Black Berry internet
Pozdravljeni,
Imam Black berry 8800, ki sem ga nabavil preko naročniškega razmerja pri Simobilu. Sedaj imam službeno sim kartico Tuš Mobila, telefona pa sem se tako navadil in bi želel uporabljati tega še naprej. imam pa težavo, ker Tuš ne prodaja teh telefonov, mi niso dali nič drugega kot gesla za dostop do interneta in vrat, prav tako tudi za MMS sporočila. Rekli so mi, da naj se obrnem na koga, ki bi znal naložiti nek program, kot ga ima vodafone za te mobitele.
Ne vem niti na koga naj se obrnem in bi bil zelo vesel, če bi mi kdo lahko pomagal.
Hvala že v naprej,
Tom
Pa ti je naročniško razmerje za ta telefon (aneks 2leti (oziroma če si se vezal za 1 leto) pri simobilu že poteklo? Če ti je, tako je bilo meni rečeno ob nakupu blackberryja, ti ga odklenejo. Če pa 2 leti (ali 1) še ni poteklo, pa lahko greš vseeno tja in mogoče se bo našel kdo od prodajalcev in ti ga odklenil na vsa omrežja.
Tom, pozdravljen,
Za celovito uporabo Blackberry aparata morate imeti pri svojem operaterju vklopljeno storitev Blackberry. To vam bo omogočalo uporabo e-pošte, sinhronizacijo koledarja in kontaktov ipd. Več o storitvi BlackBerry storitvi pri Si.mobilu pa si lahko preberete na http://www.simobil.si/sl/services.cp2?cid=C4B0D43A-6FBE-D234-849C-2B8A99066509&linkid=service
Glede na to, da vaš trenutni operater storitve BlackBerry ne omogoča, vam priporočamo prenos številke k Si.mobilu in vklop storitve BlackBerry. Na voljo je kar nekaj paketov, ki vključujejo uporabo storitve in tudi določeno količino pogovorv.
Za kakršne koli dodatne informacije ali pomoč smo na voljo.
Forum je zaprt za komentiranje.