Najdi forum

bližnji vzhod

Cao!

septembra, oktobra bi sla na bliznji vzhod … glede na fotografije matjaza krivica, bi sla najraje v jemen, glede na izkusnje z izraelci na enem potovanju v izrael, glede na to, da sem bila ze dokaj blizu pa tudi gruzija … lahko pa tudi tretjo varianto:) skratka, nekaj kar bo avanturisticno, kar bo za mesec dni in kar bo novega, cenejsega, ker se vedno odplacujem za eno potovanje in hocem nekaj zaradi cesar ne bom spet bankrotirala!
javite se, zazeljeni predvsem fantje! (sorry ladies)

lp, eva

Mislim da sem zainteresiran 😛
Saj je to mišljeno v lastni režiji ane?

LP

Cao!

ja, itak! in kaj predlagas, kam bi sla? :))
si ze bil kdaj na bliznjem vzhodu? no, jz sm bla edino v turciji en mesec (celo sem obrkozila), ce se temu sploh lahko rece bliznji vzhod!

mej se in uzivi v soncnih dneh (KONCNO!!!)
lp, eva

Hehe, kok dobre volje 😛

Ja… nevem… edino kar lahko spominja na muslimanski bližnji vzhod je bil Egipt (tam sem bil lani), sicer me pa zanima Kuvajt, predvsem pa Bahrajn, Katar, in Združeni arabski emirati. Rad bi pa takoj dodal, da imam jaz čas samo septembra, no… pa tudi avgusta. Če si zainteresirana za kaj na ta način je najbolš da stopva v bolj direkten kontakt.

LP, Blaz

hmmm, no jz sm mela v mislih iran, gruzijo, izrael, predvsem za iran pravijo, da je ful lep in ful poceni! sla sm pa tud gledat za letalsko in je do irana 75 000 sit+taxe.
tole je moja stevilka: 040/ 162 760 pa se lohk dobiva na kaksnem drinku. iz kje si? no, ce si iz lj. bi se lohk za kaksno urco dobila na drinki, ker se ucim v nuku … zdele mam N O R I Š N I C O!:)

bye bye, eva

Ja jaz sem iz Kranja, tko da bi se loh dobla, morda bi bil pa messenger še najbolj ugoden za dogovarjanja. Ja Iran mislim da bi mi kar sedel, je pa res, da nimam nikakršnih podatkov o trenutni varnosti v tej državi (k majo probleme sami s sabo in to)… Kako je pa kaj s prenočišči, kje bi prenočevalal?

LP Blaz

sm ti poslala mail na tvoj elektronski naslov …@travel.over.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close