Bogati ali srečni
Joj, Kristus no, nekje med kilometri citatov sem se zgubila. Konec sveta!
Da ne bo dileme, ponavljam
“Če hoče lahko tudi takoj gre. Ga nimam privezanega na ketno. 🙂
Niti kaj dosti ljubosumna nisem, je bolj on.
Ni edini moški na svetu in jaz nisem edina ženska. Kaj bi filozofirali dalje.”[/quote]
Uf tole si pa v afektu pisala? Kaj ti je storil? 🙂
Joj, Kristus no, nekje med kilometri citatov sem se zgubila. Konec sveta!
Da ne bo dileme, ponavljam
“Če hoče lahko tudi takoj gre. Ga nimam privezanega na ketno. 🙂
Niti kaj dosti ljubosumna nisem, je bolj on.
Ni edini moški na svetu in jaz nisem edina ženska. Kaj bi filozofirali dalje.”[/quote]
Uf tole si pa v afektu pisala? Kaj ti je storil? :)[/quote]
Kdo? Matjazko al moj? 🙂
Kdo? Matjazko al moj? :)[/quote]
tvoj :)[/quote]
On nič. Sam včasih mi gre malo nekam takšno podj…, ko ti nekdo začne nekaj kaj vse bo meni moj naredil, pa ljubica, pa una ženska, druga ženska, pa neka strast gore dole , pa ne vem kaj še vse. Ja kot da sem stara 15 let. Ne vem zakaj toliko moških misli, da so ženske obsedene z neko ljubosumnostjo. Če bi se jaz hotela sekirat zaradi takšnih hipotetičnih situacij, ali pa v končni fazi tudi zaradi vsake ženske, ki jo moj vidi v živo, bi bila lahko že nekaj let v umobolnici. On pa prav tako.
Kot da je smisel tega, da si z nekom, da 20 ur na dan seksaš, preostale 4 pa si napsihiran, da tvoj ne bo s katero drugo seksal. Pa dajte no, umirite se malo.
Jaz ne živim v nekem silnem strahu, da bo on kar nekam šel, pa da ga bo kakšna druga zapecala, pa ne vem kaj. Niti se mi ne zdi konec sveta, če pride iz takšnih in drugačnih razlogov do konca neke zveze. Seveda se človek trudi, da se to ne zgodi, če pa se, pa pač se, tudi to je del življenja. Malo bedno mi je takšno razmišljanje. Saj ni tisto, kar mene definira v življenju samo to, da sem od nekoga žena. Ali pa da je on samo moj mož. Sva samostojni osebnosti, ki skupaj dobro funkcionirata, lahko pa preživiva tudi eden brez drugega. Meni na konec pameti ne pride, da bi mu visela za vratom 24 ur, pa ga kot kak pudelj spremljala na vsakem koraku, mu bila samo v okras. In tudi on mi ne mori non stop s svojo pristonostjo. Saj sva ponosna drug na drugega, še posebej njemu godi kakšen zavisten poglen. Ne bo me pa zaradi tega razkazoval kot neko svojo bedno trofejo, kot da sem stvar, okrasek, ura za na roko, ne pa človek. In tudi na druge ženske ne gleda tako kot da so samo stvar, o kateri moški razmišlja samo ali bi jo al je ne bi. Eni, tudi kdo na tem forumu, so glede tega sploh neverjetni. Znajo tako ponižat žensko, zreducirat njeno osebnost na en sam organ, da to res ni. In še fajn se jim to zdi.
tvoj :)[/quote]
On nič. Sam včasih mi gre malo nekam takšno podj…, ko ti nekdo začne nekaj kaj vse bo meni moj naredil, pa ljubica, pa una ženska, druga ženska, pa neka strast gore dole , pa ne vem kaj še vse. Ja kot da sem stara 15 let. Ne vem zakaj toliko moških misli, da so ženske obsedene z neko ljubosumnostjo. Če bi se jaz hotela sekirat zaradi takšnih hipotetičnih situacij, ali pa v končni fazi tudi zaradi vsake ženske, ki jo moj vidi v živo, bi bila lahko že nekaj let v umobolnici. On pa prav tako.
Kot da je smisel tega, da si z nekom, da 20 ur na dan seksaš, preostale 4 pa si napsihiran, da tvoj ne bo s katero drugo seksal. Pa dajte no, umirite se malo.
Jaz ne živim v nekem silnem strahu, da bo on kar nekam šel, pa da ga bo kakšna druga zapecala, pa ne vem kaj. Niti se mi ne zdi konec sveta, če pride iz takšnih in drugačnih razlogov do konca neke zveze. Seveda se človek trudi, da se to ne zgodi, če pa se, pa pač se, tudi to je del življenja. Malo bedno mi je takšno razmišljanje. Saj ni tisto, kar mene definira v življenju samo to, da sem od nekoga žena. Ali pa da je on samo moj mož. Sva samostojni osebnosti, ki skupaj dobro funkcionirata, lahko pa preživiva tudi eden brez drugega. Meni na konec pameti ne pride, da bi mu visela za vratom 24 ur, pa ga kot kak pudelj spremljala na vsakem koraku, mu bila samo v okras. In tudi on mi ne mori non stop s svojo pristonostjo. Saj sva ponosna drug na drugega, še posebej njemu godi kakšen zavisten poglen. Ne bo me pa zaradi tega razkazoval kot neko svojo bedno trofejo, kot da sem stvar, okrasek, ura za na roko, ne pa človek. In tudi na druge ženske ne gleda tako kot da so samo stvar, o kateri moški razmišlja samo ali bi jo al je ne bi. Eni, tudi kdo na tem forumu, so glede tega sploh neverjetni. Znajo tako ponižat žensko, zreducirat njeno osebnost na en sam organ, da to res ni. In še fajn se jim to zdi.[/quote]
Lepo opisala bistvo veze, ni kaj dodat.
Eni pač na tak ali drug način hranijo ego ali izlivajo svoje frustracije.. nič hudega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.