Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bohinj-kampiranje!

Bohinj-kampiranje!

Z družino imamo namen iti letos kampirat v Bohinj,samo če bo ok vreme, da se razumemo.
Zanima me kje je sploh kamp,kako je,kam se bolj splača it….

Hvala za odgovore!

LP,dopustnica

Sta dva kampa. Eden je Danica v Boh: Bistrici. Drugi je ob jezeru. Po moje je fajn v obeh, seveda ne v takem vremenu, kot je trenutno

bohinj kamp so raj na zemlji za počitnice, če lahko ujameš ravno tisti teden 7 dni cca. , ko je 30+, drugače pa no way, tudi julija zvečer se nosi bunde. nikjer drugje se moja duša ne spočije tako kot tam.

Sploh je Bohinj najboljši kraj za spočit dušo. Če vreme ni za v kamp, pa pod zidano streho. Maš pa prav, res je treba ujeti tistih sedem dni, treba je imet srečo, ker v Bohinju ma dež tamlade. In ko je dež, je hladno, jezero je mrzlo. Narava pa vedno neizmerno lepa.

Bohinj je Slovenski Monako.

Samo poglej cene hiš v neposredni bližini Bohinjskega jezera.

Je ne dobiš pod 300 000 €, pa tudi če je že napol podrta.

Kupuje se pač lokacija.

Pred tole “zmrzaljo” je imelo jezero 23-24 stopinj, v njem so čofotali vsi dojenčki. Koliko ga bo tole sranje zdaj shladilo, je težko reči. Kampa sta dva, Danica v Boh. Bistrici leži ob Savi in je zelo lepo urejen, drugi je v Zlatorogu oz. od Ukanca proti Sv. Duhu ob jezerski obali. Tam že sto let nisem bila, ne vem, kako je urejen, so ga enih 5 let (???) nazaj obnavljali oz. urejali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close