Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem BMW ali SAAB

BMW ali SAAB

Živjo!
Nameravam kupiti BMW 318d, oz. Saab 9-3 d. Cena za letnik 2003 je približno 3 milijone za oba modela. Zanima me, če ima kdo izkušnje z njima, oz. katerega bi mi priporočil.
Hvala.

SAAB

definitvno

Mislim, da ima Saab veliko več opreme kot bavarc, poleg tega je veliko bolj mehak, pa morda bi reku, da je za odtenek celo bolj poskočen od BMWa.

men je pa notranjost saaba mal čudna

Kaj pa mašina 1.8 bencin, a je požrešna?

Brez premisleka bi na tvojem mestu vzel Saab-a.
Je vsaj za mene avto, ki si ga ne upa kar vsak kupit… Ker je v sloveniji nekako določeno, da če ne voziš nemca, bavarca oz. v določenih prmerih francoza, nisi nič.

Lhko ti povem, da za SAAB-e do sedaj sploh ni bilo za dobit rezervnih delov. Če si jih pa že dobil so bili pa po naročilnici in prekleto dragi.

Z vso globalizacijo -> Saab 9-3 ima dizel motorje od alf, ostalo od opla, ker je lastnik vsega tega pač GM, bo pa glede delov verjetno lažje.

Je pa zoprn feeling, da maš SAAB-a, ki ima srce od italijana pa telo od Opla, pa tako drag je.

saab… to čigav je motor in čigavo je telo je brez veze razmišljat, ker je v tem času vse pomešan… kot je reku, raje bodi gentlemen v saabu kot frajer v bmwju 🙂

New Report

Close