Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bogati Ukrajinci v Sloveniji

Bogati Ukrajinci v Sloveniji

Danes sem na svoje oči videl dva prestižna avtomobila registrskih tablic ukrajine, ki sta se peljala po gozdni poti v našem kraju. Ljudje v avtu niso bili videt ravno kot begunci zato imam občutek, da so pravi reveži ostalimi v Ukrajini, ostali, ki imajo keš pa so spizdili ven.

To so tisti, ki so doma obogateli s korupcijo in drugimi mafijskimi posli. Zdaj bodo Sloveniji s svojimi izkušnjami pomagali dvigniti organizirani kriminal na višji nivo.

Tako je. Reveži so ostali in se borijo za preživetje. Med prvimi pobeglimi pa so vedno pokvarjene podlasce. In ravno tile so prišli s polno denarja. Ne bodo pa ostali v Sloveniji, njihov cilj je zahod.

Tudi mi imamo avto višjega cenovnega razreda. Če kaj prileti v Slo, se odpeljemo iz Slovenije. Za koga naj se borimo tu? Za naše državne veleume? Za cegle na hiši? Rada imam mir in topel dom, kjerkoli že to je.

Jaz sem videl nov bmw 740 z Ukr tablicami

Seveda so najprej prišli bogatuni. Tudi jaz sem videl Lexusa z ukrajinskimi registrskimi. Ampak brez skrbi, reveži žal še pridejo. Pohvalno od vlade, da jim je omogočila zaposlitev brez preveč birokracije.

Odgovor na objavo uporabnika
Žal je tako, 24.03.2022 ob 22:59

Seveda so najprej prišli bogatuni. Tudi jaz sem videl Lexusa z ukrajinskimi registrskimi. Ampak brez skrbi, reveži žal še pridejo. Pohvalno od vlade, da jim je omogočila zaposlitev brez preveč birokracije.

Ja, škoda le da za naše dela nikoli ni. Pa dodatek, ki ga dobijo je tudi fajn, za naše invalide ga pa žal ni. Itd… Tudi pri nas vsi begunci zaenkrat bogatuni z res dobrimi avtomobili. Je videt, da to niso navadni smrtniki..

Najprej so rit stisnili bogati in presrani iz Ukrajine. To je danes povsod tako. Potem gredo pa še nekateri ostali, ker jih vodi čredni nagon.

So bili v drugi svetovni vojni kaki begunci? Niso. Ljudi so iz domov prisilno deportirali v Nemčijo, tudi moj pokojni oče in stara mama sta bila med njimi.

Če bo vojna prešla na  Poljsko, ker vztrajno sami nos rinejo tja in se ponujajo, bodo od tam še bežali. Če se pa vojna razširi od tam povsod, bo pa bežanja konec, podgane ne bodo imele več možnosti bežat, tudi prevozov ne bo.

Sej kandidat Golob je tudi bogat.

Medtem, 24.03.2022 ob 23:03

Ja, škoda le da za naše dela nikoli ni. Pa dodatek, ki ga dobijo je tudi fajn, za naše invalide ga pa žal ni. Itd… Tudi pri nas vsi begunci zaenkrat bogatuni z res dobrimi avtomobili. Je videt, da to niso navadni smrtniki..

Kaj pa misliš da bodo ukrajinci delali brez znanja slovenščine? Proizvodnja in nič drugega. Misliš da naši brezposelni s faksom želijo tako delo? Lepo vas prosim…

kaj77, 24.03.2022 ob 23:04

Sej kandidat Golob je tudi bogat.

Kaj ima to veze trol blesavi s to temo?

Žal je tako, 24.03.2022 ob 23:05

Kaj pa misliš da bodo ukrajinci delali brez znanja slovenščine? Proizvodnja in nič drugega. Misliš da naši brezposelni s faksom želijo tako delo? Lepo vas prosim…

Če bi bilo ustrezno plačano, zagotovo bi. Za minimalca pa nihče ne bi smel delati. Zato pa jih uvažajo. Da spustijo nam ceno.

Kaj misliš, da bodo tele frajle ukrajinske, ki so zdaj prišle kar šle delat? Ko vidiš tiste dolge kremplje pa napudrane frise s peroksidnimi lasmi, te vse mine.

Ne bodi tako naivno. Veš da bo presrano šlo v proizvodnjo. Že dobivajo fajn šihte, angleščino zna, magari polomljeno, slovenščino je pa nadomestil šop evrov v žep nekomu.

Bsm, 24.03.2022 ob 23:09

Kaj misliš, da bodo tele frajle ukrajinske, ki so zdaj prišle kar šle delat? Ko vidiš tiste dolge kremplje pa napudrane frise s peroksidnimi lasmi, te vse mine.

Komaj čaka, da gre za trak v proizvodnjo.?

modrivrag, 24.03.2022 ob 23:09

Ne bodi tako naivno. Veš da bo presrano šlo v proizvodnjo. Že dobivajo fajn šihte, angleščino zna, magari polomljeno, slovenščino je pa nadomestil šop evrov v žep nekomu.

