bolniška odsotnost – vprašanje
če kdo pozna odgovor, do 31.1. sem imela odločbo o 4 urni bolniški in 4 urnem delovniku. osebna zdravnica je dala naprej predlog o nadaljevanju 4/4. odločba do sedaj ni prispela, osebna zdravnica je odsotna (bolniška odsotnost), nadomestni zdravnik ne odgovori na mail (navodila zdravstvenega doma). naj se držim prejšnjega režima, delam 8 ur ali?
Sem šla pogledat odločbe. Pri meni je na tisti, katero sem imela podaljšano, napisano, da mora moj os.zdr. ponovno predlagati oceno začasne nezmožnosti, če tako oceni. Na zadnji pa tega ni več napisanega. Drugače pa res pokliči tja, ker oni imajo 8 dni, da odločijo, pri meni je poštar 1x zgubil. Če si iz Lj.konca 01 307 77 00.
A so ti dali odločbo za 4/4 ali za polno odsotnost? Ali te je šef direktno vprašal, ko si bila 4 ure prisotna? Ne vem no. Saj so vedeli da gre. Ali je šef mislil, da boš za dva delala, po možnosti za male pare? Dobila si vprašanje, ker se ne strinja z odločbo, ki veleva BS. Glede na reakcijo, ne odgovarjaj. Bodi pa čimbolj skoncentrirana na svoje delo, še na najmanjše malenkosti. Vidim, da je povsod drk*arija. Slednje bi mogli tudi uzakonjiti kot bolezen novega časa, ki šiša covid. ☺☺☺
Forum je zaprt za komentiranje.