Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bolečina v vratu – vzglavnik?

bolečina v vratu – vzglavnik?

Živjo, že dlje časa imam težave z bolečim vratom, sploh zjutraj. Zamenjala sem že kar nekaj vzglavnikov, pa me zanima ali lahko kdo predlaga kakšnga, ki mu je pomagal?

LpM

potem sva že dve. Že nakaj časa iščem. Sploh pa ne kupovat povštra v IKEI… sem kupila in sem totalno razočarana.

Jaz pa sem naročila tega:

Ortopedski vzglavnik – Memory

in sem zelo zadovoljna. Spim kot angelček.

Odgovor na objavo uporabnika
MojcaT642, 23.08.2021 ob 14:55

potem sva že dve. Že nakaj časa iščem. Sploh pa ne kupovat povštra v IKEI… sem kupila in sem totalno razočarana.

Meni pa ravno iz Ikee  edini pomaga -dolg in visok, dokaj kompakten -model Hampdån, 40×75 cm. Mi ni ustrezal niti zvenečih zamk za 200 eur. Pri nas ga ni, kupila v Avstriji sicer pred 3 leti.

http://www.ikea.com/es/en/p/hampdan-pillow-firmer-60269726/

Avtorica, bolečine v vratu so lahko posledica tudi razvoja kakšne avtoimune bolezni, ni nujno samo slabe lege glave med spanjem – začne se v vratu, nadaljuje v lumbalnem predelu hrbtenice, nato gre na oddaljene sklepe. Tako je bilo pri meni -psoriatični artritis. Stres pa povod.

Bom preverila oba. Tale prvi mi je sicer bolj zanimiv, sploh zaradi oblike, ker takšnega podobnega kot je iz Ikeje imam. Ima še kdo kakšen predlog? Je drugače kdo že naročal iz https://orthopedics-shop.com/?

LpM

Odgovor na objavo uporabnika
Katja317, 23.08.2021 ob 15:03

Jaz pa sem naročila tega:

Ortopedski vzglavnik – Memory

in sem zelo zadovoljna. Spim kot angelček.

Meni pa ravno ta ne. Nikakor nisem mogla spati, spočio ležati.

Hvala, hvala!

Tudi iscem kaj primerno za vrat.

Sem jih ze par kupila in zamenjala zadnja leta. En mi zna bit premalo, dva prevec. Ce spim na hrbtu potem glavo obrnem na eno stran, pa da misice niso zategnjene podlozim ko lezim na hrbtu si dam z leve in desne strani obraza se manjso okrsno blazino.

Vecinoma spim na boku oz lazje zaspim in potem to mini blazino dam med roko in obrazom.

Midva z ženo sva oba vzela tistega iz ortopedske trgovine in sva prezadovoljna. Super je ker ga lahko obrneš, dobro se prilega, ker ima spominsko peno..uglavnem priporočam, dobila sva pa v dveh dneh

Imel sem tudi sam probleme. Resil sem jih tako, da spim na hrbtu in nimam nobenega vzglavnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close