Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOBU BOB

BOBU BOB

Zaupaj mi skrivnost… V kaj naj dam keš? xrp, cardano, xlm?

Raztalaj ga revežem, ki nimajo niti za kruh in mleko, ostalo pa porabi za užitke. 😁

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Če vlagaš manjše vsote, v nobeno od teh. Če vlagaš večje, pa čim bolj razprši. Nikoli samo v eno. Niti ne samo v tri.

Če vlagaš manjše vsote, v nobeno od teh. Če vlagaš večje, pa čim bolj razprši. Nikoli samo v eno. Niti ne samo v tri.
[/quote]
Kaj pa uma in aave coin, sta perspektivna?

BTC, ETH, ADA s temi ziher ne moreš zgrešit.

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

[/quote]

Zakaj ne v te? v Katere pa

A mene sprašuješ? Če je odgovor DA, te bom razočaral. Ne dajem nasvetov iz več razlogov.
Lahko ti odgovorim na kakšna vprašanja in dam kakšen namig, če poznam zadevo. Nikoli pa ne bom svetoval v kaj naj investiraš.

Kaj pa uma in aave coin, sta perspektivna?
[/quote]

Iz Aave sem jaz iz vložka sto evrov naredila par jurjev. 🙂 Uma ne poznam. Vložiš v več coinov, ker ni nujno, da so vsi enako perspektivni.

Zakaj ne v te? v Katere pa
[/quote]

Če sestavljaš portfelj, je okej, če pa bi rad iz malo naredil veliko … Boš zadovoljen, če se bo do pol leta samo podvojilo, če bi se lahko početverilo? Išči coine, ki so bolj na začetku, kakšen nov projekt. 10 x gains se temu reče. Ogromno coinov je skočilo toliko samo v zadnjih treh mesecih. Ada je bila zelo blizu temu, pa App coin, KSM, SPI. Cel kup projektov.

BAT v treh mesecih z 20 centov na 1,3 evra, CND z 0,07 na 0,4.

v moj sef ☺️

Neprmicnine. Stanovanja v lj. Slovenska obala. Parkirisca.

Najdi si mlado babo. V pol leta boš ostal brez denarja in ne boš imel problema kam denar naložiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close