Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bogati ali srečni

Bogati ali srečni

Ah daj no. Ti si eno temo, ki se začne ali bi izbrali bogastvo ali srečo v ljubezni, s tem zadnjim zapisom spremenila v čisto nekaj x. Začenši že prej s tem, da brez bogastva ljubezni sploh ne moreš imet in posledično niti sreče. Ti mogoče res ne.

In zdaj jaz nič ne razumem?? Kaj pa ti sploh veš kaj jaz razumem, pa od kod prihajam, pa kje sem bila in kam grem? A misliš, da živim na luni, da ne razumem preprostega dejstva, da človek, ki izgubi službo, ki je bil oropan vsega, vključno z dostojanstvom itd. ni srečen?? Pa kaj me imaš za bedaka?
A sploh veš od kod sem, pa kje sem živela, pa kdo so moji sosedje, sorodniki, znanci? Navsezadnje, s čim sem se tudi službeno ukvarjala? A misliš, da so se ljudje z revščino začeli spopadat šele dve leti nazaj?

Normalno, da človek, ki se spopada z revščino, ni srečen! Ampak če misliš, da moraš bit bogata, da boš srečna V LJUBEZNI, potem ne vem če boš kdaj. Lahko boš pa s svojm dragim uživala, se zabvala, seksala, flirtala, uživala v razvratu, itd. Tako si očitno ti predstavljaš začetek uspešne ljubezenske zveze. Ampak drago dekle, to NI jubezen. V mojem svetu tega ni.

Ker govora je bilo o sreči v ljubezni in to ni nujno neka splošna sreča, ki jo v javnomnenjskih raziskavam merijo z vprašanjem Koliko ste zadovoljni s svojim življenjem? Jaz sem lahko 100% srečna v ljubezni, s svojim življenjem ali življenjskim standardom pa sploh ne! Meni bogastvo ne pogojuje sreče v ljubezni.In to ni ne nič novega ne nič nenavadnega. Že stoletja nazaj so ljudje, ki so se imeli radi, se zaljubili, poročili, šli svojo “srečo” iskat tudi v tujino s trebuhom za kruhom. Srečo, ki je povezana z ekonomskim vprašanjem, ne ljubezenskim.

Saj lahko razumem tudi tvoj pogled, da nekdo, ki nima denarja, ne bo imel punce. Kaj naj šele rečejo v arabskem svetu moški, ki morajo toliko in toliko denarja nabrat, da sploh lahko začnejo razmišljat o tem, da bi se ženili.
Ampak to je tvoj princip razmišljanja. Mogoče je takšno razmišljanje danes pogosto, ni pa absolutno. Jaz tako ne razmišljam. Vsi tako ne razmišljajo.

Bikini_, že prej sem ti napisal “relax”; ženska je, če se strinjaš z mano ali ne kratkomalo omejena (ne premore skorajda nobene širine, ki jo ponuja svet).

Ne želim ti nič.

Hehe, Bikini_, good point. Življenje je vselej nepravično in za večino je prav, da je tako.[/quote]

Neverjetno, koliko sebe pokažete predvsem takrat, ko ne pišete o sebi.

Tistim, ki ste mi bili (pa čeprav vam tega nisem napisala) po svoje dragi: hvala za vse. A to res ni družba zame…[/quote]

Kako že gre ona viža: “Adijo, pa zdrava ostani..”

No evo.Kako lepo se da napisati v stilu Bikinke.Všeč.

Men tut. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Men tut. :)[/quote]

Lahko me kopipejstate. Ne bom uveljavljala avtorskih pravic. 🙂

Men tut. :)[/quote]Lahko me kopipejstate. Ne bom uveljavljala avtorskih pravic. :)[/quote]Jst bi sam še en avtogram zraven, a lahko? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lahko me kopipejstate. Ne bom uveljavljala avtorskih pravic. :)[/quote]Jst bi sam še en avtogram zraven, a lahko? :)[/quote]

Eh, to je za slavne. Jaz to nisem.
Bom dala prstni odtis. 🙂

sem bogat in srečen in to nikoli ni bila stvar izbire, zgolj in samo stvar dojemanja resničnosti

Jst bi sam še en avtogram zraven, a lahko? :)[/quote]Eh, to je za slavne. Jaz to nisem.
Bom dala prstni odtis. :)[/quote]Se bom pripravil….. :))))

Bogat tip lahko dobi bejb na kupe.

