Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bo Maša Kociper nova ministrica za pravosodje?

Bo Maša Kociper nova ministrica za pravosodje?

Evo, pa še SAB v koalicijo, pa naj še kdo ne reče, da nimam dobrih idej?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

daj spizdi s to tvojo nesposobno Mašo !!

Mmmm Maša cukrček.

Maša super. Mali krogec. Veliki krogec. Reče veliki krogec, sedaj pa popolnoma razumem, kako grem v Mali krogec.

No, a ni idealna za to funkcijo? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

ijm frmli beliv Maša is not a problem it is a solušen

Če je lahko Janša zdravstveni minister, je lahko pravosodni tudi Mašina petletna nečakinja. Mi itak ministrov že dolgo nimamo več, če kdo ni opazil.

tolk se strinjam, da bit taka vlada, da najameš 4 miljarde kreditov in s tem nič ne ustvariš, je lahk tud moja stara mama. Najameš, razdeliš pol pa se vprašaš, če bo to mogoče treba vrnit.

Če hočejo financirati vse te leve besposličarje, morajo žal najemati kredite.

Odgovor na objavo uporabnika
plavalci v praznem bazenu, združite se, 29.05.2021 ob 16:33

Če hočejo financirati vse te leve besposličarje, morajo žal najemati kredite.

Pa SDS-troli tudi niso zastonj.

alenka bra with free shipping, 29.05.2021 ob 11:44

tolk se strinjam, da bit taka vlada, da najameš 4 miljarde kreditov in s tem nič ne ustvariš, je lahk tud moja stara mama. Najameš, razdeliš pol pa se vprašaš, če bo to mogoče treba vrnit.

Bom rekel Grimsu, ko ga naslednjič kej v Kranju vidim, da tvojo staro mamo dajo na ministrski stolček, ker je tako zelo sposobna. Škoda, da se ni dedovalo na vnuka.

PIKULET CENZURIRANI, 29.05.2021 ob 22:34

Bom rekel Grimsu, ko ga naslednjič kej v Kranju vidim, da tvojo staro mamo dajo na ministrski stolček, ker je tako zelo sposobna. Škoda, da se ni dedovalo na vnuka.

Grims za predsednika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close