Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bojler in ženske

Bojler in ženske

Zategla?

Zdaj sem pa takoj dobila asociacijo na kakšno staro kokoš. Takšno, ki je že čist brez perja.

Le zakaj?

Vica o policajih pa nisem poznala in tako tudi povezave nisem prepoznala.

Zategla?

Zdaj sem pa takoj dobila asociacijo na kakšno staro kokoš. Takšno, ki je že čist brez perja.

Le zakaj?

Vica o policajih pa nisem poznala in tako tudi povezave nisem prepoznala.[/quote]Očitno ne poznaš niti vica o kokoši brez perja…. 😉

Petelin vsako jutro poskače vse kokoši le eni samo izpuli pero. Naslednje jutro njej spet samo izpuli pero in tako nekaj dni zapovrstjo. Kuri to ni bilo po volji in se pritoži petelinu:
“Pa kaj ti misliš, vse druge si lepo obrihtal le meni samo puliš peresa!….
In petelin ji zašepeče na uho: “Tebe hočem nago…..”

Ps
Prosim ne jemlji vica preveč osebno/direkt, da ne bo kdo kaj naštrikal, nekaj smisla za humor, prosim 🙂

Zategla?

Le zakaj?

Vica o policajih pa nisem poznala in tako tudi povezave nisem prepoznala.[/quote]Očitno ne poznaš niti vica o kokoši brez perja…. 😉

Petelin vsako jutro poskače vse kokoši le eni samo izpuli pero. Naslednje jutro njej spet samo izpuli pero in tako nekaj dni zapovrstjo. Kuri to ni bilo po volji in se pritoži petelinu:
“Pa kaj ti misliš, vse druge si lepo obrihtal le meni samo puliš peresa!….
In petelin ji zašepeče na uho: “Tebe hočem nago…..”

Ps
Prosim ne jemlji vica preveč osebno/direkt, da ne bo kdo kaj naštrikal, nekaj smisla za humor, prosim :)[/quote]

haha, ti si bolan :)) ovadbe bodo…

Ojej ženske in pamet. Bog nam pomagaj, norcem daj pamet, nam pa nekaj denarja 🙂

A veš, da je zaradi prekomernega človeškega onesnaževanja ogrožena pitna voda. Da bo po letu 2025 več kot pol prebivalcev zemlje imelo težave s pitno vodo. Se zavedaš, da je to čez par let ???
Zakaj misliš, da divjajo vojne v afriki ?
Seveda se ti bo zdelo to zelo čudno, ker pač nisi poslušala pri geografiji v oš. Ampak več kot 96 % vode na zemlji predstavljajo oceani (slana voda), če odštejem ledenike je samo okoli 2,5 % pitne vode. Od teh 2,5 % gre 70% za kmetijstvo. Menda si ekonomistka in boš zmogla ta izračun in upam, da ti bo postalo jasno ZAKAJ je treba šparat z vodo!

In avtor te teme ima še kako prav, ko se razburja nad razvajeno baburo, ki porabi 120 litrov vode za tuširanje. To je čisti egoizem ene razvajene punčare.
Montiraj extra 30 literski boljler za njo, pa naj ima to za cel dan. Naj se nauči skromnosti!!

Mogoče je bila pri ljubimcu in je težje sprala iz sebe vso nečistočo. :))
Montiraj bano.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Alo Matjažko, se hecaš?? Banjo?? Pa kdo se še namaka u banji…. Čist vsak dan pa tud ni pr ljubimcu…al to si ti misliš, heh….

Resno razmišljam da bom naštimal tisti knof, ko ga pritisneš teče ene 15-20 sekund.. pol pa spet pritisneš…

Večkrat, pogosto se “žajfava” skupaj pod tušem…mi ni bolšega kot milit njena prsa… In tud če sva v dveh nikol ni problem….ker se , khm, mudi “naprej”.

Ma ko je sama….

Jaz in prav uživam v tem. Zdaj hitro zračunaj, koliko litrov preveč porabim. Maaaa, da ji ne privoščiš!

No no, ne bit tako šarf:). Pravilno je, da smo preudarni, tudi skromni kjer je to potrebno. Voda je le en delček vsega. Lahko greš tudi peš ali s kolesom oz. kakšnim drugim prevoznim sredstvom, da ne bo zmanjkalo bencina:). Kje vse smo lahko še preudarni? Pri zadolževanju, v pravilni rabi kmetijskih zemljišč, sekanju gozdov, ločevanju odpadkov…

Ženske in topla voda je le pljunek v morju:).

No no, ne bit tako šarf:). Pravilno je, da smo preudarni, tudi skromni kjer je to potrebno. Voda je le en delček vsega. Lahko greš tudi peš ali s kolesom oz. kakšnim drugim prevoznim sredstvom, da ne bo zmanjkalo bencina:). Kje vse smo lahko še preudarni? Pri zadolževanju, v pravilni rabi kmetijskih zemljišč, sekanju gozdov, ločevanju odpadkov…

Ženske in topla voda je le pljunek v morju:).[/quote]

Ob treh milijardah žensk, hmmm, ne bi temu rekel glih pljunek v morje 🙂

Goldy nekje je potrebno začeti. In to grešnico bi lahko možek navadil na skromnost, mogoče z šibo 🙂

Ojej ženske in pamet. Bog nam pomagaj, norcem daj pamet, nam pa nekaj denarja 🙂

A veš, da je zaradi prekomernega človeškega onesnaževanja ogrožena pitna voda. Da bo po letu 2025 več kot pol prebivalcev zemlje imelo težave s pitno vodo. Se zavedaš, da je to čez par let ???
Zakaj misliš, da divjajo vojne v afriki ?
Seveda se ti bo zdelo to zelo čudno, ker pač nisi poslušala pri geografiji v oš. Ampak več kot 96 % vode na zemlji predstavljajo oceani (slana voda), če odštejem ledenike je samo okoli 2,5 % pitne vode. Od teh 2,5 % gre 70% za kmetijstvo. Menda si ekonomistka in boš zmogla ta izračun in upam, da ti bo postalo jasno ZAKAJ je treba šparat z vodo!

