bolniški stalež za otroka neupravičena
Spoštovani,
Imam vprašanje. Zakaj mi ne pripada bolniški stalež za bolnega otroke, čeprav ni vključen v vrtec, je pa v privat varstvu. V privat varstvu pa ga varuška noče vzeti, ker ne želi razboleti še ostalih otrok.
Po kateri logiki, mi je pediater odklonil bolniški stalež, čeprav otrok ni v vrtcu.
Poleg tega pa imam vprašanje, kako to, da bi pa ga mojemu fantu dal. Ker nisem hotela povedati, kje je zaposlen, in uradno ne živiva skupaj, (uradno ne, živiva pa skupaj), tudi zaradi tega ne dobim bolniške.
No v službi sem si že zmenila za dopust.
Poleg tega imam še eno vprašanje. Ali ti lahko delodajalec zmanjša oziroma odvzame dopust, če ne delaš več kot pol leta za polovico, glede na to, da sem pred tem bila na porodniški, začela pa sem delati z koncem septembra.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
Kdo ti je rekel, da ne dobiš bolniške? Prvič slišim.Če je to res, bo potrebno ukrepati… Kdaj si upravičena do porodniške piše v Pravilih obveznega zavarovanja (najdeš na spletnih straneh ZZZS). Bolniška pa očetu res ne pripada, če ni vsaj začasno prijavljen na istem naslovu kot otrok. Meni se sicer zdi to diskriminatorno – če bi imelo vpliv name, bi zagotovo sprožila gonjo proti ZZZS.
Glede dopusta: če si zaposlena za nedoločen čas, ti pripada celoten dopust za leto 2009 in celoten regres. 10 dni ga moraš koristiti letos (drugače ti avtomatsko propade), ostanek pa do 30.06.2010 – seveda v dogovoru z delodajalcem. Sicer bi ti moral izdati odločbo o dopustu, na katero se lahko pritožiš (če ti bo priznal le pol dopusta). Če ti izrabe ne bo dovolil, mu prošnjo pošlji pisno (da boš imela dokaz, da ti ne dovoli koristiti dopusta).
dodatno: na hitro sem preletela strani ZZZS. Nikjer izrecno ne piše, da bolniška za otroka pripada le v primeru vrtca. Bo treba res prebrati Pravila iz zdr. zav. in Zakon o zdr. zavarovanju (oboje najdeš na zzzs.si)
Na katerem naslovi je prijavljen otrok – pri tebi ali pri fantu?
Vsaj nekaj časa nazaj je bilo tako, da je bolniško za nego lahko dobil samo starš, s katerim je otrok (uradno) živel.
In drugo – ko si bila v porodniški, si bila v službi? ALi si se zaposlila šele po porodniški? Če ja, potem delodajalec ravna prav – če si v delovnem razmerju manj kot 6 mesecev v tistem letu, ti pripada samo sorazmeren del regresa in dopusta.
Pozdravljeni
Zaposlena sem za nedoločen čas. Dopust pa so mi dali na pol, ker nisem delala več kot pol leta. Tako da mi pripada dopust po mescih. Tako naj bi pisalo v interni pogodbi, ki jo nikoli nisem niti videla, niti podpisala. Res pa je, da v pogodbi o zaposlitvi piše, da kar ne piše v zaposlitveni pogodbi, veljajo pravila iz interne pogodbe.
Ja sam kdo bi šel zahtevati interno pogodbo takrat, ko nisi imel zaposlitve. Takrat ti je pomembno samo to, da dobiš zaposlitev.
Glede bolniškega staleža. Otrok živi pri meni in je tudi prijavljen pri meni. Sem dobila uradno razlago, da ker otrok ni vključen v vrtec in ker tudi če je v privat varstvu tam nekje 4-6 otrok, ti ne pripada bolniški stalež. Lahko pa se le pritožim na to, in bo komisija odličala. Mislim, več dela, kot pa karkoli.
Saj sem si želela biti le z otrokom doma, ker me je res potreboval, ker je bil res hudo bolan. Samo očitno za naše zdravstvo tudi če je otrok ”na smrtni pojstelji” (to je en primer z naše občine, kjer je tudi dojenček umrl) staršu ne pripada bolniška.
Mislim, vedno več sem razočarana nad našo državo in pravicami.
Ne želijo imeti mortalitete, delajo pa prav obratno, da se bodoči strarši odločajo. Da ne bi govorila o stanovanjih. Koliko jih je praznih, pa jih ne dajo mladim staršem, oz. katerim koli staršem, k potrebujejo.
No, saj z januarjem dobimo vrtec, tako da, sem se odličila tudi zamenjati pediatra, ker kadar koli pripeljem otroka k njemu, mu kao ni nič, ko pa ga zvečer peljem h urgentnemu zdravniku, pa je kao otrok bolan, sam mu nič ne morejo, ker na koncu moraš vseeno iti k osebnemu pediatru.
Tako da hvala za odgovor, in lep pozdrav.
Glede dopusta: nobeno interno pravilo, pogodba o zaposlitvi itd.. ni nad krovnim zakonom. Torej velja tisto, kar sem ti napisala. Svetujem ti, da si na straneh Ministrstva za delo prebereš (natisneš) Vodnik po pravicah iz ZDR in jih neseš delodajalcu. Dopust ti pripada!!!
Glede bolniške: Kdo ti je dal “uradni” odgovor? Na kateri zakon so se sklicevali? V pravilihzdr. zavarovanja namreč nikjer ne najdem takega določila.
Forum je zaprt za komentiranje.