bob paket
sem pri bobu že nekaj časa
1. kupiš paket na prodajnem mestu (predplačniški ali naročniški, nima veze, oba sta enaka, beri naprej)
2. SIM vstaviš v telefon
3. pokličeš na brezplačno številko in s tem aktiviraš 100 minut/SMS
ok, zdaj imaš pa dve opciji
1. lahko začneš uporabljat bob paket, porabiš teh sto minut in kasneje napolniš račun z vrednostno kartico – torej si predplačnik. tega paketa ti ne priporočam, ker, prvič, minuta klica stane 6,9 centa (SMS enako) in drugič, predplačniške pakete se mora polniti vsakih nekaj mesecev, da številka ostane aktivna. pri bobu je to na tri mesece, enako kot mobi recimo
2. na uradni bob strani se prijaviš za naročniški paket. trenutno sta dva. paket 4 cente je zelo zanimiv in je odlična zamenjava za predplačniški paket, ker:
– ni naročnine
– je cena klica samo 4 cente na minuto (SMS enako)
– plačaš natanko toliko, kot porabiš. če ne kličeš nič, dobiš položnico 0€
– številka je vseskozi aktivna
drugi paket je pa 200min, naročnina pa znaša 6,9€. dobiš 200 minut + 200 SMS. ko/če to prekoračiš, imaš enako ceno kot pri zgornjem paketu, vse po 4 cente
3. poštar prinese pogodbo, podpišeš, dobiš kodo
4. s to kodo dokončno aktiviraš naročniški paket na bobovi strani
še tole, če boš sklenila naročniško razmerje 6,9€ in ti bo od prej ostalo še kaj začetnih bonus minut, se ti bo odštelo od prve naročnine. pri paketu bob 4 cente pa pač ne boš plačevala nič, dokler jih ne porabiš
to je to
A mi lahko še razložite, kako gre to, če hočeš obdržat številko?
Kupiš njihov paket, vstaviš njihovo SIM kartico z njihovo številko in potem pri registraciji zahtevaš prenos številke?
Zanima me, koliko časa traja, da spremenijo številko? Katero številko imaš potem v vmesnem času?
Pa še to me zanima, a pri prenosu številke vse oni zrihtajo pri starem operaterju in prekličejo tvojo naročnino, ali moraš še sam kaj okoli letati?
Kupiš njihov paket in se registriraš ali preko interneta ali po telefonu. Vse imaš priloženo – navodilo.
Potem vstaviš njihovo SIM kartico in si kao na novi številki. lahko si pa še na stari (če imaš 2 aprata lahko obe št. uporabljaš)
Čez 1-2 ti dostavijo osebno preko pogodbo. Tam izpolniš da obdržiš staro številko.
Vse ti oni uredijo pri starem operateju. Nimaš nobenih pota. Tudi z naročnino – 5 eurov je meni zaračunal stari operater za prenos
Da ti spremenijo številko iz starega operaterja na BOB traja cca 1 teden.
Jaz imam big boba (mesečno cena 9,9 eurov, mini bom cena 6,9 eurov).
Stroški za big boba so slediči ob menjavi:
15 eurov stane paket ko ga v startu kupiš
takoj pri big bobu dobiš zastonj 200 minut pogorov in 200 SMS (to je čisto res)
5 eurov plačala staremu operaterju za prenos številke.
Preverjeno deluje imam 2-3 mesece. Še enkrat povem, dobra ful zadeva za klice in SMS,
internet za doplačilo.
A veš, da ste me prepričale. Jaz telefon res rabim samo za sms in telefoniranje. In zdaj imam račun vedno okrog 30 eur, ker imam čisto navaden, star paket, brez vseh ugodnosti, ker se mi enostavno ni ljubilo nekaj iskat za par evrov ceneje. Tukaj bom pa 20 eur vsak mesec prišparala, ker sem pogledala, nikoli nimam več kot 200 min in seveda tudi blizu ne 200 sms.
OKEJ MENE ZANIMA VELIKO! jaz hočem imet bigbob!
1. a samo prek spleta in preko telefona se ga da naročit??
2. tako da plačam14,60 za sim in pol še enkrat 9,90 da mi naloži 1000 minut in 1000 sms-of ??
3. in pol mi na dom dostavjo pogodbo ne? in potem tam napišem da hočem met staro številko pa čeprav se začne z 051…. ?
4. zdej na razumem kdaj mi bodo nakazal teh 1000 minut in 1000 sms-of ? ko prek interneta naročim ali komaj ko mi pridejo na dom z pogodbo ??
5. kaj pa če te kdo kliče z mobitela na bob ? kolk približin tist mora plačat ? kaj dražje je ?
Bob je čisti nateg. Tudi jaz sem želel k bobu. Sama sreče, da še nisem prekinil pri mobitelu. Kupim sim kartico in ko jo želim aktivirati nič od nič. (mrtva kartica – niti PIN kode mi ne zahteva) V njihovi brošuri piše da lahko za pomoč pokličeš 090 068 068. Že dva dni se nihče ne javlja. Tako da samo stran od boba. Že to mi je sumljivo da nimajo NITI ENE poslovalnice. Hvala za bob. Raje kak evro več pa vsaj vem kaj imam.
Z bobom drugače nimam izkušenj, nima nihče od prijateljev. Ti pa predlagam da pogledaš še eno opcijo, ki jo boljše poznam, in sicer tušmobilov free2go, to je drugače predplačniški paket, kupiš pa ga lahko skoraj povsod, tud na pumpah. Imajo pa ga zdaj v akciji in te pride 3,50 eur, minuta pa je 0,12 ampak si lahk nižaš tarife. No to je seveda v primeru, da ti je opcija tud predplačniškega imet 🙂
https://www.bob.si/postani-bob-narocnik/prijavi-se/bob-narocnisko-razmerje vpišeš svojo bob številko (068) in te potem preusmeri na stran kjer vpišeš kodo… Glede na to, da si to spraševala 2 dni nazaj predvidevam da si že uredila.
Bob je ćisto v redu. Jaz sem pri bobu že nekaj mesecev in vam iz svojih izkušenj povem, da sem si svoje stroške za GSM zmanjšal za 60%. Pa telefoniram kolikor pač rabim in pošiljam SMS-e. Res pa je, da na telefonu ne “visim” po cele dneve kot nekateri potem pa pizdarijo čez stroške.
Telefon je za dogovor in ne za pogovor. 90% uporabnikov GSM si je sama kriva da si nabija stroške. Jaz imam internet doma in ne rabim brskati po internetu na cesti. Tako nujno pa ni nikoli, da moraš za vsakim vogalom brskati po netu. Bob je čisto OK. Nobenih problemov.
Tudi mene zanima ta bob paket. Sedaj uporabljam gsm na kartico vendar se mi je strošek telefoniranja povečal. Prej sem tistih 5 eur tudi po dva meseca uporabljala. Sedaj pa je strošek večji vendar vseeno se zanimam za tisti mini paket. Zanima pa me kako je s tem, da imam na telefonu na kartici kar nekaj stanja. Ali se to prenese na bob paket ali bi morala porabit kartico?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.