Blondinke…
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Blondinke…
Hey! Me zanima, če so vam bol kot druge všeč blondinke? Kaj si mislte o nih*? Najprej pogledate za nimi..? Zakaj so tako privlačne? Kaj je takega na njih? Torej kaj mislte o svetlolaskih,so vam bol všeč kot druge…
Blondinke so men osebno ZAKON!!!
Zakaj??? hmmm v bistvu nevem?
Sej ne recem da mi kaka druga ni vsec, samo meni se zdijo blondinke ze po deafoultu lepse 😉
SomeOne
Meni tudi blondinke nekako nežno in erotično obenem delujejo:))) črne naprimer samo erotično, nežno ne.
Vzbujajo erotično pozornost.Tudi jaz vsako zapeljivo Bjondo zelo rad pogledam in si mislim svoje.Kaj bi jaz s tabo …
črnolaske so zakon…
blondinka: vedno me vržejo iz tira:))))
hvala mali2. sem se že drla “kriiiiviiiiicaaaaa” 🙂 sem črna in ponosna 🙂
ja men so blondinke zakon!!!!!!!!!!!! rulajo!!! ha! Zakaj? hmmm so velik bol seksapilne,luštne,nežne,cotkane…..oglavnem…uf,uf!! Najbolše!!
svetlolaske? nepopisno čudovite! hjaaaa…..nežne,pametne…sexy…ne da se jih upisat!
Raje imam črnolaske ….njami…
ja svetlolaske so pa itak najbolše! valda an! a je sploh treba vprašat?! 🙂
eh ne treba vprašat ,pač izkušnje…imel sem blondinko,kaj je bilo pa več ne bom povedal…zato mam raje črnolaske,ker so edinstvene,pametne,strastne…
Blondinke so zakon pač tako je 🙂 saj so črnolase dobre sam so tko grobe in preveč hočejo biti podobne blondinkam pa jim ne rata:)
ja valda blondinke ruls!!! zakaj? ma nevem..so lepe,pametne,nežne,sexy…prjazne…oglavnem super!
blondinke te vedno tako nedolžno gledajo,da kar znoriš:)))) od pohote
Ah, ob teh postih sem pa res vesela, da sem NARAVNA bjonda:=))). Ma a so vam všeč potem tudi pobarvane bjonde, al govorite sam o naravnih bjondah?
Rjavi laski, rjave učke!
MA SVETLOLASKE SO NAJBOLŠE TO NI KEJ!
Spider prou imaš blondinke hitro dajo na 100km na uro ko črnolaske :)))
o naravnih seveda. Peroksidne so presvetle+narastek je grd. Poleg tega se pr farbanih zelo opazijo crne obrvi.
kaj pa naravne rdečelaske – tud spodaj rdečelaske
da hitr dajo..mislš? ej ne bi reku no! vsaj iz svojih izkušenj ne….ena mi je dala šele” čez eno leto kar sva hodila…a je blo vredn čakat! druga blondina čez pb. 5 mescev…tretja čez 2mesca…obistvu kokr je an.
kaja 26 kakšna pa si spodaj blond al črna?
svetlolaske so najbolše! pa če majo koj A košarco!
Forum je zaprt za komentiranje.