Hvala Bogu… saj za kaj drugega niso, kot za ponucat…

Bolj problem nastane, če si pošten, pameten, prijazen, super dečko, vendar brez denarja.
Če si pa grd, neumen, len, zoprn, ampak bogat, pa ni težav. Potem se ženske lepijo nate.

Kakšne le in koliko so vredne tiste ženske….

Kakšne le in koliko so vredne tiste ženske….[/quote]
Ženstvene kjut barbike.. kaj še hočeš več?
Možačo z večjimi bicepsi od tvojih?

čist tko:
od kod sploh so nastali predsodki o lep & reven & drkađija grd & bogat & jebać, … ☺

in zakaj splog kakšna zamera, foušija enih drugim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vse že ne. Pa kdo ti je kriv, če se ukvarjaš z napačnimi.
Tiste, ki padajo na grde, lene, neumne, … in bogate so ravno pravšnje za takšne tipe.

Veš kaj je še hujšega od napisanega? Če si pošten, pameten, prijazen, super dečko, pa še bogat zapovrh. Tudi če boš iskal prijazno in pošteno žensko, jo boš težko našel, ker se bodo takšne na veliko izogibale tipov okoli katerih frči na tone perja.

Ker se ukvarjajo z “napačnimi”. 🙂

Če se v življenju trudiš in delaš pošteno, dosežeš rezultat in znaš biti zadovoljen s tistim, kar imaš in kar si ustvaril, še posebej če to ustvariš iz nič in to ceniš. Za pravo srečo niti ni potrebno ogromno, s finančnega vidika gledano, da si lahko srečen. Pravo bogatstvo je v drugih stvareh, okolici, ljudeh ki te obkrožajo, s katerimi si deliš življenje in ga na polno živiš.

Ma ni Ženska vse kar nosi kiklo…. 😉

mhmmm s tem RKC futra ljudi že 2k let, da se lahko sama bogati….
ampak se načeloma strinjam, ni vse v denarju, je pa veliko 🙂

Močno psiho imajo v smislu, da so navkljub svoji usodi pozitivni ljudje, da imajo določene cilje v življenju in so nekako sami sebe sprejeli. Menda ja ne misliš, da nekdo, recimo v najstniških letih, nima nobenih problemo glede soočanja s tem? Ima jih, tudi če je pshično zelo močan in ga ne sesuje vsaka malenkost.
Ne vem kaj je tako zelo posebnega v tem mojem stavku. Psihično močni ali če hočeš stabilni ljudje imajo ponavadi manj kompleksov. Imaš pa tudi ženske ki imajo po domače povdano zj… psiho in bodo že zaradi po njihovi oceni predebele riti, razvile nevemkakšne komplekse.
Žal je tako, da nekatere psihične težave, izvirajo tudi iz videza. In da nekatere telesne hibe lažje prenašajo psihično močnejši ljudje.

Tudi s tem se strinjam, sicer malo za hec in malo za res, z denarjem si tudi spake lahko kupijo lepotne operacije.

mhmmm s tem RKC futra ljudi že 2k let, da se lahko sama bogati….
ampak se načeloma strinjam, ni vse v denarju, je pa veliko :)[/quote]…itak da je bolje jokat v BMW-ju, kot na biciklu…:))

Jaz vedno občudujem tiste, ki so si v življenju nekaj ustvarili in so tudi med seboj tudi kot družina, kot celota tesno povezani.
Tako da menim, da je prava mešanica vsega najboljša kombinacija…

????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close