Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bolgarija-Zlata obala

Bolgarija-Zlata obala

Pozdravljeni,
letos se odpravljamo na dopust na Zlato obalo v Bolgarijo. Zelo bi bila vesela, če mi lahko kdo pove kateri hotel sprejme 2 odrasla plus dva otroka ( 2 leti in 5 let). Sedaj sem šla na par agencij, ki so mi dejale, da je to samo hotel Atlas in še nek, ki ga imajo v katalogu in da imajo tam večinoma sobe 2+1 jaz pa bi torej rabila 2+2
Prosim za kakršno koli informacijo oz. ime hotela , ki sprejme tudi dva otroka nad 2 leti
Hvala in lep pozdrav

Za hotel Admiral vem, da imajo družinske sobe.

Pozdravljeni,
ali ima kdo izkušnje z hotelom golden beach, sedaj, ko je menda prenovljen ali morda z hotelom yavor na zlati obali katerega mi svetujete za otroka 2 leti in 5 let.

Hvala in lep pozdrav

Kateri Golden Beach?Če misliš Park Hotel Golden Beach odsvetujem, ker je poden od podna.

Ja ta hotel mislim vendar sem slišala, da je bil menda prenovljen. Ali je to res.?Torej kateri hotel mi torej še preostane poleg Admirala, ki se mi zdi kar drag še na voljo za 4 člansko družino?

Hvala in lep pozdrav

Tudi če je Golden beach prenovljen, je še vedno kar oddaljen od plaže – in to vbreg. Smo bili v Odesos – ima družinske sobe. Blizu plaže in vseeno odaljen od hrupa promenade.

Preko katere agencije ste šli v hotel Odessos , ker meni trdijo na Relaxu, da z dvema orokoma ne morem it v ta hotel.

Hvala in lep pozdrav

P.S. Nisem si mislila, da bo tako težko dobiti naZlati obali hotel za dva odrasla in dva otroka:)!

Saj je veliko hotelov z družinskimi sobami, samo Relax jih nima v ponudbi.
Jaz sem šla preko Globtourja. V hotelu Luna so tudi družinske sobe,pa v Ljuljaku.

Pozdravljena,
Kaja ali kdo drug, zanima me s katero agencijo bi lahko šla v hotel Luna , dva odrasla dva otroka, ker v ta hotel bi res rada šla.

Hvala in lep pozdrav

itd….

Pozdravljeni,
saj na raco sem klicala pa na relax tudi pa so rekli, da nimajo družinske sobe oziroma 2+2,
čakam še na odgovor Odklop.com

hvala in LP

Kliči še na Globtour in ostale agencije.

tu imaš točen opis hotela

lahko tudi poskusiš rezervacijo 2 odrasla in 2 otroka pa boš videla kaj bo ven vrglo

Pri Globtourju imajo že na spletni strani napisano, da so v Luni družinske sobe.

Pozdravljeni,
poklicala sem vse agencije, kompas, globtour, raca,……..in mi vsi pravijo da hotela luna ne morem rezervirat, da imajo na voljo za 2+2 samo hotel golden beach ali yavor, sedaj pa res ne vem kaj naj naredin, aja pa še aprtmaje joya park – v apartma pa me vleče ker mi ni da bi tistih 7 dni še kuhala tam, cena je pa tudi taka kot če bi šla v hotel. Ali je golden beach hotek res tako grozen, če pa na netu zgleda kar soliden po prenovi.? Ali je potem boljši Yavor?

Hvala in lep pozdrav

Tu imaš mnenja nemških turistov za hotel golden beach Bolgarija.

Pozdravljeni,
končno sem dobila hotel za dva odrasla in dva otroka in to prek globtourja v hotel marina grand beach na zlati obali.
Ali je že bil kdo v tem hotelu? Hrana, sobe, bazen,…..
Ima 5* in je v prvi vrsti hotelov ob obali.

Hvala in lep in uspešen dan

Sanja, če je v prvi vrsti to pomeni tik ob obali – samo cesto prečkaš in si na obali. Kakšna četrta vrsta pomeni, da se s sedežnico pelješ do hotela. Ni smešno in boš videla da je res.

O hrani pa je bilo že ogromno govora – je super. Ogromno zelenjave in tudi mesek je super. Ribe pa niso ravno v izobilju, čeprav sem najbolj okusno ribo jedla na ” piratski ladji ” – priporočam za mularijo. Naš je bil star štiri leta in se boja resda ni udeležil, je pa glasno navijal na varnem pri kapitanu…..

TUDI MIDVA Z ŽENO SVA BILA ZADOVOLJNA. ZA TURISTIČNE STORITVE,

KI JIH PONUJAJO, SO VEČINOMA IZPOLNILI PRIČAKOVANJA. SICER

PA SO ŽE DRUGI NAPISALI: ZA SOLIDNO KVALITETO NIZKE CENE.

