Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bled za silvestrovo

Bled za silvestrovo

Kaže, da bova s fantom za silvestrovo na Bledu. Imava prenočišče, drugega pa ne.
Je kdo od tam pa nama lahko kaj svetuje, da ne bova zadnjega večera v letu preživela lačna in prezebla, kam naj se dava? Sva precej nezahtevna, raje imava preprosto okolje in dobro hrano, zato kakšni hoteli ipd ne pridejo v poštev, bolj sva zainteresirana za kako dobro gostilno.
Hvala za pomoč.

jaz sem na bledu bila pred 2 letoma in če nisi z družbo, zna biti fulll dolgcajt, ker se vse vrti v hotelih, pa gostilna pa nič, tako da če je možnost se probaj zamenjat za kakšen drug kraj!!!

mi smo bili potem v eni koči ampak sami, ker zunaj ne dogaja nič!!!!

Bled za silvestrovo je najbolj živahen na prostem, kar pa traja le kaki dve uri pred in po polnoči….gostilne so najbrž že precej zasedene, lahko pa povprašaš v grajsko gostilnico v Radovljici, kjer vem da naročila še sprejemajo, ambijent je božanski in mislim da bo vzdušje tudi, čeprav prirejajo silvestrovanje letos prvič…..Na Bledu se večina res dogaja po Hotelih, če te zanima, imajo v Kompasu silvestrski meni še na razpolago, cena pa je 16000 sit po osebi, 6 hodov in glasba, če boš hotela ti dam telefonsko od vodje gostinstva, ki sprejema naročila! Mislim pa da bo živahno tudi po lokalih v centru….Troha itd….

sem iz okolice bleda…in lahko ti povem…da če le moreš izberi kak drug kraj. bled dobro poznam in tud vem kakšno je dogajanje tam za novo leto. zelo veliko folka je… kafiči in podobno so enostavno prepovhni da bi lahko sploh stal… edin kar je mogoče še dokaj prazno je mogoče v hotelih…kjer se ravno ne tre množica ljudi…mogoče tudi zaradi finančnih razlogov:) sama sem kar razočarana nad bledom…lahko bi blo bolje poskrbljeno glede na to kakšen sloves ima … verjetno bi blo že bolje če bi zavila na slovensko obalo….

Ja, saj sva z Obale. Pa tudi tu ni ravno neka ponudba…
Ah, saj mi ni veliko do žuranja po lokalih ali zmrzovanja na kakem trgu, možno, da bova praznovala prihod novega leta kar v sobi, v postelji, s steklenico šampanjca in tri pikice.
Bolj me je zanimalo kam naj greva zvečer kaj pojest, saj prideva na Bled zgodaj popoldne zadnjega v letu. Plan je bil tak, da greva najprej v sobo, se tam naštimava in greva kam kaj pojest, pa me je zanimalo, katero gostilno / pizzerijo / restavracijo nam kaj priporočate.

Za novo leto ne vem kak je na Bledu, čeprav sem s tega konca, na Bledu nisem bila še nikdar, ker se dejansko ne dogaja nič. Da bi oni kaj organizirali na prostem? nemogoče …. Je lažje kar ornk zaračunat za turiste v hotelih … kaj pa domačini????

Za jesti ti pa priporočam: čisto na Bledu imaš picerijo Pr planincu … imajo tudi drugo hrano. Potem mogoče Grajska gostilnica v Radovljici – picerija in tudi vse ostalo. če ne zavijeta z glavne ceste takoj prosti bledu in gresta malček naprej, je na levi črpalka in pa picerija Gala. Ena izmed dveh, ki sta meni dobri. Potem je pa še ena v Poljčah – greš prosti Begunjam … reče se ji Pod velbi … tam so pa najboljše pice v našem koncu. Čeprav bosta to bolj težko povedala, če vama kdo podrobneje ne opiše.

Mislim, da je to to.

Pa lep dopust na Bledu!

LpM

Za novo leto ne vem kak je na Bledu, čeprav sem s tega konca, na Bledu nisem bila še nikdar, ker se dejansko ne dogaja nič. Da bi oni kaj organizirali na prostem? nemogoče …. Je lažje kar ornk zaračunat za turiste v hotelih … kaj pa domačini????

Za jesti ti pa priporočam: čisto na Bledu imaš picerijo Pr planincu … imajo tudi drugo hrano. Potem mogoče Grajska gostilnica v Radovljici – picerija in tudi vse ostalo. če ne zavijeta z glavne ceste takoj prosti bledu in gresta malček naprej, je na levi črpalka in pa picerija Gala. Ena izmed dveh, ki sta meni dobri. Potem je pa še ena v Poljčah – greš prosti Begunjam … reče se ji Pod velbi … tam so pa najboljše pice v našem koncu. Čeprav bosta to bolj težko povedala, če vama kdo podrobneje ne opiše.

Mislim, da je to to.

Pa lep dopust na Bledu!

LpM

aha, no sj zj ti je že fino naštela maruša… tko da samo še izberi…. jaz osebno ti priporočam Galo……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close