Najdi forum

Bolgarija ?

Letos se bova s hčerko prvič odpravila na dopust v Bolgarijo v hotel Bonita in me zanima, če je kdo že bil v tem hotelu in kakšne izkušnje ima in kako je sploh tam v Bolgariji. saj dobivam zelo nasprotujoča si mnenja,

Hvala in lp

pozdravljeni,

bolgarija je super …. sploh ce ste malo manj zahtevni gost… kar pomeni da vas slabo urejeni plocniki in nepokosena trava ne ganejo:)
vasega hotela ne poznam predvidevam pa da je na soncni ali zlati obali ob crnem morju…
plaze pescene hoteli skoraj vsi novi in udobni
hrana in pijaca zelo ugodno
ljudje balkansko prijazni sploh do slovencev

lp
m

Bonita je super glede lokacije – tik ob obali………….res dobral okacija. Za hotel Golden beach – 4 **** pravijo, da je v drugem ” nivoju ” – 50 stopnic ………………….

Bodite ” mehki ” in si dobite svojega taksista……………………..pelje vas kamor želite…………smo uživali bolj kot v Grčiji.-

Živ !!!!

Lani septembra sem bil s kolegom v Bolgariji in sicer glih v hotelu Bonita.Izreden hotel glede lokacije.Če se da vzemite sobo s pogledom na zahodno stran proti letovišču ker je pogled res prekrasen pa biti morate mal v višjem nastropju.Ker un pogled je pa k uav… hud jst sploh nisem mel občutek da sm v bolgariji ampak nekje na karibih al pa v Miami-ju.Glede na to da je mesto varna cigansko je samo letovišče res ena a.Tut hrvati nimajo tako velikega in zrihtanga letovišča.
Stopiš iz hotela in že maš zelo dobre restavracije na dosegu roke.Na plaži sploh brisače ne rabš k se do hotela glih posušiš pol se greš pa stuširat 🙂 Osebje je zelo prijazno kljub temu da imajo plače zelo nizkeCene zmerne ne previske ne pa tut tok nizke kot govorijo eni je pa res da je odvisno na keri lokaciji si.
Jaz osebno kamorkoli grem zelo rad kontaktiram in se pogovarjam z domačini v hotelu ali pa tut tko.
K majo tut nočno izmeno v recepciji smo se tok štekal da smo se dve noči cele skoz pogovarjal pa hecal.K majo zmer čas od polnoči naprej ko je več ali mn prazna recepcija.
Gostje večina Škoti, Angleži,Rusi…….
Je bil primer k sta bla dva penzionista iz škotske stara ene 70 let k je bil mož bl copata baba se ga je pa orng napila pa rjovela po hotelu.Sem prvič vidu to sceno mislm za umret hehe.
Če še kako bolj konkretno informacijo rabte vprašte.
Jaz osebno nameravam it letos spet tja če bi se rada pridružila kaka sopotnica nej mi piše
Trance1@volja.net

LP Matt

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close