FRANK

Ta hotel ima samo 4 *, eno je dodala agencija, da lažje trži.

SE OPRAVIČUJEM, KER SE LAŽEM!
NISEM SINATRA IN ŠE NIKOLI NISEM IMEL ŽENE, KAJ ŠELE OTROK, KER ME NOBENA NOČE. NAJBRŽ JE RAZLOG ZA TO, KER SEM NOTORIČNI LAŽNIVEC IN VSAK TEDEN MENJAM IDENTITETO. TUDI V BOLGARIJI ŠE NISEM BIL – VSI NASVETI KI JIH DAJEM, SO UKRADENI OD DRUGIH OBISKOVALCEV FORUMOV, KADAR PA NE VEM, KAJ BI SE ZLAGAL, PA PONUJAM LP-JE, TUDI ČE NIHČE NE SPRAŠUJE ZA NJIH!

FRANK (moje ime ta teden, drugače znan kot SAMO ŠTRITOF)

KDO JE PRIMOŽ? NATANKO TISTI, KI POČNE VSE, KAR OČITA DRUGIM!!!

FRANK

Odgovori Posreduj Shrani Odstrani Prikaži mapo PREJETO
Pošiljatelj: sinatra
Prejemnik:
Datum: 22. marec 2007, 10:43
Naslov: Re: Bolgarija-Zlata obala [3:36308:36450]

To sporočilo je bilo poslano preko foruma: Kam in kako na počitnice.
—————————————————————-

SE OPRAVIČUJEM, KER SE LAŽEM!
NISEM SINATRA IN ŠE NIKOLI NISEM IMEL ŽENE, KAJ ŠELE OTROK, KER ME NOBENA
NOČE. NAJBRŽ JE RAZLOG ZA TO, KER SEM NOTORIČNI LAŽNIVEC IN VSAK TEDEN
MENJAM IDENTITETO. TUDI V BOLGARIJI ŠE NISEM BIL – VSI NASVETI KI JIH
DAJEM, SO UKRADENI OD DRUGIH OBISKOVALCEV FORUMOV, KADAR PA NE VEM, KAJ BI
SE ZLAGAL, PA PONUJAM LP-JE, TUDI ČE NIHČE NE SPRAŠUJE ZA NJIH!

—————————————————————-
Forum Kam in kako na počitnice

Prejšnje sporočilo

SE ŠE ENKRAT OPRAVIČUJEM ZA KREGANJE SAMIM S SABO!
KO SEM POJEDEL TRI APAURINE SEM UGOTOVIL TO, KAR JE ŽE VSEM JASNO – NAMREČ, PRIMOŽ JE ADMINISTRATOR TEGA PORTALA IN SEVEDA NI PISAL PREJŠNJEGA MAILA. SE MU OPRAVIČUJEM IN UPAM, DA ME NE BO ZARADI TEGA ZABLOKIRAL. TA FORUM JE NAMREČ ŠE EDINA SVETLA TOČKA V MOJEM ŽIVLJENJU, KAJTI TU LAHKO SPOROČAM VSE NOVICE, KI JIH SPREJEMAM IZ VESOLJA PREKO KOVINSKE PLOŠČICE V MOJI GLAVI.

SPOŠTOVANI PRIMOŽ. MOJ PRAVNI ZASTOPNIK PRI DISKOGRAFSKI TVRDKI

ZAHTEVA DA ODNEHAŠ S TAKIMI PRIPOMBAMI, SAJ TO LAHKO VPLIVA NA

MANJŠO PRODAJO MOJIH PLOŠČ. SICER TE BO TOŽIL.

FRANK

Odgovori Posreduj Shrani Odstrani Prikaži mapo PREJETO
Pošiljatelj: sinatra
Prejemnik:
Datum: 22. marec 2007, 12:18
Naslov: Re: Bolgarija-Zlata obala [3:36308:36454]

To sporočilo je bilo poslano preko foruma: Kam in kako na počitnice.
—————————————————————-

SE ŠE ENKRAT OPRAVIČUJEM ZA KREGANJE SAMIM S SABO!
KO SEM POJEDEL TRI APAURINE SEM UGOTOVIL TO, KAR JE ŽE VSEM JASNO –
NAMREČ, PRIMOŽ JE ADMINISTRATOR TEGA PORTALA IN SEVEDA NI PISAL PREJŠNJEGA
MAILA. SE MU OPRAVIČUJEM IN UPAM, DA ME NE BO ZARADI TEGA ZABLOKIRAL. TA
FORUM JE NAMREČ ŠE EDINA SVETLA TOČKA V MOJEM ŽIVLJENJU, KAJTI TU LAHKO
SPOROČAM VSE NOVICE, KI JIH SPREJEMAM IZ VESOLJA PREKO KOVINSKE PLOŠČICE V
MOJI GLAVI.

—————————————————————-
Forum Kam in kako na počitnice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close