Najdi forum

bol-brač

LP,

s fantom razmišljava o Bolu na Braču. Konkretno me zanima, kakšne so vaše izkušnje počitnic na tem otoku in če poznate hotel Bretenide, ki je čisto blizu Zlatnega rata.

Prosila bi za mnenje in kakšen nasvet. Hvala in pozdravček,

Kaja

Sicer je na temo Bol na tem portalu ze kar nekaj napisano med drugim tudi malo nizje na istem forumu :

http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=15908&t=15908

Drugace pa lahko povem da meni na BOL-u sicer ni nilo slabo toda dalec od tega da bi mi bilo super. Zlatni rat je takoj polen ceskih in slovaskih turistov ki zasedejo vsak koticek tudi brisace znajo umikati. Drugace pa na Bol-u vec ali manj piha tako da je to bolj raj za srfanje kot za kopanje.
Voda je po 2m od obale ze globoka okoli 5 metrov ( vsaj na zlatnem ratu je tako ). Drugace pa so na zlatnem ratu okrogli kamencki taki kot recimo v Baski na Krku. Avtokampi so porazni jih ni za ta hotel ki pravite pa ne poznam. Videl sem pa kar nekaj hotelov ob sprehajalni stezi iz Zlatnega rata do mesteca Bol in vsi so izgledali kar solidno, ce je tudi ta ki ga omenjate med njimi potem bo v redu. Na Bracu je drugace lepsi Supetar.

ja tam sem ze bila in bilo bi super ce ne bi bilo tolikooo ljudi in vetra:) tam je raj za deskarje in mlade…drugace pa lepe plaze voda..kaj bolj konkretno te zanima?lp

tam sem ze bil in ni mi bilo vsec zaradi guzve in vetra-to je raj za deskarje

Hvala za odgovore -vsem.

Slišala sem veliko nasprotujočih si mnenj o Braču/Bolu. Doma sem tako na morju, tako da se kopam praktično celo poletje. Zato me na počitnicah najbolj zanima relax, sprememba okolja in lagodno uživanje na dalmatinskih otokih.
Imate morda izkušnje s tem hotelom – Bretanide? Je baje le 400 m oddaljen od Zlatnega rata. In druge aktivnosti? Je to bolj živ otok? Lošinj npr. je zelo lep, ampak dolgočasen…

Hvala še enkrat vsem.

Kaja

Kaja…Bol vsekakor ni dolgočasen…še posebej za mlade ne!
Dolgčas vama sigurno ne bo, še posebej če gresta med drugo polovico julija in sredo avgusta.
Hotel Bretanida je OK, blizu Zlatnega rata pa tudi od mesta ni daleč…

Glede Zlatnega rata-res je lep, samo je gužva-raje pojdita še naprej od rata, kjer je polno manjših peščenih zalivčkov kjer ni toliko gužve. Nekateri so celo nudistični…
Kakšen dan pa si sposodita čoln v mestu in se odpeljita ob obali na kakšno plažo, kjer bosta čisto sama-prileže se po dnevih gneče….

Glede vetra…zelo redko je tako močan, da ga ni za prenašat…če pa pihlja je pa čist OK, saj precej manj čutiš vročino…

Glede aktivnost na Ratu: tam maš možnost gliser-padalo, banano, ‘šlaufe’…na samotni plaži si pa lahko privoščita kakšne druge aktivnosti…he he

Na Bolu je zlo lepo in ne bo vama žal…

Tam sem skoraj vsako leto, včasih (ni tako daleč nazaj) v študentskih letih sem bil tam po cel mesec…

LP

Tom

Midva greva letos tudi na Brač, Bol:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close