bodite pozorni
Sam malo za starše, pa tudi za ostale. Bodite previdni pri izletih, potovanjih in raznih zadevah z Jupiter agencijo. Meni (in žal nisem edina!) so letos dokazali, da znajo res naredit čago in pijanico za mladino, o poslovanju oz. odnosu in poslovnosti pa žal nebi. Če je dovolj nekaj za mladino, mora verjetno tudi starš bit zadovoljen, žal pa imamo odrasli drugačna merila – žal zato, ker nam staršem ni dovolj sam da se čaga in pije, ko pa pride do kakšnega problema pa žal odpovejo, oz. te ignorirajo, oz. te še osmolijo za denar. In potem ti taki ljudje govorijo, kako določenim ni za zaupat, pa še čudijo se, da je toliko slabega povedanega o njih.
Moj otrok je šel letos prvič in zadnjič na kakšno zabavo z njimi, in tudi vsem poznanim ter nepoznanim povem v opozorilo, da če bo kaj narobe šlo, se ne bodo zavzeli, al pa upajmo da rabijo čas.
Sam za info. zakaj toliko jeze v meni – čez nekaj dni gremo na morje, otroku pa že skoraj mesec dni pošiljajo dokumente, ki so bili odtujeni ali pozabljeni (ni važno, našli so se!), pa smo že nakazali stroške poštnine, poslali potrdilo, in vse to je v SLO, kaj bi bilo, če bi bila tujina??? Upam da dobimo kak odgovor, kajti v nasprotnem bo res treba na policijo, kajti zaupanje je splavalo po vodi, jeza pa se kopiči.
Forum je zaprt za komentiranje.