Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev bolniska – 2-urna bolniska – komisija???

bolniska – 2-urna bolniska – komisija???

Pozdravljene,

tukaj se vedno dobi pametne odgovore, pa me zanima, ce ima kdo kaksne izkusnje s temle…

Zbolela sem in sem bila en teden na boniski. Sedaj delam po 6 ur zaradi drugacnih tezav – ki jih 6 ur precej lazje prenasam. Zanima me, kaj se bo zgodilo po enem mesecu? Imam komisijo glede na prvo stvar (ko sem zbolela) ali glede na tezave, zaradi katerih koristim dveurno bolnisko?

In kaj se zgodi, ce mi vmes npr zboli otrok in moram biti spet doma? (Prva bolniska – bolna sva bila oba z otrokom)

Upam, da ni prevec zakomplicirano:)

pa lp:)

zelo zaklompicirano in nerazumno!

1. Če zboli otrok, si doma 8 ur zaradi nege otroka
2. komisije bo obravnavala drugi primer, 2-urno bolniško, po moje.Saj si prvo zaključila, ne?

:))

Se opravicujem:)

Torej – 5 dni sem bila na bolniski. Sedaj delam po 6 ur, dve uri sem na boniski. Po 30 dneh grem na komisijo. Najbrz se upostevajo razlogi za 6-urni delavnik in ne bolezen, ki je trajala en teden in nima zveze s sedanjimi tezavami?

Kdo ve:)?

Hvala!

ko boš šla na komisijo, bojo obravnavali tvoje trenutno stanje. (tvojo boleze) in ti bojo podaljšali. Ali pa ne. Odvisno kako hudo je.

Jaz sem tako bila 2 leti (na podaljševanju), potem so me dali na invalidsko komisijo, kjer sem se upokojila za 4 ure.

Najlepsa hvala:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close