Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek blend-a-med Whitestrips

blend-a-med Whitestrips

Je katera probala te ali katere druge obliže za beljenje zob? Kako so se obnesli? Kje jih nabavit, pri nas v lekarni jih še ni in jih še nekaj časa ne bo. Kolikšna je približna cena?

lp, Sara

Evo sveže informacije

Dobiš jih v Millerju kjer stanejo 10,700 sit.Imajo pa še 2. drugivi varijanti za beljenje zob,ki staneta okoli 6,000 sit.Jaz uporabljam eno od teh dveh in upam,da bo delovalo.Danes je 3. dan.

L.P.

Po mojih izkušnjah te zadeve ne delujejo. Ja, mogoče za odtenek ali dva, vendar ne dolgoročno. Poleg tega kemikalije poškodujejo zobno sklenino in zob ostane brez zaščite.
Drugače pa beljenje oz odstranjevanje kamna izvajajo tudi zobozdravniki in niti ni tako drago, je pa zelo hitro in ni se ti treba stalno mazat s temi kremcami. Zobozdravnik ti spolira dol zobne obloge in najbrž tudi sklenino. Je pa po mojem mnenju bolj zdravo, če ti to opravi strokovnjak, kot da si sam nanašaš škodljive kemikalije na zobe..

Mal heca….sem se ravno spomnila..:))

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Hvala vsem. Če se odloim probat vam poročam.

Ursaa: kaj pa v preveliki količini ne škoduje? Dejstvo je da tudi pretirano ščetkanje zob uničuje sklenio in povzroča, da se dlesni odmikajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close