Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style BLOND ali RJAVA

BLOND ali RJAVA

Sem naravna rjavolaska ( temna, drugače svetle polti ), pred leti sem se začela barvati na blond ( prameni ). Imam precej tanke, redkejše lase, sedaj pa tudi zelo suhe od barvanja. Večkrat si lase likam, čeprav vem,. da ni zdravo, ampak drugače sem čisto brez frizure ( ” krep ” ). Imam že nekaj izrastka in se odpravljam k frizerju. Odločam se med nadaljevanjem barvanja na blond ( trenutni nimam veliko blond pramenov ) ali nazaj na rjavo. Dileme pa so : ali mi bo barva vredu prijela ( da bo lepa rjava in ne kakšna siva ), akako pogosto se bom mogla barvat, kako bom zadovoljna s spremembo. Zanima me tudi ali še obstajajo kje kakšni saloni, ki nudijo pogeld na računalniku ( daš sliko in vidiš različne frizure in barve ); včasih je bilo zelo in. Hvala in lp

Računalniški programi še obstajajo, samo niso tako zelo uporabni.Meni niso všeč. Menim, da ima lahko frizer oziroma mora imeti boljši feeling za frizure, kot računalnik.Kar se tiče barvanja, ti bo frizer sigurno znal svetovati in je najbolje, da se mu prepustiš.
Vendar kadar se barvamo iz blond na rjavo, moramo biti previdni.
Mogoče ti to spremembo pred poletjem odsvetujem, ker sonce in voda naredita svoje in barva ne bo tako lepa.Počakaj do jeseni, sedaj pa si pobarvaj samo narastek in svetle pramene, ker to poleti dobro izgleda.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close