Bodo Tonina lahko tožili?
Boris03, 11.05.2022 ob 20:39
Smešni ste. Kdo ga bo tožil in zakaj? Čeprav sem osebno proti NATU, moramo obveznosti izpolniti in to nima nobene povezave z aktualno oblastjo. Naša obveznost je bila z oklepniki opremiti dve prehotni bataljonski skupini, dobili smo “popust” in opremljamo samo eno.
Eno so obveznosti do NATA, drugo je nakup oklepnikov brez obvezne opreme. Tu je problem, honey.
a bejž no, 11.05.2022 ob 20:43
Eno so obveznosti do NATA, drugo je nakup oklepnikov brez obvezne opreme. Tu je problem, honey.
Kaj je pa obvezna oprema? Sicer ne razumem, zakaj kupujemo nemške, če imamo infrastrukturo za finsko/slovenske oklepnike (Patria), po moje se tu nas nič ne vpraša… Nato določi kvote, opremo itd., naši samo podpisujejo pogodbe.
Boris03, 11.05.2022 ob 20:49
Kaj je pa obvezna oprema? Sicer ne razumem, zakaj kupujemo nemške, če imamo infrastrukturo za finsko/slovenske oklepnike (Patria), po moje se tu nas nič ne vpraša… Nato določi kvote, opremo itd., naši samo podpisujejo pogodbe.
Kupovanje orožja zaradi kvot je idiotsko do amena!!!!!! Ob tem, da niso niti preverili, če naši mostovi sploh nosijo te tanke.
Saj se ve, 11.05.2022 ob 22:41
Evropska unija se mora pustiti jebati Ameriki, saj je Amerika šefica EU, pa tudi Nata.
Slovenija je pa ena majhna, obskurna in nepomembna državica, katere mnenje sploh nikogar ne zanima. Mi se moramo pa pustit jebat Evropski uniji. Pa Natu seveda tudi. To je pač realnost.
Res je. Ob tem jih “naša varnost”, niti najmanj ne zanima… Vojna v Evropi je užitek za ZDA, njihovo edino preostalo industrijo (orožarsko), vse ostalo so preselili na Kitajsko. Land & lease je pa prodaja orožja za vsaj dvakratnik “relane” cene z obročnim in odloženim plačilom. Lahko bi se vprašali, zakaj se dolar trenutno krepi, euro pa pada…
Pa kako eni zagovarjajo Tonina, samo da izražajo strankarska načela.
Tako so močno zaljubljeni v desnico in/ali Tonina, da jih niti briga ne, če zato ne bodo denarja zanje same/za bolnice/oskrbo za ostarele…
In potem še govorijo, da je bilo v Jugi slepo verovanje v Tita, trenutno mislim, da je slepo verovanje v Tonina.
Forum je zaprt za komentiranje.