bogec,,,vprašanje
O tem sem že večkrat razlagal. VSE babe potrebujejo moške, ne glede na starost. Nekomu pač morajo najedat s svojimi “problemi”, potrebujejo čustveno podporo, tolažbo, vsakič, ko se jim kje zalomi, zato pa tudi je ena od najbolj zaželjenih moških lastnosti “občutek varnosti”. Ni ženske na svetu, ki bi iskala samo seks, ker se prehitro naveže na moškega, zato je samo še vprašanje časa kdaj bo začela sanjat o resni zvezi, otrocih, poroki and all type of bullshit, ki nas moške, roko na srce, ne zanima kaj preveč. Ženska ni sposobna živet sama, lahko je samska, samo to še ne pomeni, da bo tudi zadovoljna, vedno bo čutila nek primenkljaj, ki pa ga lahko zapolni samo “pravi moški” (butast izraz).
Ženske so kot majhni otroci. V resnici v partnerju iščejo nadomestnega očeta. Nekoga, ki bo znal skrbet za njih, jim nudil varnost, v kakršnikoli obliki že. Potrebujejo tudi ogromno pozornosti. Vsake tok moraš pohvalit njen izgled, kako lepo se je uredila, namazala, kako lepo ji pristoji majčka, jo pohvalit da ne izgleda slabo za svoja leta (s staranjem imajo ogromne težave). V glavnem tolažit jih je treba, pridna punčka, pridna, saj gre…
Pa da mi prime polico, ko jo šfaufam v steno….sej lukne sama zvrtam, sam pol rabim
enga, da mi prime zadevo v vaservago, ko šraufe not tlačim….[/quote]
Ne zmontiraš najprej konzol na steno in potem na konzole samo položiš polico ?[/quote]
ne če so IKEINE z nevidno konzolo….ko so glih tolk narazen, da na enem koncu naštimaš,
pa ti na drugem ven pade…in pol rabiš moško rokco :-))
In tudi TI, ko kritiziraš razvajence, egoiste, avanturiste…pišeš o sebi, ne o drugih. Če bi ti bil zadovoljen sam s sabo, se s takimi ljudmi ne bi ukvarjal.[/quote]
EB piše o
Potrebujejo tudi ogromno pozornosti. Vsake tok moraš pohvalit njen izgled, kako lepo se je uredila, namazala, kako lepo ji pristoji majčka, jo pohvalit da ne izgleda slabo za svoja leta (s staranjem imajo ogromne težave). V glavnem tolažit jih je treba, pridna punčka
Vse to isto piše o sebi o svojih telesnih vadbah, popolni postavi…itd gluposti.
Ne vem s čim vse ti nisi zadovoljen ko pišeš o meni in o EB-ju….ccccc
Forum je zaprt za komentiranje.