Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bo v ponedelek, 27. aprila, v Gardalandu gužva?

Bo v ponedelek, 27. aprila, v Gardalandu gužva?

Kaka izkušnja? Hvala.

Glede na to, da je tam v Italiji delovni dan, predvidoma gneče ne bo. sicer bo za vikend, ker imajo oni praznik 25.4.

Kakšno vprašanje….

Da, gneča bo. Večina ljudi tu gor nas namreč lahko vidi v prihodnost, zato je odgovor 100% pravilen.

Ja definitivno bo gužva, ker bodo naše agencije tisti dan navali z izleti v GArdaland. Tudi 25.6 je samo pri nas praznik pa ne grem niko več. SAmo eno leto smo bili in to sredi tedna smo čakali po več kot uro in pol na atrakcije.

Jaz ne grem več ob praznikih.

Kaj pa 28., 29. in 30., bo bolje?

Mogoče bo malo man, ma če bo vreme znajo ljudje iti kampirat ob Gardskem jezeru in zna biti gužva tudi ostale dni. Ma pomoje manj kot v ponedeljek.

Mi smo šli 2 leti nazaj na 27.4. v Gardaland – v parku gužve ni bilo, sami Slovenci, na cesti pa gužva za popizdit… Tam pri Mestre se vse zabaše, nazaj pa smo se vozili tudi “100 let”. Park pa smo brez težav celega pregledali, nekatere atrakcije tudi po 2x (bolj popoldan).
Za 25.6. pa tudi jaz ne grem več, ker takrat je pa polno končnih in maturantskih izletov, in je gužva ful.

mi smo bli tudi čez prvomojske, pred dvemi leti, ne vem točno kater dan, zdi se mi da 28. pa je bla nora gužva, niti pod razno nismo vidli vsega

Po vsej verjetnosti bo gužva, ker je pri nas praznik in veliko agencij ima aranžma za 27.april. Najbolje je iti med tednom , ma kadar ni nobenih praznikov v bližini:)))
Ker zdej so prvomajski prazniki pred vrati in gužva boooo.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Na strani od Gardalanda je koledarček kdaj pričakujejo največjo gužvo.

http://www.gardaland.it/en/orari/

Ja, ste optimisti. Jaz se že par dni sekiram, saj je napovedano dežvje za naslednji teden v Italiji.

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|IT|IT020|GARDA&metric=1

Mi smo se prijavili in smo v tretjem avtobusu (kompas)

Pred 10 leti sem bila na ta dan, lilo je kot iz škafa, ampak NOBENE gužve, nikjer čakanja. Smo nabavili pelerine in uživali. No, eni bolj, drugi manj.

Vedno je gneča, mi pa rinemo tudi letos v Gardalend. Držimo pesti za dobro vreme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close