Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Blondinke…

Blondinke…

Vidim, da imajo vsi najraje rjavolaske,hvala 🙂

Zame pač ne.

Ploh blondinko bi takoj zamenjal za prsato črnolasko.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kaj pa prsato blondinko? bi menjal??

Raje črnolasko. zadnje cajte so mi nekako crne pri srcu.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz imam naravno blondinko in je tako strastna kot nobena črnolasa ali rjavolasa ki sem jo imel pred mojo. Mojo ne zamenjam :))) ker je res cotkana kot cukerček. Črnolase so bolj piškoti:)))))

temnolaske… so bolj ženske, blondinke so punčke, igračke 🙂

men ni važno kakšne ima lase važno, da ima mačje zelene oči mljask. (sem jih videl na blondinki sem skoraj umrl od poželenja, črnolasa je bila pa strastna:))

sm naravna blondinka s takimi očmi,kot si jih opisal ti klovn 🙂

Pa če ima blondinka tesne oprijete kavbojke na privlačni postavi.To je super za pogledat,paša za oči in kar za globoko dihati.Pač moške normalne reakcija.Vse kar je privlačno na lepi ženski moški avtomatsko preleti z očmi,po možnosti in stanju skuša še kaj več.

Saj ne da bi se mešala v moške debate (samo včasih kaj pofirbcam, da se potem nasmejem), ampak: nimajo vse naravne blonde tudi svetlih obrvi in trepalnic. Jaz sem zelo blond (naravno) in imam izrazito črne trepalnice in obrvi. Oči imam rjave, mogoče zato, ampak ni vsaka, ki ima črne obrvi + trepalnice pobarvana, samo v inf.

Moja prijateljica je naravna rjavolasa in ima zanimivo čisto blond obrvi… In druga prijateljica naravna blondinka obrvi ima temnejše od rjavolaske…. Če bi imel na izbiro blondo in črnolaso bi izbral blondinko :)))

Ja fantje imajo pač rajš nas bjondice, poročijo pa se s črnolaskami in so potem nesrečni celo življenje in nas sanjajo ko seksajo 🙂

ja…kdo bi jih razumu

Jst sm za črno.
Od vseh odgovorov pa je najboljši Žanov. Ima rad vse, kar je privlačno na ženski, najraje pa kavbojke. Ha-ha-ha.
Koliko pa si star?

SVETLOLASKE RULAJO!!!!!!

Ej bjondica, to pa skor verjamem, da drži. Razlog je predvsem v tem, da bjonde prej dajo – to bi se po mojem dal dokazat z eno mini raziskavco, mogoče za kakšno seminarsko nalogo na kaki srednji šoli :-).

Po mojih izkušnjah bjonde prej dajo, ta črne pa bolš dajo. Je pa res, da se nisem drugače nikoli ubadal z barvo las – vsaka barva je dobra, če je ženska urejena, zapeljiva, zgovorna in ….. pohotna.

So že delali raziskave in so ugotovili, ravno nasprotno kot ti trdiš. Blonde so večinoma vedno bolj na udaru:)) kot črnolase zato potem vedno izgleda kot ,da blondinke rade hitreje dajo.

Imam pač rad erotiko,lepa privlačno oblečena sexi dekleta.Res ne vem kaj je tu smešnega.Tega nimajo radi pedri in zavrti moški.

po moje bolj butasto gledajo 😛

In kavbojke so ti višek erotike?

Žan napisal:

> Imam pač rad erotiko,lepa privlačno oblečena sexi dekleta.Res
> ne vem kaj je tu smešnega.Tega nimajo radi pedri in zavrti
> moški.

Ti še najbolj padajo na dodatke. Peder nisi, torej si zavrt? Ali pa si BI.
BI; pa ne moreš.

Oprijete kavbojke so na sexi postavi super in postavo še bolj naredijo skladno in popolno.Ali boš zopet napisal,kaj sem napisal 189 ?Napiši raje kaj ti rad pogledaš!

Eh smeško, padaš na klasičen stereotip o bjondah, da prej dajo. Ne vem pa, če je to res. Odvisno kaj je na drugi strani, ne? Dvomim pa, da katera črnolaska da boljše od mene! ;)) Pa pa smeško.

Bjondica, moram ti povedat, da nič ne verjamem na besede ampak samo na dejanja. Ne jemlji osebno, tak sem. Tko da, če me želiš prepričat, da daš boljš kot črnolaske, potem veš kaj moraš nardit.

PA PA

kiss kiss

Poljub je kralj dotikov

ZUJA RULESSSSSSSSSSSSSS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close