Bivši po nekaj letih konca zveze-poslal prošnjo na FB
nekaj let nazaj sva šla narazen..ne preveč prijateljsko..sedaj imava oba nova partnerja, on celo otroka in mi je poslal prošnjo na FB kar me je močno šokiralo…kaj naj si mislim? Sicer se večkrat srečava na cesti, pozdravljava se ne… se je pa takrat težko sprijaznil z razhodom… sicer ima sedaj otroka, partnerko s katero se menda ravno najbolje na razume..
Še kak podoben primer ;)?
Sprejmi, saj ne rabita biti sovražnika do smrti. Če bo pa dregal, ga boš pa menda ja znala/želela ustavit. Mogoče bi si rad samo opral vest na nek način oziroma ti dal vedet, da je prišel čas, ko lahko zamere pustita v preteklosti.
Rugelj je trdil, da ste Slovenke (pa tudi mi) preveč konzervativne in da je zato potrebno za vas
organizirati šolo za razbijanje zakonov in s tem hitreje in uspešno priti do bolj kompatibilnih partnerjev.
Statistike ločitev (in novih zvez) so severno od nas dosti, dosti bolj ugodne in pri tem mislim tudi na bolj ugoden in sproščen način življenja, ki nam je ponujeno s samo enkratno prisotnostjo na tem planetu.
Sam se s tem strinjam.
Dobro veš kaj misli, sej nisi od včeraj,ane? Očitno se tako dobro razume z “tanovo” da še vedno misli na tebe..
Ne vem sicer kaj objavljaš na FB…večina ljudi čisto preveč osebne stvari za moje pojme (sploh za public varjanto!!)..iz objav na FB se da veliko razbrati in mislim da bi tip rad malo praskal po tvojem življenju in sicer najprej po FB potem pa bo štartal še v živo..
Če se ne pozdravljata na cesti nima kaj početi na tvojem FB profilu..moje mnenje!
Pa naj štarta, kaj potem. A ženska nima dovolj lastne volje, da se upre (še enkrat) njegovim “čarom”? 🙂 Kaj pa želi le obdržati nek vsaj navidezen prijateljski kontakt?
Jaz vse lepo ignoriram. Bivši so bivši z razlogom 🙂 ti pa tudi to svetujem, sploh če ima družino.
lp,
S.
Forum je zaprt za komentiranje.