bivši me je varal, sem ga morala zapustit, a ne?
Sem že stara…..precej…kar ornk:)
Bivši me je, medtem, ko sem delala v tujini, serijsko varal s frendicami s fb in ostalimi ženskami z različnih portalov.
Kako vem? Iz njegovih sms-ov, pa tudi pisanja na messengerju in pogovorov z njegovim prijateljem, kjer opisuje prej omenjen ženske in to, katera mu je že dala “seksat” in katera ne…
Kako sem prišla do teh dokazov je moja stvar in ne tema mojega vprašanja.
Sem ga zapustila.Ne bi mogla živeti s človekom,ki enkrat z menoj, drugič pa z drugimi, ne samo z drugo…
Seveda sem žalostna, bila sem tudi že jezna, obupana..
Ali je možno, da pri svojih 47 še srečam pravega?
Menda sem še vedno “huda”:):), ampak….madonca, moja leta…
Saj tudi v službo mojega letnika skoraj ne jemljejo več..:(:(:(kaj šele ljubezen…..
Seveda, da je možno. Ne možno čisto verjetno je, da boš spoznala še veliko moških, če si boš to sama dovolila.
Moja teta je pri 50 letih spoznala čudovitega moškega leto kasneje sta se poročila zdaj sta skupaj že deseto leto. Čudovitih. Prej je imela vedno težke veze. Ni pa nikoli rekla tega kot ti govoriš ali bom spoznala. Ona je govorila veliko jih še bom upam, da bo kakšen o.k. In je :-))))
drage punce,
vem, da imate prav čisto glede vsega, kar pišete.
vendar se te tedne(seveda sem spet odšla čimdlje stran), sprašujem, kje Ga naj spoznam….ali ga bom srečala na cesti, na delovnem mestu, kako naj ga prepoznam….
ena od vas me sprašuje, če se mi zdi ta starost visoka..meni že:):), ker okrog sebe videvam predvsem mlajše osebe.
Morda sem samo še preveč pod vplivom grdobije tega , kar je počel…po drugi strani mi je pa napisal, naj pustim druge moške, ker da sem predobra in prepametna zanje, me ne zaslužijo…..kaj naj rečem na to? pokvarjen? sebičen?..
ah, morda pa je res kje kdo pravi….
Ja fino, no, pri takemu psihotu bi se ti še zmešalo. Naj se briga zase. Imam občutek, da nisi finančno odvisna od njega in z otroci nimata problema.
Še pre hitro boš našla resno in pošteno osebo, enega hudega, ker si tudi sama taka.
Za začetek kakšen abonma in kakšno izobraževanje, ker potem najdeš človeka, s katerim imata skupni jezik.
Evo eno moško mnenje, če dobro zgledaš ni panike…. noben ne bo vprašal za leta…..samo je problem, ko se ženskam v tvojih letih malo zarola in se spajdašjo z loleki, ki imajo ene 15 leta manj. Gor si napisala, da ti je tvoj napisal,da si predobra za druge moške ker so vsi kao pokvarjeni ali sebičnio…. hehe… Ko boš še neki časa sama boš videla,da to prej za ženske drži kot za moške…. pa ne bom rekel,da so/ste pokvarjene…. samo sebičnost,…. to pa kar krepko drži. V glavnem je pa tako, če boš hotela….. boš imela tipov koliko hočes kljub svojim letom…
ne, nikakor…
sem bila doma, ko pa sem šla delat, se je začelo….ko sem prvič videla vse tisto pisanje, mi je rekel,da se je hecal….bv
ko sem naslednjič prišla domov, pa sem videla vse tisto…
če bi ne šla delat, bi mi govoril in mislil, da ga želim izkoriščat,tako pa….ne, nisem karieristka..ne v tem življenju, to je minilo—–
Tudi mene je varal in sem se pri 43 ločila. Nato sem naletela še na nekaj luzarjev pri 49 pa sem spoznala ljubezen mojega življenja. Še nikoli nisem bila tako ljubljena, pa tudi zaljubljena in zadovoljna s svojim življenjem.
Veš obstaja življenje po ločitvi, vendar je treba včasih malo počakati in ponavadi je tako, da ko sprejmeš svojo samskost, pa ti pride naproti.
Jaz sem mojega spoznala na najinem skupnem hobiju.
Želim ti vse dobro in verjemi, vse lepo še je pred tabo.
Mi je tok všeč, da se starejši ljudje tako bodrite. Si dajete pogum. Pa upanje, da ni še vse zamujeno – da ni še vsega konec.
Zaslužite si, da se imate tudi vi dobro. Da ste veseli, zadovoljni, družabni in predvsem ljubljeni.
Iz srca vam privoščim, da bi se imeli radi, bili srečni – do konca svojih dni.
Da nikoli ne ostanete sami – tudi če je usoda posegla vmes.
VSE DOBRO VAM ŽELIM.
Poročila sva se pri 25.Čez 12 let se je pa ubil v prometni nesreči.Na poti v službo.Teh 12 let je bilo najlepših v mojem življenju.Najsrečnejših.
Sedaj pri 40 sem še vedno sama.Ne zmorem imeti nikogar.Bil je moja največja ljubezen.Šla sem na par zmenkov,ampak ne gre.Očitno bom do konca sama,brez partnerja.
Imam pa otročka,ki me vsak dan spominja na njega,čeprav hčerkica atija ne bo nikoli poznala.Je bila premajhna,ko je umrl.
Vččasih si zaželim,da bi zvečer imela nekoga,ko mala zaspi mi je res dolgčas..žželim si moške družbe.
47 letna, kaj si pa ti delala medtem, ko si delala v tujini in se te je on načakal? Človek je lahko star 70 let, a je v srcu še vedno mlad, kot bi jih imel 30. Velja tudi, človek je lahko star 30, a je v srcu starec. Dokler je človek v srcu mlad, ljubezen ni ovira. Ti se pa ali zafrkavaš, zn-znn pa to ali pa si še nezrela, torej odločno premlada. Počak še 20 let, pa bo.
Za jst pa tko; tvoja zgodba je žalostna, ampak, kaj ni 15 let dovolj dolga doba, da nekoga preboliš? Videti si kot ujetnica spominov, samo tega je tako samotno živeti, pa ne samo zvečer. Da, zmoreš imeti nekoga spet rada, če se odločiš za to in pustiš za sabo to, česar se globoko v sebi oklepaš in neguješ že 15 let. Leta tečejo neslišno.
Forum je zaprt za komentiranje.