bluetooth
Hvala za napotke, vendar imam še vedno probleme. Na telefonu imam vključen bluetooth “ON” in tudi telefon je viden ostalim napravam. Problemi so na računalniku – downloadala sem nokia PC suite, zagnala program, vendar, ko hočem zagnat povezavo bluetooth, mi javlja: te vrste povezave ni mogoče uporabiti. Preverite, ali je na voljo vsa strojna, programska oprema in gonilniki. Kaj sploh manjka na računalniku, da se ta povezava ne more izpostavit? Kabla pa na žalost nimam.
Hvala za odgovor!
pa imaš na računalniku tist modri zob? Vgrajen ali posebej preko usbja? Morda rabiš kak gonilnik za ta zobek – ponavadi pride priložen na kakem cdju.
Kateri prenosni računalnik, lahko iz kakšne nalepke prepišeš ime izdelka in kataloško številko (ponavadi na spodnji strani notesnika)?
Aja, če nimaš notesnika, vprašanje, če ima stacionarni računalnik bluetooth vgrajen… V tem primeru pa res svetujemo kabel, najbolj ziher.
Obstaja pa še tretja možnost, prenašanje kartice, če imaš v računalniku čitalec kartic. Ampak ta je malo štorasta.
Forum je zaprt za komentiranje.