Bo kaj tvitnil?
Maske, razdalja in ostalo je pa kje? A virus v tujini ne ogroža ljudi? In potem taki rajo je…..?
https://siol.net/novice/slovenija/jansa-jedrska-energija-bi-lahko-nadomestila-fosilna-goriva-564920
čakam, 01.11.2021 ob 22:27
čakam, da tvitne, da je od jutri naprej šolanje od doma…
Jst tud, verjetno bomo od ponedeljka spet doma, drugače pa od 15.11. sigurno, ko bo popolni lockfown. Je…..naj se v zabito glavo res, prekleti lažnivvi. Kje oni v nedeljo dobijo take številke, ko se noben sploh ne testira. Spet zavajajo, grozijo, strašijo in mi hlapci bomo spet doma zaprti. Ampak tokrat ne več, dovolj je bilo laži.
Sami psijopatski lažnivci, 01.11.2021 ob 22:35
Jst tud, verjetno bomo od ponedeljka spet doma, drugače pa od 15.11. sigurno, ko bo popolni lockfown. Je…..naj se v zabito glavo res, prekleti lažnivvi. Kje oni v nedeljo dobijo take številke, ko se noben sploh ne testira. Spet zavajajo, grozijo, strašijo in mi hlapci bomo spet doma zaprti. Ampak tokrat ne več, dovolj je bilo laži.
doma pa bi vse zapirali. te številke nedeljske so najbrž precej pretirane.
Bobu bob, 02.11.2021 ob 00:29
Eden izmed največjih nategov. Dokler so kamere vklopljene so maske gor…ko jim nekdo reče, da so kamere izklopljene…dobesedno padejo maske.
Nihče jim nič več ne verjame zato se zatekajo k fašističnim metodam, represiji, manipulacijam…PCT in diskriminacija, krasni novi svet.
Tudi pred kamerami so že brez, na slikanju.
Kaj je z ljudmi narobe, da tako mirno opazujejo izvajanje genocida.
https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/1213580612461534
Virus je res nevaren…
https://www.facebook.com/100000563908456/videos/620166925788813
yram, 02.11.2021 ob 08:10
Ampak res, sami se ne drzijo ukrepov (maska, distanca itd) ni cudno, da se jih tud ljudje ne. Vsak dan vec okuzb, oni pa kot da ni nic. Hebe se jim za nas.
Eno počno, drugo pričakujejo, zahtevajo od ljudi. Res, kdo bi jim lahko verjel. Sami bi morali biti za zgled. Brez mask, brez razdalje, rokovanje, trepljanje po ramah ravno ni nek zgled za tiste, ki morajo na test, če hočejo v službo, šolo….((
Mnja, že od začetka koronske zgodbe osveščam o vseh teh svinjarijah vladnih.. pol pa berem da sem jaz krava oni so pa dobrohotniki ki nam želijo samo dobro.. hahahahahaha….
No kaj sedaj porečejo taisti, ko imamo SPET dokaze o ponovnem neupoštevanju njihovih lastnih ukazov? Ali smo na tapeti le ljudje, ki upamo reči resnico in njihovi laži nismo nasedli? In potem številke niso prirejene? Tudi na dan ko je večina testnih točk zaprtih?? Verjamete tistim ki svojo besedo požrejo takoj ko jo izgovorijo!
Epic Fail, 02.11.2021 ob 08:14
Takoj ko reši(jo) planet… bo(do) nazaj z rešitvami za vas. Bodite potrpežljivi. ?
Supertwito! ?♀️?♀️?♀️
Resil bo planet, resil virus, resil Slovence..
Vceraj sem po tv slucajno slisala, mi smo poslali 50 clansko delegacijo!!??
V drzavi je alarmantno stanje v vseh pogledih, oni se pa 1. setajo po svetu in 2. trosijo denar, ki ga ni!
Resno?!
nas Supertwito, 02.11.2021 ob 09:32
Supertwito! ?♀️?♀️?♀️
Resil bo planet, resil virus, resil Slovence..
Vceraj sem po tv slucajno slisala, mi smo poslali 50 clansko delegacijo!!??
V drzavi je alarmantno stanje v vseh pogledih, oni se pa 1. setajo po svetu in 2. trosijo denar, ki ga ni!
Resno?!
Pa brez mask, razdalje. Doma bi pa uvedli lock down.?! …((((
@ Supertwito
Ti se sploh ne zavedaš, kakšni so to čudodelci. Abrakadabra… in virus zapusti prostor. ?
.https://twitter.com/ProfessorFergu1/status/1454833375840178181
pa še brez zaščite, 02.11.2021 ob 09:36
Pa brez mask, razdalje. Doma bi pa uvedli lock down.?! …((((
Saj pa je vse prostovoljno.
Če se narod zapre, je to prostovoljno, če nosi nagobčnike, je to prostovoljno, če se cepi, je to prostovoljno…. Sodelovanje pri koronskem genocidu je prostovoljno.
Narod si tako prostovoljno piše sodbo sam.
Robi650, 02.11.2021 ob 10:30
Saj pa je vse prostovoljno.
Če se narod zapre, je to prostovoljno, če nosi nagobčnike, je to prostovoljno, če se cepi, je to prostovoljno…. Sodelovanje pri koronskem genocidu je prostovoljno.
Narod si tako prostovoljno piše sodbo sam.
Jemanje kreditov je prostovljno …
Forum je zaprt za komentiranje.