pomembna, ker je samo ena? Se zavedaš, da bi ta ženska še živela, če se ne bi cepila? In da glede na starost ni bilo nobene potrebe, da se cepi?

Katera številka je večja 1 ali 4428? Zanimivo da vas tako grozno skrbi tale gospa iz Bruslja, ne pa na tisoče starejših in tudi ne tako starejših (kar nekaj jih je bilo med 40 in 50). + Gospa se se je cepila z AZ cepivom torej so vsi zadržki zaradi strdkov proti Pfizer in Moderna cepivu neutemeljeni.

Ko bi ti vedel.

Vzemi si čas in preberi par osmrtnic, poglej datum rojstva in razmisli.

Ker ni zabeleženo kot tako, še ne pomeni, da ni povezano.

Anonimno 7782, 30.07.2021 ob 17:30

Katera številka je večja 1 ali 4428? Zanimivo da vas tako grozno skrbi tale gospa iz Bruslja, ne pa na tisoče starejših in tudi ne tako starejših (kar nekaj jih je bilo med 40 in 50). + Gospa se se je cepila z AZ cepivom torej so vsi zadržki zaradi strdkov proti Pfizer in Moderna cepivu neutemeljeni.

Kakšna az, cepila se je z jansenom.

Pokaži mi na grafu presežne smrtnosti kjer umirajo ljudje. Cepili se nas je skoraj milijon pa ni nikjer vidit kakšne strme krivulje smrtnosti. Jo je pa vidit oktobra, novembra, decembra in januarja, ko je bila v nekaterih tednih tudi več kot 100% višja smrtnost. Čisto slučajno je smrtnost strmoglavila konec januarja, ko so pocepili skoraj vse v domovih za ostarele. Ker je tam precepljenost 90%+ se tam virus praktično ne pojavlja, če pa se že pojavi pa so učinki blagi in ne hospitalizacija in smrt.

Hfff, 30.07.2021 ob 17:36

Kakšna az, cepila se je z jansenom.

Se opravičujem, drugo cepivo ampak ista tehnologija.

Joj, a so ti normalni? Kakšne manipulacije! Od včerajšnji izjave, da cepljeni ne zbolevajo, so danes obrnili ploščo in izvemo, da je bil pozitivnih že cepljenih 800 oseb. In statistiko priredijo tako, da upoštevajo vse okužene, tudi iz časov, ko večina še nisi cepljena ni bila! In potem imaš pozitivnih 0,34 oseb in ne 40 % kot v vseh drugih državah, kjer znajo voditi statistiko.

Od 4. marca lani pa do vključno 29. julija letos so v Sloveniji potrdili 258.237 primerov okužb s koronavirusom, od tega je bilo polno cepljenih 842 oseb, kažejo podatki, ki jih je objavil Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ). Kot pravi epidemiolog Mario Fafangel, cepljenje zmanjša tveganje za okužbo za 90 odstotkov.

Jaz nisem proti cepivom za ogrožene skupine, se mi pa obrača ob manipulacijah naših pristojnih, zaradi katerih se ljudje ne bodo cepili, ker tem ljudem enostavno ne zaupajo. Ker lažejo in prirejajo podatke. Če že od zdravstva ne izveš tistega, kar bi moral, kaj ti to pove?

toifghš, 30.07.2021 ob 18:52

Jaz nisem proti cepivom za ogrožene skupine, se mi pa obrača ob manipulacijah naših pristojnih, zaradi katerih se ljudje ne bodo cepili, ker tem ljudem enostavno ne zaupajo. Ker lažejo in prirejajo podatke. Če že od zdravstva ne izveš tistega, kar bi moral, kaj ti to pove?

