Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bolečine v mišicah, trebuhu,slabo počutje

Bolečine v mišicah, trebuhu,slabo počutje

Pozdravljeni,

Že drugi dan me pestijo težave. In sicer, začelo se je predvčerajšnjim, ko me je praktično cel popoldan zvijalo v trebuhu ter sililo na veliko potrebo.

Ko sem se zvečer odpravil spat, me je kar zeblo. Včeraj, nekje okrog poldneva, pa so me kar na enkrat začele boleti mišice po telesu, na enkrat sem ostal brez moči, apetita. Popoldne sem imel malo vročine, katera je proti večeru izginila.

Danes sem še vedno slaboten, še vedno me zvija v trebuhu, malo boli glava ter bolijo oči ob premikanju le teh.

Se kdo srečuje s podobnimi simptomi, ker sam nimam vnetega grla ali izcedka iz nosu, kar velja za virozo ali trebusno gripo?

Hvala za odgovore 🙂

mislim, da je trenutno kar nekaj takih viroz. Moj mož je imel probleme v nedeljo, zvijanje, driska..V ponedeljek moj mlašji otrok, prišel prej iz šole, ker ga je bolel trebuh in slabo. Baje je učiteljica rekla, da je veliko tega zadje dni. Danes pa jaz, že ponoči me je zvijalo, bolel trebuh, zjutraj sem šla na veliko potrebe..doooosti boljše..Zdaj bomo pa videli, malo me še zvija ampak ni sile.

Vročine pa res ni imel nihče od nas.

Bolečine v trebuhu, siljenje na veliko potrebo, neke čudne bolečine tu in tam, včsaih roke, noge, hrbet. Sploh ne vem, res čudno, od včeraj, drugače se počutim zdrava, vročine ni, glava ne boli, nos, grlo  in vse ostalo OK. Delam normalno.

Covid19. Pojdi na test in obnašaj(te) se primerno.

Predlagam testiranje za vsak slučaj. Lahko so tudi simptomi kovida.

Pri nas je tole prinesla 2 letnica iz vrtca zboleli vsi najhujši je kašelj tamala  je nakoncu imela pljučnico! otroci so bili testirani za korono vsi 3 negativni….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close