In avtor te teme ima še kako prav, ko se razburja nad razvajeno baburo, ki porabi 120 litrov vode za tuširanje. To je čisti egoizem ene razvajene punčare.
Montiraj extra 30 literski boljler za njo, pa naj ima to za cel dan. Naj se nauči skromnosti!![/quote]

Midva sva o pameti in ženskah že nekje drugje, mar ne? Športno sprejemanje poraza ti pa ni nič blizu … 🙂

Pa kje si ti bil, ko sem jaz iskala svojo boljšo polovico???? 🙂

Carlos, kje ti živiš? Na luni?
Ne samo, da se pridno namakamo v banjah, ampak so se banje še razvile v jacuzzije, hot-tubs in če si nič od tega ne moreš privoščiti, greš v toplice!!!

Glede na to, koliko je toplic in koliko služijo, bi rekla, da je namakanje še kako “In”…

Pa kje si ti bil, ko sem jaz iskala svojo boljšo polovico???? :)[/quote]Hočeš povedat, da še danes ne moreš verjet kakšno srečo si imela, da si se me izognila?…. :))

Drugače pa sem verjetno ravno takrat izumljal toplo vodo…. dokler mi ni zavrela, potem je bilo pa itak prepozno….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Carlos, kje ti živiš? Na luni?
Ne samo, da se pridno namakamo v banjah, ampak so se banje še razvile v jacuzzije, hot-tubs in če si nič od tega ne moreš privoščiti, greš v toplice!!!

Glede na to, koliko je toplic in koliko služijo, bi rekla, da je namakanje še kako “In”…[/quote]

Na Krasu… ker so meli včasih eno štirno za vse… kuhat, prat perilo, napajat živino…in to je bila umetnost “raztegnit” to vodo.

Dobro, zdej mam šterno za zalivat vrt, izplakovanje kotlička, ter pralni stroj…

Prznam, nisem mislil tako divje kot se mi je zapisalo na začetku. Sam malo me je pogrelo tisti dan…in je-bi ga, se mi je zapisalo. Samo sem vseeno prepričan da je treba z naravnimi dobrinami sila previdno… ker vse se vrača, vse se plača….

Naj si jo s hladno vodo izpira, tako kot so to počele nekoč, ostalo je luksuz! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mi imamo že ene 10 let tisto tuš slušalko, ki ima notri nek kao program, ki naredi vmes med vodo mehurčke, tako da je šparavno, kao gre manj vode ven. Vedno sem se spraševala če je res ker gre ven normalno, lahko naštimaš na ful ali na minimum in ko se navadiš, ne čutiš razlike.

Potem sem šla babici na obisk, pa je imela tisti stari tuš,mamamia kakšen užitek, ko čutiš pravo vodo po telesu, brez malo teh nevidnih mehurčkov, čista voda po telesu, težka, to je božansko. Nikoli nikoli ne bi šla stran od tega tuša. Če češ šparat, nabavi si slušalko z razpršilci, ene 10 programov je, slušalka ni draga, kakih 20 eur, če sploh.

Carlos, jaz te cisto razumem in se strinjam s tabo, razen v tem, da je to zenski problem. Rekla bi, da je to splosen problem. Od tega, da med miljenjem ljudje ne zapirajo vode, do tega, da jo puscajo odprto med scetkanjem zob. Sama sem sicer vedno obozevala kopeli, vendar si banje ze nekoc nisem napolnila do vrha. Niti do polovice ne. Odkar sem malce prekalkulirala, koliko PITNE vode porabimo dnevno v enem gospodinjstvu samo za izplakovanje stranisc, sem postala previdna cisto pri vsem. Voda (topla/hladna – nema veze, pitna je) je dobrina, ki nam je veliko prevec samoumevna.

Dobro, ženski problem….Ajd, ni pač samo ženski, so tud kakšni dedci tako “nemarni”. Sam je pa tako- ko otroci vidijo kako teče voda ko si ščetkaš zobe, tud otroc tako delajo… če pa zapiraš, tud otroc zapirajo.. In to je nekaj kar jim v otroštvu cepiš, da kasneje v življenju nezavedno zaprejo vodo ko si perejo zobe. Gre za princip, ne za škrtost. Če teče skoraj “zastojn” ne pomeni da lahko kr teče in teče. In tako je tud pr ostalih stvareh..npr. pr nas se ne peče drugega kruha dokler se tastar ne poje… pa magari namočen v belo kavo.

Maš pa primerke, ko jedo izključno samo dnevno sveže pečen kruh, še boljše, samo popoldanska štruca je OK…Ti so tapravi “potrošniki”!!

Crlos-m zdej se mi je pa kar zasmilila, revica dnevno gloda suh kruh, sedaj ji boš pa še vodo zapiral…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole zakonsko življenje se mi zdi vse bolj zaskrbljujoče. :))) Sicer je pa res, da svež kruh ni dober, če te matra želodec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close