Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Bom dobila podaljšano?

Bom dobila podaljšano?

Za prvega sina sem dobila podaljšano porodniško. Hči ima isto bolezen. Zdaj čakam na odgovor komisije, a ga ni in ni. Kar slabo mi je, če pomislim, da bom morala prej, kot čez en mesec v službo.
Mislite, da bom dobila podaljšano, če sem za sina dobila?

če ni še odgovora, bolj slabo kaže

Jaz sem dobila odobreno podaljšanje, vendar sem odgovor dobila točno v treh tednih od datuma vložene vloge (velja za Ljubljana-Bežigrad). Nekako velja to 3 tedne, samo če je kakšen mesec malce več vlog se po moje ta rok mal zavleče. Jaz mislim, da čas v katerem dobiš odgovor nič ne kaže na to ali ti bodo ali ne podaljšali porodniško.
Držim pesti da tudi ti ostaneš še dodatnih 90 dni doma.

odvisno za kakšno “bolezen” gre, kolk časa je od tega kar si bila na porodnem za prvega otroka, nekatere stvari so se spremenile.

jaz vem da sedaj ne bi dobila podaljšano na to za kar sem dobila pri hčerki.

in poleg vsega tam odločajo trije ne le ena in edina oseba.

Jaz sem oddala vlogo malo več kot en mesec pred koncem porodniške in sem dobila pozitiven odgovor 5 dni pred nastopom službe. Tako da ti zaenkrat še nič slabo ne kaže 🙂

čisto odvisno od komisije, kako zaseda. jaz sem imela srečo, vlogo oddala 16.5., dobila pozitivno 27.5., porodniška mi preteče v začetku julija. je pa rekla na csd, da je majsko pošiljko čakala več kot tri tedne (verjetno so bili KRIVI prvomajski prazniki in dopusti…), tak da čisto odvisno… želim ti, da čimprej dobiš odgovor, ki bo POZITIVEN…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close