BOB telefonija
Jaz sem isto razmišljala, da bi šla na predplačniški paket, recimo Bob ima ceno klica 0,69 centa/minuto, s tem, da je obračunski interval 60sekund. A se splača ali ne, je odvisno od uporabnika. Malo moraš naštudirat kam in koliko kličeš, koliko prenosa podatkov porabiš, s tem, da upoštevaj, da če greš v nakup bolj zmogljivega telefona, je tudi poraba neta večja, ker lahko več stvari počneš,tako, da malo zapiši svoje potrebe.
Drug vidik je pri katerih omrežjih so tvoji frendi, ki jih kličeš najbolj pogosto, niso zanemarljivi tudi manj pogosti klici, ker ti znajo nabit račun na momente, ko kličeš več.
Zato sem nekako prišla do zaključka, da se predplačniški paket splača samo, če kličeš večinoma v omrežja v katerem si tudi sam pa še to ne kaj dosti, sicer naročnina absolutno, saj imaš števce in spremljaš.
Že kake pol leta se mi zdi najbolj konkurenčen Tušmobil. Pred dnevi sem brala članek kako jim število naročnikov pridno raste. Kaže, da so pri Tušmobilu v obdobju razcveta ala Simobil pred leti, ko je oral ledino z Mobitelom. Če se prav spomnim je že vsak 8 Slovenec pri Tušmobilu.
Pa še to – mobilno številko lahko zamenjaš ali obrdžiš pri kateremkoli operaterju.
Tušmobil je uspešen tudi zato, ker če kupuješ v trgovinah Tuš, z lojalno kartico tudi nabiraš bonus, ki ga lahko koristiš pri njihovi mobilni ponudbi. Žal Telekom nima sklenjene nobene take pogodbe s kakšnim trgovcem prehrambenih artiklov…. In tukaj jih nese v velik minus in Tuš pridobiva nove naročnike precej hitro tudi na ta način. Enako je z bencinskimi črpalkami – v tujini ta koncept zelo dobro deluje ) npr. francija, Španija)
Živimo v časih, ko bomo začeli gledati na vsak cent, ker današnji cent je kar nekaj vreden v primerjavi s s prejšnjim tolarskim. Pomembno bo, kje bomo in kaj bomo lahko še dodatno vnovčili iz raznih bonusov. Bomo postali taki kot nekateri Američani, ki zbirajo kataloge s kuponi ali pa jih tiskajo s spleta in vnovčujejo ugodnosti dan za dnem in prihranijo kar precej 🙂
Moževa familija je od nekdaj kupovala bolj v Tušu, sedaj tu, kjer živimo, nam je najbližja trgovina tudi večji Tuš.
Kar se tiče pa lojalnosti – meni so prišle prav Tuševe pike tako za bencin ali za impulze, nebi jih vnovčevala, če mi nebi koristile. Jaz mislim, da je pomembno tudi, da zna mobilni operater tudi obdržat svoje naročnike. Če samo pomislim na prejšnjega, me prime slabo. Celo porodniško sem imela težave z računi, ker v klicnem centru naprimer niso zavedli spremenjenega obračunskega intervala, niso me odjavili od komercialnih sporočil pa še kaj bi se našlo. S Tušmobilom sem zadovoljna, imam pa naročnino Free paket.
Pomiri se, te daje vreme, ko primanjkuje sonca in serotonina, hormona sreče? Kaj te moti, če kakšno mnenje podelimo, pa čeprav malo na ovinek?
Aha, glede BOB-a želiš met odgovor: osebno ne zaupam prevečnjihovim čeprav mamljivim ponudbam, ker ravno Tuš dobro spodkopava tržni delež in vprašaneje časa je, kdaj bo prišel stopničko višje oziroma pred enega izmed konkurentov. Razumljivo sedaj?
Samo si gledala pa mal narobe, ker pri BOBu je vseeno v katero omrežje kličeš, saj so cene klicev v vsa omrežja enake.
Pa ni mi ravno jasno, zakaj bi vzel predplačniški paket, če lahko vzameš ali BOB mini za 6,9 € , kjer imaš 200 klicev in 200 SMS (če si čez je pa 0,04), ali pa navaden paket, kjer te pride klic 0,04 cente, plačaš pa konec meseca s položnico.
Vsekakor priporočam vsakemu, ki želi menjat operaterja oz ponudnika, da si prej pogleda kam največ kliče in koliko katerih storitev, ki padejo v paket storitev zares potrebuje. Tako, da naj začetnica napiše, pa bo lažje kaj pokomentirati. Ma dvomim, da bi mamici zneslo z 200 klici čez mesec. Potem pa fašeš položnico za 54€.
Osebno imam izkušnje z Bob operaterjem. Kaj naj rečem. Katastrofa. Za prenos številke rabijo več kot en teden. No mogoče več, ker mi zamenjave še vedno niso uredili.
Ko jih hočeš kontaktirati te preusmerijo na plačljivo številko 090. Da ne govorim o zaposlenih s katerimi potem komuniciraš. Nesramni….še bi lahko naštevala. Enostavno ne veš kam se obrnit, če imaš probleme z njimi. Odvrnejo ti, saj ste potpisali pogodbo:))
Jelka5 in drugi z izkušnjami pri bobu
Kaj to pomeni probleme pri prenosu številke? En teden je trajalo? A en teden nisi mogla klicat, ali nisi bila dosegljiva? Do sedaj sem že trikrat menjala operaterja, in prenesla številko,zmeraj je šlo gladko, oz. sem bila ves čas dosegljiva. Sedaj bi rada šla na bob, a mi je čudno, ker mi na njihovi brezplačni telefonski številki sporočajo, da klicni center ni dosegljiv!?? Čudno!
Pozdravljeni,
oče uporablja Bob-a od samega začetka in je super zadovoljen. Ima pa uno varianto za 0,04€/min. Prej je imel penzion paket (plačeval je tudi po 20€), sedaj plača max 5€/mesec. Glede na to, da ne govori kaj dosti – kaki dve uri na mesec mu ta paket super odgovarja. Tašča ki je prej dajala po 100€ na mesec – Mobitel (baba se res nikoli ne ustavi govorit!;-)) sedaj plača max 20€/mesec – ima pa Bigbob za 10€/mesec. Skratka same pohvale na račun Boba!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.