bivši me je varal, sem ga morala zapustit, a ne?
marinec se vsem prizadetim opravičuje, ker prehitro strelja in ker je v hitrem, nizkem preletu čez komentarje prebral čez 12 kot; pred 12 in podatek zaokrožil na gor, ker velja, da če ženska reče 40, je lahko 40 komot tudi 43. Nadaljnji izračuni, izpeljave in dokazi so zato nepotrebni. Imate absolutno praf, rezultat je minimalno 3 in dogodek še ni prazgodovina, zato je povsem razumljivo, da so spomini nanj še preveč živi in boleči.
Še enkrat, se opravičujem za strele v prazno.
Jaz imam 30 let in moja najboljsa prijateljica jih ima 63 … ker je tako mlada po srcu, da ko sva skupaj na kavi ali teku (2x na teden zjutraj teceva skupaj), sproti pokava take stose, da sva prej podobne dvema najstnicama. In predelujeva tako smesne kot resne teme.
Kaj zelim povedati … kar zalostna sem postala, ko sem prebrala tvoj post, da si stara ZE 47 let in ali nisi morda naredila napako, ko si zapustila enga jebi vetra, ker te je varal. Pa zenska moja, a se ti zavedas, da imas pred samo se najmanj 30let AKTIVNEGA ZIVLJENJA!!!! In ga mislis zabit z enim “bidonom”, ki takoj ko te 5min nima pred nosom, ze hopsa po drugih. Mislim, da niti ni potrebno, da ti povem, ker ze ves, pa bom vseeno : ZASLUZIS SI KAJ BOLJSEGA!
Vpisi se v kaksno dejavnost in to ti bo prilika spoznavanja ljudi. Razsiri svoj krog znancev in prijateljev.
Forum je zaprt za komentiranje.