Najdi forum

Bolgarija

Je kdo bil v zadnjih par letih? Kako je bilo? Vse,kar lahko poveste, bo dobrodošlo.
Tisti, ki niste bili, oz. nimate info., prooosim, ne bodite pametni in se ne javljajte!
Se opravičujem, zadnje čase opažam kup “nepoznavalskih” odzivov na stvari, ki ljudem sploh niso blizu.
Zanima me samo: tisti,ki ste bili- izkušnje. Kvala.

jaz nisem bila sme pa slišala,da je orenk ciganarija,vsi ki so bili se čudijo kako je bolgarija sploh pruipla v evropsko unijo

http://med.over.net/forum5/read.php?213,7063580,7068764#msg-7068764

Sem bil pred približno 10 leti. Kot se spomnim, so bila takrat turistična naselja na novo zgrajena, dobri hoteli, čisto, edin voda v hotelskih bazenih mal mrzla. Tud morje bolj hladno. Je bilo pa menda zelo poceni, pa nekaj novega za nas. Izven kompleksov je bilo videt pa revščino, propadajoče industrijske cone. Pa letališče v Varni brez klime. Najbolj se pa spomnim predstav v delfinariju in piratskega izleta.

Bila pred petimi letimi, pobrskaj za odgovori v tej temi:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,3001323,3001339#msg-3001339

Starša sta bila pred 3 leti konec junija na Zlati obali, hotel Ljulak. Bila sta zadovoljna, edino, kar sta rekla, je, da se splača vzeti izlete v lastni režiji (s taksiji), ne pa pri agenciji, ker navije cene.

Bila pred 1 mesecem, a le v Sofiji. Mesto je urejeno, čisto, varno. Je kup trgovin in restavracij, ki so odprte 24 ur/dan. Hrana in pijača je precej poceni. Nobene cigajnarije.

Če te pa zanima morje, tam pa nisem bila in me tja tudi ne vleče.

Bili smo v Bolgariji bilo je super turistični centri urejeni v nulo skratka vse ok.
Hoteli so super,sosedje na Hrvati se lahko skrijejo z njihovo ponudbo.
Res pa je če greš na podeželje se pa vidi tudi dost siromašnosti to je pa itak povsod.

Bili letos junija in bili zelo zadovoljni z vsem. Hotel Edelweiss zelo čist, hrane ogromno in dobra, plaža tisti njihov pesek in polno ležalnikov in dežnikov, ki se na žalost plačajo…morje za kakšni dve stopinji hladnejši kot Jadran. Mi smo se dopoldan kopali v bazenu (ki ga ima menda vsak hotel ?!?) popoldan pa v morju. Bili na zlati obali oz. zlatih peskih…tu je okrog 80 hotelov, je dobro turistično razvito, ponoči najdeš vse kar si zaželiš in mislim da ne more bit nobenem dolgčas. Tudi za otroke je ogromno igral. Izven turistične cone nismo bili, zgleda pa res bolj revno iz avtobusa, tudi letališče v Varni je še daleč za nami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close