blond barva-sivi lasje
Spostovani!
Moji lasje so naravno temno rjavi (nekoč so bili blond). Dolgo časa sem imela blond pramene, potem sem se jih naveličala in se odločila, da si lase dam pobarvati na blond. Barva je potegnila na oranžno, kar mi ni bilo všeč, ampak mi je frizerka razložila zakaj, brala sem pa tudi vaše odgovore ne to temo. Z barvo sem se sprijaznila, ampak ostaja problem sivih las- mi jih ne pokrije.Frizerka pravi, da je hiba te barve da ne prekriva sivih las (ali da so moji sivi lasje tako trdovratni), da mi pa lahko da odtenek zlato blond, ki bi boljše prekril sive lase, ampak meni ta odtenek ni všeč. Pozabila sem znamko barve, ki jo uporablja frizerka (siva škatlica), sprašujem se pa, če bi mogoče poskusila s kakšno drugo znamko, ki bi mogoče boljše prekrila sive. Prosim za vaš nasvet in se vam lepo zahvaljujem!
Ni stos v znamki barve, temvec v pravilnem izboru odtenkov barve in mesanje v pravem razmerju. Potrebno je dobro poznati barvni krog in pri tem razmisljati. Res je da zlati in naravni odtenki bolje prekrivajo sive lase, vendar pa to se ne pomeni, da mora stranka biti 10 let enaka..)
ali se prepustite frizerki, ce ji zaupate, naj naredi nekaj novega, drugacnega. Ali pa mogoce enkrat poizkusite drugje, da vidite spremembo.
Veliko srece, alenka
Forum je zaprt za komentiranje.