blond
Pozdravljeni,
Ličim se zelo redko, če ne kar skoraj nikoli. Imam zelo svetle blond lase in modrosive oči in zelo svetlo (nečisto, mešano)kožo. Moje oči se mi zdijo majhne in recimo ugreznjene, tako da del kože od obrvi do oči nekako “pade” na zgornjo veko in jo skoraj čisto prekrije. Kadarkoli torej nanesem malo senčila, se mi takoj nabere v grudicah “za” očesom. Da ne bo pomote s svojim videzom sem precej zadovoljna in ker se veliko ukvarjam s športom, sem rada naravna (torej ne-naličena). A včasih se je le treba…Kakšen mejkap mi svetujete, predvsem me zanimajo senčila (barve) in šminka…?! Kako naj optično povečam (potegnem navzven) oči? Hvala za vse odgovore, lep pozdrav
Pozdravljena!
Glede nato, da imate majhne oči vam svetujem, da uporabljate svetlejša in perlasta senčila za veke. Svetli in perlasti odtenki oko optično povečajo. Preden naneste senčilo za veke, vam svetujem, da veke najprej fiksirate s pudrom v prahu.
V primeru, da uporabljate senčila v prahu vam svetujem, da le-ta najprej nanesete z gobico ali čopičem, čopič zabrišete na roki in šele tako zabrisan čopič nanesite na veko. S takim postopkom nanosa senčila boste preprečila, da bi na veko nanesla preveč teksture senčila, ki bi se nabirala v gube.
Oko obrobite ( spodnji del, ob notranji veki ) z belim svinčnikom. Bel svinčnik naredi oko bolj prodorno in ga optično poveča.
Tudi na predel tik pod obrvmi nanesite belo, perlasto senčilo.
Glede na opis vam svetujem, da uporabite senčila v toplih barvah ( rjave, beige, opečnate…).
Poleti najraje uporabljam loščilo za ustnice oz. lip gloss.Daje naraven videz in svežino ustnicam.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.