Najdi forum

bolgarija

Za tiste, ki so že bili na Sončni obali:
zanima me, kateri klubi, diskoteke,… so najboljši in kakšno glasbo v njih vrtijo

Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem!

lp! Odhajam na zlato obalo in me zanima povprečno kolko dnarja zapraviš v enem tednu (žur, hrana,…)!Kaj pa kej suvenirčki?

Tam je cel kup teh trgovin tako, da imaš kaj kupit. Veliko zlatarn ma vsega. Ne vem točno koliko denarja sem porabila. Okrog 300 eur s tem da sva jedla zunaj, vsak večer pijača in sladoled v mc donaldsu, veliko sva bila okrog in tu so vštete tudi moje obleke, ki sem jih privlekla domov.

Ni problema žuraš pol bolj poceni. Žur je. So diskoti na obali. Nisem bila v nobenem le zunaj sva bila ter se smejala kurbam kako se ponujajo.

Drugače sem pa kat edini spominček prinesla domov tradicionalne bolgarske začimbe in v nessebarju sem kupila majhno slikico tiste tradicionalne vasi z hišami.

Kaj pa navadne punce , za mlade se da kaj zažurat al maš sam neke kurbe za bogate turiste.

Tiske kurbe so pa poceni:)) se boš počutu bogat v Bolgariji. Bolgarke so lepe.

ma ne se hecat resno , je kaj druženja z domačini .

Pravkar iz Bolgarije. Sicer z otroci…….Avtobusni prevoz je res cenejši, ampak mi smo poslušali nasvet in si že prvi dan rezervirali taksista. To je zelo ugodno in boljše kot najem avtomobila – saj lahko spiješ kakšno pivo. Drugače pa so zelo strogi glede šoferjev v rožcah.
Mi smo imeli bogato izkušnjo, ker nas je naš taksist vozil k njemu domov na kosilo ali večerjo. Tega ne smete zamuditi. Tam srečaš vse sorte ljudi in je pogovor zelo zanimiv.
Cena za našega celodnevnega taksista z vsemi čakanji in nasveti za ugodnejši nakup + kosilo za 4 ( Kosilo čista fantazija ) je bilo 80 levov. Torej!!!!

Če ne greste samo plesat je zelo lep obisk Balčika. Botanični park ( malo sence paše ) in obisk Kaliakre. Priporočam obisk muzeja v Varni in nekaj za mularijo – piratska bitka. Tri večje jadrnice se med seboj obmetujejo z polnimi vrečkami vode. Pravijo, da je za otroke – bla bla…bolj smo noreli ta stari.

Pozdravljeni!

V avgustu bi rada odpotovala v Bolgarijo, pa me zanima kakršna koli informacija oz. vtis. Ter ali mi lahko predlagate kakšno agencijo.

LP, Reny

Zdravo,

jaz sem bila lani in sem bila ravno tako navdušena kot ti. Letos grem zato še enkrat,ker mi je ostalo še nekaj izletov za opravit. Pisala sem ti na mail, ker imam vprašanje zate.

LP,Kaja

Nisem se z nobenim družila. Le z fantom, ki ti nese kovčke do sobe sem dnevno spregovorila par besed, kateri mi je dal par nasvetov kako in kam. On mi je npr. povedal, da domačini raje žurajo v Varni, kot da hodijo v te turistične kraje, ker se v Varni zvečer kar dosti dogaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close