Tako bom vprašala. Recimo, da hudo zboliš, ne covid, npr. rak. Zdravnik ti pove diagnozo, možen potek zdravljenja, prognozo. Mu boš zaupal, saj to je “isti” zdravnik, ki sedaj govori, da je cepljenje ok. Boš, v primeru bolezni, zaupal našemu zdravstvu ali ne?

sončekkk, 30.07.2021 ob 19:10

Tako bom vprašala. Recimo, da hudo zboliš, ne covid, npr. rak. Zdravnik ti pove diagnozo, možen potek zdravljenja, prognozo. Mu boš zaupal, saj to je “isti” zdravnik, ki sedaj govori, da je cepljenje ok. Boš, v primeru bolezni, zaupal našemu zdravstvu ali ne?

Žal v trenutni situaciji nihče ne ve točno, kaj je dobro in kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj. Lahko samo predvidevajo, pri čemer so odvisni od verodostojnosti podatkov, pridobljenih od drugih (farmacevtskih gigantov, zdravnikov, ki ne prijavljajo stranskih učinkov, strokovnih skupin, ki zelo dolgo ugotavljajo, ali je določen prijavljen stranski učinek povezan s cepljenjem ali ne itd). Tukaj v bistvu to, da je nekdo zdravnik bore malo pomeni. Imam dosti zdravnikov znancev in nimajo enoznacnega odgovora. Naši pač ponavljajo mantre nekih tujih strokovnjakov, ker si nihče ne upa ustvariti svojega mnenja oz ga vsaj izraziti na glas, saj to pomeni tudi prevzeti odgovornost. Če ponavljaš mnenje drugih, odgovornosti ne prevzemaš.

Če nimaš druge možnosti (beri: denarja), boš žal moral zaupati. A verjemi, da marsikdo s težkim srcem.

“Elita” (beri: bogati) se pa tako ali tako zdravi v Švici in Ameriki.

Nobenemu zdravniku ne zaupam 100 %. Se bom najprej oprla nase in šele potem na zdravnika. Po možnosti ne samo enega. Moji kolegici je zdravnik govoril, da nima raka, ko ji je dojka že skoraj razpadala. Samo ne mi s svetostjo zdravnikov.

toifghš, 30.07.2021 ob 20:16

Nobenemu zdravniku ne zaupam 100 %. Se bom najprej oprla nase in šele potem na zdravnika. Po možnosti ne samo enega. Moji kolegici je zdravnik govoril, da nima raka, ko ji je dojka že skoraj razpadala. Samo ne mi s svetostjo zdravnikov.

Tudi jaz. Sem si večkrat sama postavila pravilno diagnozo, kot mi jo je zdravnik. Mama mi je umrla za rakom, ker zdravniki njenih težav niso jemali resno, dokler ni bilo prepozno, 33 letna znanka je umrla za rakom dojke, ker jo je kljub ne normalnim težavam zdravnik prepričeval, da ima samo mastitis…. Dokler ni bilo prepozno… Za seboj je pustila dojenčka in se enega majhnega otroka…. Tako je. Zame je 1 ženska na 55.000 s pojavon krvnih strdkov v možganih preveliko tveganje, da bi se zdrava šla cepit. Kdo bo skrbel za moje otroke, če bom prav jaz ena izmed tistih 55.000?

Meni je tudi nek zdravnik postavil diagnozo. Tega zdravnika imam v večnem in trajnem spominu.

Neverjetno za kako pametne se vecina ima in res, potem nikakor ne potrebujemo kaj dosti zdravnikov. Zanimivo, da se vseeno vecina pritozuje nad zdravstvenim sistenom..le zakaj ce vse tako sami vedo?

Kar se tice cepljenih v bolnisnicah pa bodo v dezelah, kjer je vecina ljudi cepljenih, tako sami cepljeni tam tudi v bolnisnici. Seveda bo zbolel le majhen delez cepljenih.

Anny43, 31.07.2021 ob 00:52

Neverjetno za kako pametne se vecina ima in res, potem nikakor ne potrebujemo kaj dosti zdravnikov. Zanimivo, da se vseeno vecina pritozuje nad zdravstvenim sistenom..le zakaj ce vse tako sami vedo?