Šop evrov v žep s čim.?A si ti bumbar? Povprečen Ukrajinec ima LETNEGA prihodka 5000 USD.

Bumbar si ti. Beri, da so prišli bogati Ukrajinci polno keša in ne neke siroti nje iz Bosne.

Žal je tako, 24.03.2022 ob 23:11

Šop evrov v žep s čim.?A si ti bumbar? Povprečen Ukrajinec ima LETNEGA prihodka 5000 USD.

Pa kdaj si stopilo nazadnje iz luknje? Veš s kakimi avtomobili so plastične frajle iz Ukrajine prišle k nam? In nedaj bože, da bi se ji za minuto make up pokvaril ali da bi si umazala prestižne znamke oblacil. Eni ste res ostali nekje….

Pri nas jih nismo vajeni, a Ukrajinke so zelo pridne delavke. V turizmu v Italiji jih imaš nešteto, pa tudi drugje po zahodu. Pri nas jih nadomeščajo leni balkanci, pri katerih po arabsko pride najprej gor dec, nato privleče še familijo, baba pa tako ali tako nič ne dela, razen sprehaja cucka.

Ukrajinke, dobrodošle!

Ukrajinke so zelo pridne, 24.03.2022 ob 23:16

Pri nas jih nismo vajeni, a Ukrajinke so zelo pridne delavke. V turizmu v Italiji jih imaš nešteto, pa tudi drugje po zahodu. Pri nas jih nadomeščajo leni balkanci, pri katerih po arabsko pride najprej gor dec, nato privleče še familijo, baba pa tako ali tako nič ne dela, razen sprehaja cucka.

Ukrajinke, dobrodošle!

Govora je o tem. da je najprej prišla bogataška zalega, ki zagotovo ne bo delala. Le okoriščali se bodo s pomočjo naših enakih, kot da že teh domačih lopovov in hoh kurbic  nimamo dovolj.

Ja teslo, pazi kaj boš govorilo čez par mesecev čez tvoje ukrajinke. Pozabi, da bodo finoče z dolgimi kremplji kaj delale. Molzle bodo proračun za prestižne cunje in luksuz.

Vehu454, 24.03.2022 ob 22:03

Danes sem na svoje oči videl dva prestižna avtomobila registrskih tablic ukrajine, ki sta se peljala po gozdni poti v našem kraju. Ljudje v avtu niso bili videt ravno kot begunci zato imam občutek, da so pravi reveži ostalimi v Ukrajini, ostali, ki imajo keš pa so spizdili ven.

Ljudje v avtu niso bili videti kot begunci? Kako pa so videti begunci?

In ja logično da ljudje z denarjem prej gredo, jaz bi šla tudi. Mislim bi mogli tam ostat zato da bi bili vi zadovoljni?

Pa btw imamo dva soseda tu v naselju z tujimi tablicami, en ukrajinske en ruske. Ta z ruskimi jih je menjal par tednov nazaj, je pa že ene tri leta tu, ne vem zakaj jih ni prej. Ukrajinski avto je pa tu tudi že skoraj eno leto. Niso vsi z ukrajinskimi tablicami begunci. Pa tudi če so….bi mogli očitno izgledat kot begunci. Fak glupega folka v tej državi.

begunci, 24.03.2022 ob 23:33

Ljudje v avtu niso bili videti kot begunci? Kako pa so videti begunci?

In ja logično da ljudje z denarjem prej gredo, jaz bi šla tudi. Mislim bi mogli tam ostat zato da bi bili vi zadovoljni?

Pa btw imamo dva soseda tu v naselju z tujimi tablicami, en ukrajinske en ruske. Ta z ruskimi jih je menjal par tednov nazaj, je pa že ene tri leta tu, ne vem zakaj jih ni prej. Ukrajinski avto je pa tu tudi že skoraj eno leto. Niso vsi z ukrajinskimi tablicami begunci. Pa tudi če so….bi mogli očitno izgledat kot begunci. Fak glupega folka v tej državi.

Polnorita bogataška zalega je to. Saj je pri nas enako, kdo najprej vse izropa ko se kaj obeta, od wc papirja dalje? Kdo bi pri nas najprej bežal, oziroma je že bežal 91, pa takrat ni bilo nič?

Morda je pa dobro, če bo res vojna povsod, ker zalega ne bo imela kam bežat in jo bodo kot nesnago ljudje sami počistili.

Kaj imate proti bogatim ukrajincem pri nas.

Pa tako radi bi vi  vsi imeli denar,bili bogati.

Hvalite Goloba, je sposoben bogataš (zase je dobro poskrbel), zato ga boste volili.

Denar na kup leti, enim pa spet ni prav.

Ampak res, kako si drznejo Ukrajinci imeti dobre avte. Kaj si pa domišljajo. Bi morali pridet k nam z jugoti. Resno ste trčeni ljudje. Tako hudičevo foušljivi, da vas žre ker so ljudje, ki verjetno nimajo več doma v boljšem avtu kot ga imate sami. Ko bi vso to energijo obrekovanja in ukvarjanja z tujimi ljudmi ter foušijo usmerili v kaj produktivnega bi mogoče tudi vi imeli boljše avte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close