Kar se tice cepljenih v bolnisnicah pa bodo v dezelah, kjer je vecina ljudi cepljenih, tako sami cepljeni tam tudi v bolnisnici. Seveda bo zbolel le majhen delez cepljenih.

Matematično vprašanje. Če je zanesljivost cepiva 40 % in vsak mesece pada, kako velik delež cepljenih bo zbolel? In zakaj je šel Izrael v 3. dozo? Zato, ker cepivo omogoča imunost ali zato, ker je ne?

Zadnjega pol leta so zdravniki in delavci v zdravstvu izgubili moje zaupanje.

Takole roko na srce – čas pred korono – zelo zelo mali odstotek ljudi je resno bolan. Angine, prehladi, raznorazne bolečine, lažne bolniške, sladkorne, holesteroli… Vsi bi preživeli brez zdravnikov, velika večina če bi pazila pri prehrani in se več gibala sploh ne bi zbolela.

Tisti odstotek ki je resno bolan – vse zdravijo po istem principu – kdor se zavzame zase zvozi boljše ostali slabše.

Nisem več mlada pa tudi stara še ne…ampak vem, da zdravniki niso vsemogočni in vem, da bomo vsi umrli.  V času korone, ko pa bi lahko zdravniki pokazali svojo veličino in znanje pa so stopili na stran kapitala (zelo zelo redki ne) in izgubili še tisto malo spoštovanja in zaupanja, ki so ga bili deležni z moje strani.

In če nimajo zdravila za covid – navodila – ležite doma počivajte in zbijajte vročino – čemu je potem propaganda za cepivo, ki ne prepreči bolezni…?

Pajki, 31.07.2021 ob 08:35

Zadnjega pol leta so zdravniki in delavci v zdravstvu izgubili moje zaupanje.

Takole roko na srce – čas pred korono – zelo zelo mali odstotek ljudi je resno bolan. Angine, prehladi, raznorazne bolečine, lažne bolniške, sladkorne, holesteroli… Vsi bi preživeli brez zdravnikov, velika večina če bi pazila pri prehrani in se več gibala sploh ne bi zbolela.

Tisti odstotek ki je resno bolan – vse zdravijo po istem principu – kdor se zavzame zase zvozi boljše ostali slabše.

Nisem več mlada pa tudi stara še ne…ampak vem, da zdravniki niso vsemogočni in vem, da bomo vsi umrli.  V času korone, ko pa bi lahko zdravniki pokazali svojo veličino in znanje pa so stopili na stran kapitala (zelo zelo redki ne) in izgubili še tisto malo spoštovanja in zaupanja, ki so ga bili deležni z moje strani.

In če nimajo zdravila za covid – navodila – ležite doma počivajte in zbijajte vročino – čemu je potem propaganda za cepivo, ki ne prepreči bolezni…?

Zdravila imajo, vendar samo za privilegirance.

Za splošno rabo so jih prepovedali. Od prvega do zadnjega. Posamezni zdravniki v tujini imajo svoje protokole zdravljenja, ki so zelo učinkoviti, vendar jih oblasti ne priznajo, še več, te zdravnike kličejo na odgovornost zaradi, bojda, kršenja etičnih pravil medicine.

Uradna stališča večine vlad so: počivat in lekadol po potrebi, medtem ko je treba, ko se pojavi okužba, takoj začeti z zdravljenjem, s čimer se v večini primerov prepreči poslabšanje bolezni. Pri nas te na primer začnejo obravnavati, ko si že napol crknjen, nato pa seveda stokajo, da imajo kapacitete napolnjene.

Ne mores primerjati bolezni s 100% smrtnim izidom in bolezni z 2% smrtnim izidom!

Boh vas nima rad, a ste sploh sposobni uporabljat to buco na ramenih al jo imate samo za frizuro?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close